Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: Dya in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Peste faina cernuta impreuna cu bicarbonatul, adaugam branza impreuna cu restul ingredientelor, amestecand bine. Daca este necesar, mai adaugam...Citeste continuarea
Reteta delicioasa de Tocanita de...
Postat de: vio_dreams in PuiCum se prepara : Reteta delicioasa de Tocanita de pui cu ardei si ceapa, servita cu mamaliguta: Spalam pulpele, le crestam si le prajim in ulei. Le scoatem si le lasam deoparte. Taiem...Citeste continuarea
Rulouri de vinete cu sos grecesc de...
Postat de: Xandrinne in Mancaruri de legumeAm curatat de coaja rosiile si le-am taiat cuburi; am incins uleiul de masline si am adaugat cateii de usturoi, feliati. Nu-i ardeti, ci ii prajiti putin. Am adaugat rosiile si restul...Citeste continuarea
Rulouri umplute cu salata Boeuf
Postat de: Monica1997 in Aperitive / GarnituriPregatirea salatei : Se curata legumele,se spala si se lasa la fiert impreuna cu carnea si 1 ou. Dupa ce acestea au fiert se lasa la racit. Intre timp se toaca castravetii si gogosarii...Citeste continuarea
Rulouri de pui cu "Ceva fin"
Postat de: amalia01 in Pui- pieptul de pui il feliezi ,il condimentezi,il rulezi si il dai la rece - bati oul bine cu putina sare - tai cascavalul si ardeiul bastonase - ungi un vas termorezistent cu ulei -...Citeste continuarea
Rasol de peste
Postat de: ianculubita in SalauIn 2 vase separat punem la fiert pestele curatat, spalat, impreuna cu rosiile, 1 lingura de concentrat sau 1 lingura de sare. In al doilea vas punem cartofii curatati si spalati, taiati in...Citeste continuarea
Rulada multicolora
Postat de: danielaR in Aperitive / GarnituriFoaia de rulada se prepara astfel: Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu putina sare. Galbenusurile le frecam cu ulei, adaugam smantana, faina si praful de copt, apoi...Citeste continuarea
Reteta video: Zacusca de vinete
Postat de: JamilaCuisine in ZacuscaPentru zacusca vom coace in primul rand vinetele si ardei. Decojim legumele, le lasa sa se raceasca si sa se scurga si le taiem in cubulete mici. Dupa preferinta se pot si da prin masina de tocat....Citeste continuarea
Rulouri de salam cu Ceva Fin
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriArdeiul se spala si se taie felii subtiri. Prazul se spala si se taie rondele. Frunza de varza chinezeasca se spala si se taie fasii. Feliile de salam se ung cu cate o lingurita de branza...Citeste continuarea
Risotto cu caise uscate si pui
Postat de: papabundetot in PuiPuiul l-am taiat bucatele mici si l-am marinat in sos soia,curry,fulgi de ardei iute,salvie si rozmarin tocate,si 1 catel de usturoi tocat marunt,pentru aroma. Am curatat si tocat marunt...Citeste continuarea
Rosii uscate la soare conservate in...
Postat de: lia in ConserveSpalam rosiile bine coapte, le taiem felii subtiri si le rasfiram pe sita, astfel incat feliile sa nu fie suprapuse una peste alta. Acoperim cu tifon sau cu o sita ceva mai deasa (decat...Citeste continuarea
Rulada din foietaj cu branza si carnat
Postat de: danielaR in Aperitive / GarnituriAmestecam intr-n bol branza de vaca si cu crema de branza cu marar. Adaugam sarea si mararul. Intindem aluatul de foietaj, punem peste el compozitia cu branza si peste branza intinsa punem...Citeste continuarea
Rosi umplute si sos picant
Postat de: nadea68 in Mancaruri de legumePreparatul pentru ardei umpluti e facut din:orez,carne macinata,ceapa,sare,piper,marar. Spalam rosiile si le scoatem miezul.Punem miezul intr-un castron.Rosiile le rasturnam sa se scurga un...Citeste continuarea
Rosii Umplute
Postat de: gatiticuspor in VitaTocati ceapa si caliti-o in putin ulei, apoi adaugati orezul si caliti pana ce devine translucid. Puneti carnea intr-un castron si adaugati ceapa calita, oul batut si painea scursa de lapte....Citeste continuarea
Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriFacem un aluat amestecand ingredientele, il intindem in foaie subtire pe masa de lucru infainata. Intindem in strat egal branza din cutia Ceva Fin de la Delaco, asezam fasii de ardei copti,...Citeste continuarea
Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco
Postat de: amalia01 in Aperitive / GarnituriVnetele se coc pe plita,se curata de coaja, se toaca si se lasa la racit Intre timp,toci ceapa marunt si prepari maioneza din galbenusul de ou , uleiul de masline si un praf de sare Tai...Citeste continuarea
Ratatouille la cuptor
Postat de: danielaR in Mancaruri de postTaiem legumele rondele. Intr-o tigaie punem uleiul la incins.Adaugam ceapa tocata si usturoiul.Le calim la foc mic,apoi adaugam rosiile si bulionul,lasam sa fiarba si apoi dam sosul la racit...Citeste continuarea
Reteta Contesei Ilona – piept de...
Postat de: Lia1 in PuiIn cazul in care folositi ciuperci deshidratate (cum este cazul meu pt. ca numai sub forma aceasta am gasit in zona), primul pas este sa puneti ghebele la hidratat. Se dau un clocot, se scurg, se...Citeste continuarea
Rulouri de legume cu crema de branza
Postat de: lidiac in Aperitive / GarnituriVinetele se curata se coaja, se taie felii lungi si se sareaza. Se lasa sa se scurga zeama. Se incinge gratarul si se coc feliile de vinete. Ardeii capia se coc si se curata de coaja. Peste...Citeste continuarea
Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la...
Postat de: Geanina87 in PastePregatim aluatul amestecand foarte bine ingredientele. Intindem o foaie cat putem noi de subtire cu sucitorul. Cu ajutorul unui capac mare din plastic am decupat cercuri in care am pus cate putina...Citeste continuarea
Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine
Postat de: mirela0911 in PrajituriRulada: Se separa ouale si se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand si se bat in continuare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se toarna peste spuma amestecand...Citeste continuarea
Rulada cu gem
Postat de: karla in PrajituriIn primul rand am pornit cuptorul la 180 de grade . Am pregatit tava cu hartie de copt. Si m-am apucat de batut albusurile spuma .Dupa ce am intors castronul si spuma a ramas acolo ,am pus...Citeste continuarea
Rulada cu ganache de cappuccino
Postat de: caroline in PrajituriMai intai pregatim ganache-ul deoarece va trebui sa stea la frigier. Punem intr-o craticioara frisca lichida impreuna cu ciocolata rupta in bucati si amestecam cu o lingura de lemn pana ce...Citeste continuarea
Reteta simpla de lipii rapide la...
Postat de: Lia1 in PiinePreparare Reteta simpla de lipii rapide la tigaie 1.Intr-un vas gradat se masoara 125 ml apa calduta. Se adauga 1 lingurita de zahar, drojdia uscata, se amesteca si se lasa amestecul 10-15...Citeste continuarea
Rulouri Ceva fin cu oua fierte si...
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriFierbem ouale 7 minute si le lasam la racit. Le decojim apoi si le taiem in sferturi. Batem oul crud cu furculita intr-un castron apoi trecem la treaba... Ungem cu ajutorul unei pensule...Citeste continuarea
Reteta de preparare a...
Postat de: AnyCostescu in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Ricotta se amesteca cu zaharul,sare si oul. Se adauga faina cate putin si se framanta un aluat potrivit de moale dar nelipicios. Din acest aluat se fac...Citeste continuarea
Ratatouille
Postat de: Dea_Dea in Mancaruri de legumePregatim sosul: ceapa si usturoiul se toaca. Se pun la calit in tigaie cu uleiul de masline. Rosiile se decojesc de coaja si se taie bucati. Se pun peste ceapa si usturoi, se condimenteaza cu...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: MotanLaOale in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Se amesteca branza cu grisul, zaharul si zaharul vanilat. Se amesteca ouale pe rand amestecand dupa fiecare. Se lasa deoparte in frigider 20-30 minute....Citeste continuarea
Risotto cu legume
Postat de: abstract01 in Mancaruri de legumeSe taie ceapa marunt si se pune la calit in unt/ulei intr-un recipient rezistent la caldura la cuptorul cu micronde timp de 3 minute. Se adauga orezul, condimentele, sarea, piperul, legumele si...Citeste continuarea
Rulada cu branza
Postat de: danielaR in PrajituriBlatul: separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma. Adaugam zaharul, adaugam galbenusurile, uleiul, faina si apoi praful de copt. Se da la cuptor pt 15 min la 180 grade Scoatem...Citeste continuarea
Reteta gustoasa de Ciorba din...
Postat de: Constelatialeu in CiorbeCum se prepara Reteta gustoasa de Ciorba din coaste de porc proaspete acrita cu bors: Se taie coastele, se spala si se pun la fiert in 7-8 l apa, se adauga putina sare. Din cand in cand se...Citeste continuarea
Rulouri de omleta cu bacon
Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / GarnituriOuale se amesteca bine,impreuna cu condimentele. Patrunjelul se toaca marunt,iar branza se taie cubulete. Se amesteca bine toate ingredientele. Intr-o tigaie punem putin unt,punem ouale...Citeste continuarea
Reteta de bors de cartofi cu...
Postat de: COSTEO in CiorbePreparare Reteta de bors de cartofi cu afumatura cu rosii si taitei Costita se portioneaza in bucati potrivite, se pune la fiert in apa cu sare ,dupa ce a dat in clocot aruncam apa si...Citeste continuarea
Rulada din lipii pentru Shaorma -...
Postat de: pusikmea in Aperitive / GarnituriPuteti schimba umplutura cu ce va place sau cu ce aveti prin frigider. Am uns jumatate din lipii cu maioneza, jumatate cu crema de branza, peste care am pus ceapa toacata marunt, rosiile, salamul...Citeste continuarea
Rulouri cu sunca
Postat de: larisa_22 in Aperitive / GarnituriPentru inceput punem in blender branza, maioneza, (de preferat sa fie de casa) mararul, untul si un praf de sare. Mixam pane se obtine o pasta. Alunele trebuie sa fie zdrobite intr-un...Citeste continuarea
Rulada cu crema de lamaie si zmeura
Postat de: RuxyRux in PrajituriPunem toate albusurile intr-un vas si le vom mixa bine ca la o bezea. Galbenusurile le vom amesteca cu praful de sare si apoi cu zaharul pana le vom deschide la culoare. La galbenusuri punem si...Citeste continuarea
Rosii umplute cu telemea si ceva...
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriAm spalat rosiile si le-am sters cu prosoape de hartie absorbante, apoi cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit, am decupat interiorul, lasand totusi pe margini pulpa de rosie cam de 3 mm....Citeste continuarea
Rulada cu crema de capsuni
Postat de: Xandrinne in PrajituriMai intai am mixat ouale cu un praf de sare si cu zaharul, pana s-au albit si si-au dublat volumul. Am adaugat faina cernuta, amestecand usor, cu o lingura de lemn. Compozitia rezultata am...Citeste continuarea
Rulada cu crema de vanilie si...
Postat de: comanligia in DulciuriBlatul :se separa albusurile de galbenusuri,se freaca spuma galbenusul cu zaharul,sarea,cacaoa si uleiul.Albusul se bate spuma tare,apoi se adauga galbenusul si la final faina,se amesteca toate...Citeste continuarea
Rulouri din dovlecei
Postat de: pusikmea in Aperitive / GarnituriSe spala dovleceii cu tot cu coaja. Se feliaza foarte subtire, se condimenteaza si se lasa intr-o strecuratoare la scurs. Incingem grill-ul si punem feliile de dovlecel, le intoarcem pe ambele...Citeste continuarea
Rulada cu gem de piersici
Postat de: Constelatialeu in DulciuriSeparam albusurile de galbenusuri,albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile cu zaharul le mixam pana se topeste zaharul,apoi adaugam uleiul ca la maioneza,pana devine ca o...Citeste continuarea
Rosii prajite
Postat de: caroline in Mancaruri de legumeIn primul rand curatam rosiile de coaja si le tocam cu ajutorul robotului.Cine nu are robot de bucatarie da rosiile prin razatoare. Separat tocam foarte marunt si ardeii cu ceapa verde....Citeste continuarea
Rosii umplute
Postat de: FlaviaD in Aperitive / GarnituriDin cantitatile prezentate mai sus eu am umplut 15 rosii. Si fiindca au iesit si vinetele, nu se putea sa nu fac si o salata de vinete. Si uite asa am umplut rosiile cu salata de vinete. Despre...Citeste continuarea
Rulouri de foietaj - Urechiuse dulci
Postat de: Kamelia92 in DulciuriAluatul de foietaj ( fără drojdie) se dezgheata si se întinde pe o suprafața plata. Se prepara zahăr după gust si o lingura cu vârf de scortisoara si se impregneaza cu mainile sau...Citeste continuarea
Risotto cu ciuperci
Postat de: ElenaGhivnici in Mancaruri de legumeMai intai de toate pregatim supa sau zeama pentru orez dintr-o ceapa taiata in patru si doi morcovi impreuna cu secretul gustului si patrunjelul tocat marunt,puse toate la fiert,cam sase cani de...Citeste continuarea
Rulouri de bacon cu dovlecel si...
Postat de: merisor67 in FicatMai intai spalam si curatam ficateii, apoi ii punem la fiert in apa cu putina sare, dar nu mai mult de 5-10 minute pana ating punctul de fierbere si isi schimba culoarea. Apoi scurgem apa, ii...Citeste continuarea
Rosti
Postat de: caroline in Mancaruri de legumeCartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii dam prin razatoare. Intr-un bol batem ouale ,punem sare si piper,adaugam ceapa tocata ma imarunt si cartofii.Amestecam bine. Punem o tigaie la...Citeste continuarea
Rulada de napolitana cu nuca si...
Postat de: andaoana in PrajituriPregatim foaia de napolitana ( o punem pe un prosop ) eu asa am facut. Facem prima crema astfel : punem la topit zaharul , cand este topit si a capatat o culoare buna turnam apa peste si...Citeste continuarea
Reteta personala de ciuperci cu orez
Postat de: artistique in Reteta de vedetaSe pune orezul la fiert ; recomand orez cu bob lung de la firma Uncle Ben's fiindca e portionat pentru doua persoane in cate patru plicuri,eu am folosit 2 plicuri pentu 4 persoane si se tine pe...Citeste continuarea
Rasol din piept de pui cu legume si...
Postat de: babi5 in PuiAm pus la fiert intr-o oala pieptul de pui cu ceapa, boabele de piper. Am lasat la fiert si pe la jumatatea timpului de fierbere am adaugat morcovii si conopida apoi cartofii si ardeiul. Cind a...Citeste continuarea