A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Risotto cu leurda si ciuperci

Postat de: Sim0naWorld in Mancaruri de post

Ceapa verde am tocat-o marunt si am calit-o in putin ulei. Am adaugat leurda si ciupercutele taiate pe jumatate si am lasat putin sa se caleasca toate. La final am adaugat orezul pe care l-am...Citeste continuarea

Reteta de Pasat, desertul simplu si...

Postat de: ralu_ca in Mancaruri de post

Cum se prepara Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie: Pentru inceput spalam pasatul foarte bine, apoi in cratita adaugam apa ( atat cat sa-l acopere ) si se lasa la fiert,...Citeste continuarea

Rulouri din cotlet de porc umplute...

Postat de: Alina26 in Porc

1.Curatam legumele si le tocam marunt.Calim ceapa impreuna cu usturoiul.Adaugam morcovii si ardeii,iar apoi ciupercile.Se pune sare,piper si se acopera cu un capac pana se fac...Citeste continuarea

Ravioli cu branza tofu

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Paste

1. Pe o planseta (de lemn) se pune faina si se formeaza un cerc in interior. 2. Se sparg ouale in mijloc si se bat incet cu o furculita. 3. Se adauga sarea, uleiul de masline, apa si se...Citeste continuarea

Rulada din carne de porc umpluta cu...

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Porc

Punem oul la fiert. Trebuie sa aiba galbenusul tare asa ca il lasam la fiert aproximativ 8 minute. Tocam cozile de ceapa, patrunjelul si feliem ciupercile (daca nu le avem deja feliate)....Citeste continuarea

Rulada din piept de pui

Postat de: timea in Pui

Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam marunt iar telina si morcovul le dam pe razatoarea mica. Verdeturile le tocam marunt. Amestecam toate cele de mai sus intr-un bol, adaugand putina sare...Citeste continuarea

Rulada cu spanac

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Aluat- mixam albusurile cu un praf de sare,galbenusurile si mixam bine,adaugam spanacul(fiert inainte daca e proaspat)faina amestecata cu praful de copt. Amestecam bine cu o lingura,turnam...Citeste continuarea

Ravioli cu ciuperci in sos de unt...

Postat de: RuxyRux in Paste

Fierbem ravioli in apa clocotita in care am adaugat 1 lingura de ulei si putina sare. Eu i-am tinut 9 minute, am dat vasul deoparte si am mai lasat 1 minut in apa apoi i-am scurs rapid si i-am...Citeste continuarea

Rulada de pui cu ficatei

Postat de: Kristine in Pui

Pieptul de pui se spala, se taie in doua si se curata de eventuale pielite. Fiecare jumatate se fileteaza in trei astfel incat sa ramana o bucata compacta. Dupa filetare se bate cu ciocanul de...Citeste continuarea

Reteta veche de prajitura simpla cu...

Postat de: ionela2682 in Prajituri

Cum se prepara  Reteta veche de prajitura simpla cu branza si foi de casa Compozitia de branza Branza se amesteca cu oul, se adauga zaharul dupa gust, zahar vanilat, coaja de...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: gabrielacuisine in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un castronel amestecam faina, zaharul, praful de copt si bicarbonatul de sodiu (Atentie mare: de sodiu nu de amoniu!), grisul, praful de sare si zaharul...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un bol punem branza, ouale, zaharul si le mixam la viteza nu foarte mare. Adaugam grisul, zaharul cu pastai de vanilie, coaja rasa de lamaie si de...Citeste continuarea

Rondele de ananas cu crema fina de...

Postat de: alinutza1983 in Dulciuri

Pune untul la topit intr-o tigaie incapatoare, apoi aseaza felii de ananas din compot si presara peste ele zahar tos. Lasa totul la foc mic. Intre timp, pregateste crema de branza, astfel:...Citeste continuarea

Reteta de tocanita de ficatei de...

Postat de: aalliinnaa07 in Ficat

Cum se prepara reteta de tocanita de ficatei de pui cu ceapa si sos de rosii Ficateii se spala, ceapa se curata si se taie solzisori si o calim in ulei pana cand aceasta se inmoaie.Peste...Citeste continuarea

Rulouri din piept de curcan

Postat de: nadea68 in Curcan

Se taie pieptul de curcan felii subtiri si se bate.Pe feliile de carne se pune o bucata de sunca,branza topita,patrunjelul.Se ruleaza si se prind cu scobitori. Deasupra se pune un pic de curry....Citeste continuarea

Rulouri cu telemea si chimen

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Desfaceti cu grija foile de placinta,asezati pe o suprafata curata o foaie ,ungeti cu unt/ulei asezati deasupra alta foaie ,radeti branza telemea pe 3/4 din suprafata ,ungeti capatul neacoperit cu...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: mena29 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un bol mai mare am pus branza de vaci,zaharul,vanilia,ouale,sarea,praful de copt si 3 linguri cu faina cernuta.Am framantat bine aluatul.Am presarat...Citeste continuarea

Risotto Arborio cu legume

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Curatam ceapa si o taiem marunt. Ardeii ii curatam si ii taiem fasii mai mari. Ciupercile le taiem felii mai mari. Rosia o decojim si o taiem cubulete. Morcovul il curatam si il dam pe...Citeste continuarea

Rulada cu carne

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Aluatul: intr-un bol am pus faina, drojdia, sarea, faina de secara. Le-am amestecat. Am pus peste acestea laptele caldut si am framantat un aluat mai moale. La final am adaugat uleiul de masline...Citeste continuarea

Rulada de spanac cu crema de branza

Postat de: loredanaaa in Aperitive / Garnituri

Ouale, spanacul fiert si smantana se bat cu un tel, adaugand sarea, piperul dupa gust si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie amestecand bine, apoi faina. Se amesteca totul bine si se aseaza...Citeste continuarea

Rulada cu frisca si capsuni

Postat de: nadea68 in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat galbenusurile cu zaharul. Albusurile se bat spuma, se adauga galbenusurile, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si cacao, esenta de rom. Se pune...Citeste continuarea

Rizotto cu ciuperci

Postat de: cristeena20 in Mancaruri de post

Spalam ciupercile si le taiem bucati potrivite.  In cratita punem ulei de malsine cu ceapa tocata marunt la inmuiat, adauagm usturoiul pisat si apoi ciupercile. Adaugam sare, piper alb si...Citeste continuarea

Rulouri de vinete cu spanac si ricotta

Postat de: Toamna07 in Mancaruri de legume

Mod de preparare:   Se incinge cuptorul la 220 de grade.Se ung cu ulei ambele parti ale feliilor de vinete si se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se dau la cuptor 15-20 de...Citeste continuarea

Rosii umplute cu salata de vinete

Postat de: loredanaaa in Aperitive / Garnituri

Se face salata de vinete: Se coc vinetele in cuptor sau pe plita(sunt gata cand sunt moi),se curata de coaja. Dupa ce s-au scurs, vinetele se toaca cu un cutit de lemn sau de plastic....Citeste continuarea

Rulada cu crema mascarpone si afine

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie pana devin ca o crema. Se adauga apoi, pe rand, lingura cu lingura, uleiul si apa clocotita, amestecand bine dupa fiecare. Faina...Citeste continuarea

Rulada cu crema de lapte si...

Postat de: sasha in Prajituri

Blat: Batem spuma ouale cu zaharul, apoi adaugam faina treptat, apa si esenta. Tapetam o tava cu hartie de copt si unt. Dam la cuptor pentru 10-15 minute la 160 de grade. Crema : Punem...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Amestecam branza cu ouale, zaharul, esenta, zaharul vanilat si bicarbonatul, apoi adaugam faina, putin cate putin, pana cand rezulta un aluat nelipicios. Il...Citeste continuarea

Rulouri cu mar si stafide

Postat de: adasev12 in Dulciuri

Foile se lasa la temperatura  camerei sa se decongeleze, apoi se intind si se taie in trei pe lungime. Merele se curata si se dau pe razatoare, apoi se pun la calit cu zaharul, stafidele...Citeste continuarea

Rulada cu ciocolata

Postat de: mon in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma tare, galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana devin ca o crema. Adaugam faina si cacaoa cernute impreuna, omogenizam,...Citeste continuarea

Rulada cu gem de visine si crema de...

Postat de: aalliinnaa07 in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma tare, apoi adaugam pe rand zaharul si mai batem putin.La sfarsit adaugam galbenusurile amestecate cu cele 2 linguri de apa, amestecam cu o...Citeste continuarea

Rulouri din aluat de foietaj cu...

Postat de: TAB1TA in Aperitive / Garnituri

  Ceapa se curata, se spala si se toaca. Se pune la prajit in tigaia incinsa si se lasa putin, pana devine sticloasa.  Se scurge apa din conserva si se clateste fasolea in mai...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: aliliana in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Branza, ouale, zaharul, sarea, faina, bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie se amesteca pana se formeaza un aluat potrivit de tare.  Din acest...Citeste continuarea

Rulouri de sunca umplute

Postat de: Bianca_Sacuiu in Aperitive / Garnituri

Se toaca varza foarte marunt, morcovul se da pe razatoarea mica, apoi adaugam maioneza, sare si piper. Le amestecam bine, dupa care umplem fiecare felie de sunca cu aceasta compozitie, o rulam si...Citeste continuarea

Rulada de pateu

Postat de: antici_gabytza in Aperitive / Garnituri

Cascavalul il dam prin razatoarea mare.Adaugam untul topit si sarea dupa gust.Amestecam bine compozitia si adaugam miezul de lapte tocat impreuna cu patrunjelul spalat si taiat. Pregatim o...Citeste continuarea

Rulada de porc umpluta cu ciuperci

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Carnea se curata de pielite,se spala bine,se usuca pe un prosop de hartie .Se taie,fara a se separa in bucati,se inveleste in folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele.Punem condimentele...Citeste continuarea

Rulouri de leurda

Postat de: rhapsody in Aperitive / Garnituri

1. Taiem crevetii, capsunele cubulete si 1/2 frunza de leurda fasii subtiri si le amestecam cu branza, iaurtul si praful de sare. 2. Frunzelor de leurda spalate si uscate le taiem codita. 3....Citeste continuarea

Rulada din piept de pui cu spanac...

Postat de: gabrielacuisine in Pui

Spalam carnea  si o tamponam cu un servet de hartie ca sa absoarba apa. Taiem pieptii si fiecare bucata o acoperim cu folie alimentara si o batem bine pana se subtiaza. Dupa ce am batut...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: palpabil in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Faina se cerne. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se clatesc sub jet de apa rece. Branza de vaci se amesteca cu faina, ou, zahar, bicarbonat, razatoare...Citeste continuarea

Rondele de cartofi cu miez de...

Postat de: Elena_Daria in Aperitive / Garnituri

Spalam bine cartofii si ii taiem in felii groase de aproximativ 1 cm. Ii asezam intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si putin ulei, ii condimentam cu sare, piper, patrunjel uscat si boia...Citeste continuarea

Rulada cu ciuperci

Postat de: Elena_Daria in Aperitive / Garnituri

Prima data pregatim clatitele. Curatam apoi cepele, le  spalam si le tocam marunt. Ciupercutele se pun la scurs, apoi se paseaza cu blenderul sau se toaca marunt. Intr-o tigaie punem...Citeste continuarea

Rulada din omleta cu miez de lapte

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Spargem ouale intr-un bol, le batem bine cu sare, adaugam laptele si grisul si lasam putin la odihnit pentru a se umfla putin grisul, cateva minute.feliem subtire sunculita Tocam ceapa...Citeste continuarea

Rulada cu ciocolata

Postat de: elenita in Dulciuri

Separam ouale, albusul il vom bate spuma cu un praf de sare iar galbenusul il vom bate bine cu zaharul,vom incorpora albusul cu galbenusul adaugam faina si mirodeniile amestecam sa se incorporeze...Citeste continuarea

Rulada de carne tocata

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Condimentam carnea tocata dupa gust, o intindem pe hartie de copt si asezam pe intreaga suprafata bucatelele de dovlecel si ceapa tocata. Decojim ouale fierte, le asezam la marginea de unde dorim...Citeste continuarea

Risotto cu sparanghel verde si...

Postat de: Alina26 in Mancaruri de legume

Punem o tigaie la incins cu putin ulei.Taiem prosciutto (sunca) cubulete si le punem la prajit.Tocam si ceapa marunt si o adaugam in tigaie.Lasam sa se caleasca la foc potrivit. Sparanghelul il...Citeste continuarea

Risotto de Quinoa

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Quinoa se clătește de mai multe ori sub jet de apă rece.  Într-o tigaie, se încălzește uleiul și se adaugă usturoiul și ceapa. Se gătesc 1-2 minute, se adaugă sare...Citeste continuarea

Rulada Dukan

Postat de: LadyCrs in Prajituri

Vom separa albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma. Galbenusurile le frecam cu indulcitorul pana se albesc dupa care adaugam amidonul, esenta,cacaoa si praful de copt. Vom...Citeste continuarea

Rulada cu foi de...

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Crema: Am pus biscuitii in robot si i-am sfaramat bine, am adaugat 2 linguri de zahar farin, branza mascarpone si dulceata si le-am mixat bine, pana a devenit o crema omogena. Glazura:...Citeste continuarea

Rulada de biscuiti in foi de...

Postat de: merisor67 in Prajituri

Intr-un bol am sfaramat biscuitii. Stafidele le-am pus in putina apa la hidratat. Rahatul a fost deja in bucati micute si multicolor, inclusiv din cel cu cacao, asa ca l-am pus direct peste...Citeste continuarea

Rulada cu kiwi

Postat de: mon in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri , albusurile se bat spuma tare. Separat frecam galbenusurile cu zaharul si faina pana obtinem un amestec cremos,omogen. Amestecam cele doua compozitii prin...Citeste continuarea

Raza de soare cu migdale

Postat de: simona72 in Torturi

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam treptat si zaharul, iar cind acestea sunt batute bine de tot, devin lucioase si se tin pe tel. Adaugam migdalele macinate, amestecam cu un tel...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]