Rulouri de piept de pui umplut cu...
Postat de: Alina26 in PuiSpalam dovleceii, ii taiem circa 2-3 mm si ii punem la prajit intr-o tigaie antiaderenta incinsa bine (fara ulei). Saram fiecare felie de dovlecel. Spalam pieptul de pui si taiem ca pentru...Citeste continuarea
Rulada cu branza
Postat de: antici_gabytza in Aperitive / GarnituriMixam albusurile spuma cu un praf de sare dupa care adaugam galbenusurile, mixand dupa fiecare, iaurtul, pasta de ardei, uleiul, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia...Citeste continuarea
Rulouri de piept de pui
Postat de: antici_gabytza in PuiPieptul de pui il taiem felii ca pentru snitel, dupa care vom bate cu ciocanul feliile (puse intr-o folie alimentara ca sa nu se sfarame) Le condimentam cu sare si piper dupa care vom aseza...Citeste continuarea
Rulouri de pui cu bacon
Postat de: diaconta in PuiPieptul de pui l-am tocat si l-am condimentat. L-am înfasurat în felii subtiri de bacon,l-am pus în tava cu hârtie de copt si l-am lasat la cuptor cam 30 de minute....Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: gabrielacuisine in Mancare copiiReteta de preparare a papanasilor Batem bine cele 3 oua cu praful de sare apoi le adaugam peste branza si amestecam bine cu mixerul. Adaugam si vanilia, coaja de lamaie, grisul si faina si...Citeste continuarea
Rulada din carne de porc umpluta cu...
Postat de: Viorelinho in Porc1. Punem 3 oua la fiert pana pregatim masa de lucru 2. Luam carnea de porc, o spalam bine si o taiem intr-o forma in asa fel incat la final sa obtinem o rulada. 3. Intr-un...Citeste continuarea
Rulada aperitiv
Postat de: antici_gabytza in Aperitive / GarnituriBlat -topim untul la foc mic, dupa care adaugam faina si omogenizam. Adaugam laptele amestecand mereu ,lasam sa fiarba pana se ingroasa. Adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare, sare...Citeste continuarea
Retete de smoothie pentru zile...
Postat de: camelia75 in BauturiModul de preparare este acelasi pentru toate retetele. Se pun ingredientele in blender si le mixam pana obtinem un smoothies fin si cremos. Eu personal cred ca daca adaugam la ingrediente...Citeste continuarea
Risotto cu peste
Postat de: cristeena20 in Peste- Fierbem pestele in apa cu saresi tinem apa in care a fiert. Il rupem bucati mici si punem deoparte. - Ceapa se toaca marunt si se caleste cu ulei de malsine. Adaugam orezul (atentie, nu se...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: ianculubita in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Intr-un bol amestecam faina cu gris,sare,zahar,aromele,oul batut,branza si bicarbonatul stins; Omogenizam bine totul iar dupa ce s-a odihnit 10min rupem din...Citeste continuarea
Ruladă aperitiv
Postat de: madi_marin in Aperitive / GarnituriSe prepara întâi umplutura : se taie carnea cubuleţe, se pune la tocat. Se toacă ceapa şi usturoiul. Morcovul se dă pe răzătoarea mică. Se pun împreună la călit...Citeste continuarea
Rosii cu branza la cuptor
Postat de: miha in Aperitive / GarnituriFeliem branza, la fel si rosiile cherry. Se pot folosi si rosii normale, la fel cum putem schimba si felul de branza. Totul e permis. ) Intr-un vas termorezistent punem un strat de felii...Citeste continuarea
Rosii umplute cu Ciuperci Champignons
Postat de: Alina26 in Mancaruri de postPregatim umplutura: curatati ciupercile si le taiati felii subtiri.Puneti o tigaie la incins cu ulei de masline si puneti ciupercile.Cand sunt gata le scoateti si in aceiasi tigaie caliti ceapa...Citeste continuarea
Rulada cu carne tocata
Postat de: eya in Mancaruri cu carneCarnea tocata se amesteca intr-un bol cu sare,piper,vegeta,patrunjelul tocat si ceapa tocata marunt si cu cele 2 oua. Se imparte in doua,o jumatate se intinde pe masa pe feliile de sunca...Citeste continuarea
Rasol de vita cu hrean
Postat de: privatelaura in VitaIntr-o oala mai mare, punem cam 3 l de apa si punem la fiert. Carnea o spalam si o punem la fiert in apa cam o ora Luam spuma formata din cand in cand. Curatam si spalam legumele si le...Citeste continuarea
Rulouri cu peste
Postat de: ianculubita in PesteFileurile de peste taiate in bucati late de 2degete,condimentat,stropit cu zeama de lamaie,il amestecam si-l lasam la frigider 1h dupa care-l prelucram; Aluatul intins,taiat patrate de...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: COSTEO in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Branza de vaci se amesteca cu galbenusurile,50 g smantana, faina,1/2 lingurita sare si albusurile batute spuma.Se amesteca bine compozitia pana la...Citeste continuarea
Rulada aperitiv cu branza albastra...
Postat de: Sidy in Aperitive / GarnituriSeparam albusurile de galbenusuri. Pentru preparea aluatului se bat spumă albuşurile cu sare,cu mixerul. Gălbenusurile se amestecă cu smântâna şi cu piperul. Se adaugă...Citeste continuarea
Rulada cu morcovi si crema de branza
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriSe mixeaza( sau cu telul), morcovii tocati la blender in prealabil cu ouale, iaurtul, uleiul, laptele, faina, praful de copt si sarea. Se tapeteaza tava de cuptor cu foaie de copt si se pune...Citeste continuarea
Rondele de ardei - aperitiv-
Postat de: diamond in Aperitive / Garnituri-ardeii:se spala, se curata de cotoare si seminte si se pun la scurs pe un prosop de bucatarie... -sunca se taie cubulete, ardeiul gras si el... ceapa si usturoiul se toaca marunt... apoi...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: Creatsa in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Punem la fiert intr-o craticioara apa cu sare.Separat intr-o tigaie calim pesmetul cu untul pana acesta devine auriu apoi adaugam zaharul si oprim focul....Citeste continuarea
Rulada de porc cu carnat, si...
Postat de: Sim0naWorld in PorcBucata de piept am condimentat-o, apoi am presarat putin cascaval ras, iar deasupra am pus carnatul afumat. Am rulat si am legat cu ata rulada, am uns-o cu ulei, am presarat cu boia iute si am...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: marianascarlat in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Se pune intr-un vas branza de vaci se sparge oul peste se pune un praf de sare si se adauga bicarbonatul stins cu otet sau zeama de lamaie....Citeste continuarea
Rulada aperitiv cu crema de branza...
Postat de: vio_dreams in Aperitive / GarnituriPunem crema de branza intr-un bol. adaugam patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate marunt. Adaugam untul moale, sarea si piperul si omogenizam. Se topesc 150 gr margarina intr-o...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: gatiticuspor in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Amestecati branza proaspata cu ouale, zaharul, sarea si bicarbonatul pana obtineti o pasta moale. Adaugati faina putin cate putin, eu a trebuit sa...Citeste continuarea
Rosii cu Miez de lapte
Postat de: ionela2682 in Aperitive / GarnituriRadem telemeaua ,adaugam mararul,ardeiul rosu tocat marunt,adaugam smantana cat sa lege compozitia,piperam si adaugam putina boia dulce,aomgenizam bine -scobim cu o lingura rosiile ,umplem cu...Citeste continuarea
Rulouri din pulpa de porc cu cabanos
Postat de: marianascarlat in PorcDe cu seara am feliat bucata de pulpa in 4 bucati. Le-am batut cu ciocanul de snitele si le-am facut potrivite pentru a putea infasura in ele bucatile de cabanos. Intr-un castronel am pregatit...Citeste continuarea
Rulouri de dovlecei cu usturoi si...
Postat de: loredanaaa in Aperitive / GarnituriDovlecelul se taie in felii subtiri pe lungime Se ung cu ulei si se sareaza dupa gust Se pun intr-o tava cu foaie de copt sau pe grill Cand s-au inmuiat si s-au copt, se scot, se ung cu...Citeste continuarea
Rasol de pui (de tara)
Postat de: Dya in PuiDupa ce portionam puiul, il punem la fiert in 3-4 l de apa (fiind de tara, are nevoie de un timp mai mare de fierbere). Se spumuieste ori de cate ori este necesar. Adaugam cartofii si morcovii...Citeste continuarea
Rulada verde
Postat de: Heracleea in Aperitive / GarnituriSe pun la fiert buchetelele de brocoli in apa cu putina sare. Cand s-au inmuiat se scurg bine si se paseaza. Piureul de brocoli se amesteca cu ulei si sare. Separat se bat albusurile spuma...Citeste continuarea
Reteta de ciorba de stevie dreasa...
Postat de: Patricia_Iordache_79 in CiorbePreparare Reteta de ciorba de stevie dreasa cu bors si leustean Punem 1 l de apa sa fiarba. Intre timp, curatam frunzele de strevie (lasam doar frunza, fara nervuri). Le spalam si le...Citeste continuarea
Rulada cu cacao
Postat de: ionela2682 in DulciuriPreparare blat -peste albusurile batute spuma adaugam zaharul ,mixam pana devine bezea -incorporam in bezea galbenusurile amestecate cu uleiul -adaugam faina ,cacaoa si omogenizam...Citeste continuarea
Rulouri de pui cu piure de cartofi...
Postat de: Toamna07 in Mancaruri cu carneMod de preparare piure de cartofi dulci: Curata cartofii si taie-i bucati mari,egale.Pune-i intr-o cratita mare cu apa rece,cat sa-i acopere,cu un praf bun de sare,si da-i la fiert,la foc...Citeste continuarea
Rulada aperitiv la cuptor
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriAmestecam toate ingredientele pentru aluat, il lasam pentru 10 minute la dospit. Din aluat intindem o foaie de grosimea unui deget. Ungem foaia cu oul batut, presaram branza telemea, bucatele de...Citeste continuarea
Rulada de porc cu cartofi cu rozmarin
Postat de: nico15 in PorcTaiem baconul in cubulete si il punem la prajit intr-o tigaie peste adaugam si putin ulei de masline, cand acesta si-a lasat toata grasimea adaugam ceapa, care a fost taiata foarte fin. Lasam sa...Citeste continuarea
Reteta de placinte cu aluat din...
Postat de: aalliinnaa07 in Aperitive / GarnituriCum se prepara Reteta de placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza Intr-un bol amestecam faina cu bicarbonatul, se adauga iaurtul, oul si sarea si se amesteca bine, iar la sfarsit...Citeste continuarea
Rasfat cu somon
Postat de: RuxyRux in SomonSomonul spalat si zvantat se taie in bucati. Intr-o tigaie incingem uleiul, topim in el untul, adaugam ghimbirul razuit pe razatoarea fina si usturoiul zdrobit. Dupa un minut, punem mustarul,...Citeste continuarea
Rulada cu vinete
Postat de: Bunica in Mancaruri de postIntai ne ocupam de aluat. Din ingredientele mentionate framantam un aluat si-l lasam la dospit. Cat se dospeste aluatul pregatim umplutura. Ceapa curatata,saplata si tocata marunt se pune la...Citeste continuarea
Ramen
Postat de: CookieMonster in Supe1. Algele si ciupercile se pun 30 de minunte la hidrata in apa rece. 2. Intr-o oala se pun la fiert 2,5 litri de supa pui ( eu am pus 3 piepturi dezosate la fiert pe care le-am scos ulterior),...Citeste continuarea
Rulada cu ciocolata si blat capucino
Postat de: ionela2682 in Prajituri-peste albusurile batute spuma tare cu putina sare adaugam zaharul si batem pana devine bezea -galbenusurile le amestecam cu uleiul ,turnam aceasta compozitie peste bezeam -cu ajutorul...Citeste continuarea
Rulada cu gem de capsuni si ciocolata
Postat de: TAB1TA in DulciuriSe separa albusurile de galbenusuri. Se bat spuma tare albusurile cu praful de sare. Se freaca galbenusurile cu zaharul si se pun peste albusurile batute. Se adauga esenta de vanilie si faina....Citeste continuarea
Rulada din carne tocata cu spanac
Postat de: Geanina87 in Aperitive / GarnituriFierbem spanacul in apa cu sare,apoi il punem la scurs.Morcovii curatati si spalati ii punem intr-o alta cratita la fiert.Tocam ceapa marunt si o prajim in putin ulei de masline dupa care adaugam...Citeste continuarea
Răsucite/învârtite cu gem de...
Postat de: panacris in Mancaruri de postAlautul de foietaj se lasă la dezghețat în frigider. Se intinde pe planșeta de lucru presarată cu făina, se taie cu rola de prăjituri sau cuțitul în dreptunghiuri . În...Citeste continuarea
Rulada''buturuga''
Postat de: petruta_ionela84 in PrajituriPt blat:se separa ouale.Se bat albusurile cu 40 g zahar.Galbenusurile se bat cu 4 linguri de apa fierbinte si 85 g zahar.Se inglobeaza faina amestecata cu amidon si apoi albusul se adauga si...Citeste continuarea
Risotto galben cu carnati proaspeti...
Postat de: Alina26 in Porc1. Punem o tigaie la incins cu ulei de masline. Carnatii ii taiem marunt si ii punem la prajit. Punem putina sare. Curatam ceapa si o tocam marunt. O adaugam dupa ce s-au prajit putin carnatii....Citeste continuarea
Rulouri cu crema de vanilie
Postat de: adela1981 in PrajituriPentru inceput pregatim crema , galbenusurile se amesteca cu zaharul si vanilia pana ce se albesc, intre timp punem laptele pe foc pana ce se infierbanta. Apoi adaugam amidonul la galbenusuri si...Citeste continuarea
Rulada de spanac
Postat de: marianascarlat in Aperitive / GarnituriSe bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga spanacul. Eu am folosit spanac congelat, dar daca folositi spanac proaspat trebuie sa-l fierbeti si sa-l tocati. Am adaugat in compozitie...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: getix in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Se pune branza intr-un bol, ouale, coaja de lamaie, bicarbonatul, zaharul vanilat, zaharul si se amesteca bine. Adaugam faina + grisul si ...Citeste continuarea
Rulada ciocolatoasa din albusuri
Postat de: Creatsa in PrajituriMixam albusurile cu apa si un praf de sare pana devin spuma . Adaugam treptat cate 1 lingura de zahar si zaharul vanilat si mixam pana se topeste tot zaharul. Adaugam uleiul si faina...Citeste continuarea
Rulada de porc cu carnati si kaiser
Postat de: Dea_Dea in PorcPulpa de porc se transeaza, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare, piper, boia, usturoi. Se pune kaiserul taiat felii si carntul, apoi se ruleaza si se leaga. Se...Citeste continuarea