Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine

de mirela0911 in Prajituri, 31 Aug 2013 | 5682 vizualizari

 

A iesit ceva tare bun chiar daca pozele nu sunt cele mai reusite (sunt facute cu telefonul)!

 

INGREDIENTE

  • Pt. rulada:
  • 4 oua
  • 4 lg faina
  • 4 lg zahar
  • 4 lg ulei
  • un praf de sare
  • 1/2 lgt praf de copt
  • Pt. crema:
  • 150g crema branza Ceva Fin
  • 5 lg zahar pudra (sau dupa gust)
  • 150 ml frisca batuta
  • 1/2 plic gelatina
  • 1 cescuta de visine fara samburi
  • Pt. decor:
  • ciocolata amaruie topita in putin lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine:

Rulada: Se separa ouale si se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand si se bat in continuare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se toarna peste spuma amestecand usor. Faina se amesteca cu praful de copt apoi se toarna in ploaie peste spuma si se amesteca cu miscari usoare de jos in sus. Se toarna compozitia in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt si se lasa pt cca 15 minute la foc mic (110 grade). Se scoate si se ruleaza intr-un prosop umed impreuna cu hartia de copt si se lasa la racit.

Crema: Se amesteca branza Ceva Fin Cremos cu zaharul apoi se adauga frisca batuta, gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic iar la sfarsit visinele scurse. 

Se desface rulada cu grija, se scoate hartie de copt, se unge toata foaia cu crema iar apoi se ruleaza din nou. Deasupra se unge cu ciocolata topita si se da la frigider pt. cateva ore. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan cu iaurt, branza si visine