Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2013 | 3704 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 1 ou
  • 1/2 cub de drojdie
  • 1/2 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • 150 ml lapte caldut
  • 20 gr seminte de mac
  • 1/2 pachet de margarina
  • faina neagra cat cuprinde (cca 300 -350 gr)

Pentru umplutura si decor:

  • 1 cutie branza ceva fin Delaco
  • 2 felii de cascaval (Ementaler)
  • miez de lapte
  • 2 ardei kapia copti
  • cascaval ras, cca 100 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin:

Facem un aluat amestecand ingredientele, il intindem in foaie subtire pe masa de lucru infainata.

Intindem in strat egal branza din cutia Ceva Fin de la Delaco, asezam fasii de ardei copti, fasii de cascaval feliat, din loc in loc cate o portie de miez de lapte, presaram cascaval ras si rulam aluatul in asa fel incat sa ne incapa rulada intr-o tava de cozonac.

Deasupra presaram cascaval ras, seminte de mac si asezam felii de miez de lapte.

Dam la copt, la temperatura medie cca 40 min, pana capata rulada noastra aspect de rumen.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate servi rece sau cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]