Rulada de varza umpluta

de ianculubita in Curcan, 10 Oct 2013 | 5197 vizualizari

 

Nu am avut alta preocupare intr-o zi, m-am jucat putin in bucatarie si am realizat urmatoarele doua retete pe care vi le recomand sa le pregatiti tot asa cand nu aveti alte preocupari.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica dulce sau murata
  • 500 g carne tocata de pasare
  • 1 ceasca de ulei
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
  • 2 linguri boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de varza umpluta:

Varza o tocam foarte fin,o calim in ulei pana se inmoaie,adaugam sare iar daca tot este tare,punem si o ceasca cu apa,lasam sa fiarba si sa scada in acelasi timp;varza nu trebuie sa fie zemoasa.

Intr-un castron amestecam carnea cu sare,piper,cimbru,usturoi pisat,o punem intr-o tigaie cateva minute cat se strange si se albeste,apoi pe o folie de aluminiu intindem pe o suprafata de 20x30 boia dulce sau iute,peste boia cu grija intindem varza calita iar peste varza tot cu grija intindem carnea;rulam la inceput cu tot cu folie pana se formeaza rulada apoi o lasam libera,o strangem bine la capete,o asezam intr-o forma de cozonac,adaugam 1cana cu apa si lasam la cuptor la foc mic 30min;

Servim rulada pe farfurie,taiata felii alaturi de cartofi natur sau taranesti pe care i-am folosit eu

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan inabusita cu ierburi si orez