Rulada multicolora

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2013 | 3583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • praf de copt
  • 1/4 ardei gras rosu
  • 200 gr spanac
  • 1 cutie de pate
  • 200 gr sunca cubulete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada multicolora:

Foaia de rulada se prepara astfel:

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu putina sare. Galbenusurile le frecam cu ulei, adaugam smantana, faina si praful de copt, apoi adaugam albusurile spuma. Impartim compozitia in 3: in una punem ardeiul rosu tocat la robot marunt, in a 2 a punem 2-3 linguri de spanac, iar a 3 a o lasam asa simpla. Punem in tava mare a cuptorului compozitiile la copt, toate intr-o tava (deci o sa fie 3 dungi late)

Pregatim intre timp umplutura: calim spanacul si cu sunca.

Dupa ce s-a copt foaia pt rulada o rulam intr-un prosop. Cand s-a racit intindem pe ea pate-ul si pe deasupra punem spanacul calit si sunca. Dam la rece.

Eu am servit rulada langa snitele de pui si o rosie

Foarte bunnn!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada multicolora" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu crema de branza si ciuperci