A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ton cu paste si ardei

Postat de: Corina33 in Salate

Se pun la fiert pastele intr-o cantitate suficienta de apa cu sare.  Se face o maioneza din galbenus, mustar si ulei si cateva picaturi de suc de lamaie. Se da la frigider. Se spala...Citeste continuarea

Tort de lamaie

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se amesteca bine continutu de biscuiti zdrobiti cu untul si se pune in forma de plastic(este in pachet) Praful de crema se amesteca cu laptele foarte rece(bebe nu a respectat si nu s-a intarit...Citeste continuarea

Tort cu mure

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, untul topit la temperatura...Citeste continuarea

Tort aniversar

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, apa, uleiul, faina, praful de...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu frisca

Postat de: madi_marin in Prajituri

Tiramisu reţetă cu frisca Se bate frisca spuma tare. Se amesteca cu mascarpone si zahar vanilat. Se tapeteaza o tava de cozonac cu folie de plastic si se pune in strat de crema, se aseaza...Citeste continuarea

Tort "Senzatii tari"

Postat de: miha in Torturi

Blaturi de bezea: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana compozitia devine lucioasa si face turturi. Se adauga si esenta. Se imparte...Citeste continuarea

Tort alb cu visine si ciocolata

Postat de: susu in Torturi

Se amesteca gemul impreuna cu galbenusurile, stafidele hidratate in cognac, uleiul, laptele, esentele iar la sfarsit praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se bat albusurile spuma cu un praf de...Citeste continuarea

Tort Diplomat cu mascarpone

Postat de: madi_marin in Torturi

Se prepara intai blatul : se bat ouale foarte bine cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga esenta de vanilie si faina cernuta si se amesteca usor cu o spatula pana la omogenizarea...Citeste continuarea

Tarta cu afine,zmeura si mascarpone

Postat de: diaconta in Prajituri

Se face un blat obisnuit din cele 4 oua. Se separa ouale,galbenusurile mixeaza bine cu zaharul,cele 3 linguri de apa ,uleiul,se adauga lamaia si vanilia. Albusurile se bat spuma si se...Citeste continuarea

Tarta cu afine

Postat de: diana_k in Torturi

pentru blat facem reteta clasica...batem albusurile spuma, adaugam zaharul, batem bine pana se topeste apoi punem galbenusurile  si la urma incorporam usor faina. coacem blatul in tava bine...Citeste continuarea

Tort 'Pescar'

Postat de: diana_k in Torturi

blat ...stiti voi...albusurile batute spuma cu zaharul, se pun galbenusurile, laptele , uleiul, cacaoa, faina si praful de copt.Se toarna aluatul in tava tapetata cu hartie de copt.  Rece...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si portocale

Postat de: susu in Torturi

Blatul : Eu am folosit gem de gutui, zmeura si magiun de prune mai acrisor. Amestecam toate ingredientele cu telul (mai putin faina) dupa care o incorporam treptat si pe aceasta. Se bat...Citeste continuarea

Tocana de legume (reteta usoara)

Postat de: vero_closca in Zacusca

se incalzeste uleiul intr-un tuci mare si se pune ceapa sa se caleasca.cand devine sticloasa se pune ardeiul si morcovul si se calesc putin impreuna.apoi se adauga vinetele si dupa 5...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă adaptata

Postat de: diaconta in Prajituri

Tiramisu reţetă adaptata Se amesteca praful pentru crema cu lapte si se mixeaza pana se obtine o crema omogena. Se prepara o ceasca de cafea. Pentru ca nu-mi place gustul pronuntat de...Citeste continuarea

Tort Elena

Postat de: susu in Torturi

Blatul : Untul la temperatura camerei se freaca cu ½ din cantitatea de zahar si restul se bate spuma cu albusul si un praf de sare. Galbenusurile se freaca separat cu esentele si...Citeste continuarea

Tocanita de dovlecel

Postat de: lili in Mancaruri de legume

Legumele se taie marunt. Intai se pune la calit ceapa si pe urma dovlecelul si ardeiul.Le calim foarte putin, adaugam apa si vegeta si lasam sa fiarba pana ce dovlecelul fierbe bine de tot. Cand e...Citeste continuarea

Tocanita la padure

Postat de: pusikmea in Mancare copii

Curatam legumele, le spalam si taiem dupa prefeinte. Incingem un foc pe pietre sau la gratar, dupa care punem legumele intr-un tuci, adaugam apa cat sa le acopere si le punem pe minunatul foc....Citeste continuarea

Tarta cu banane

Postat de: pusikmea in Dulciuri

Frecam oul cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul si mixam bine, laptele, untul la temperatura camerei, faina si omogenizam bine compozitia. Turnam compozitia...Citeste continuarea

Tarta cu piersici

Postat de: pusikmea in Prajituri

Se bate oul cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga faina si se amesteca pana se aduna cat de cat intr-un aluat, apoi se framanta putin. Se infasoara intr-o folie de plastic si se lasa...Citeste continuarea

Tarta cu prune si bezea

Postat de: Julie in Prajituri

Aluat: Se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, coaja si zeama de lamaie, esenta si faina amestecata cu praful de copt. Se framanta bine, sa iasa un aluat potrivit de moale...Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci si carne de pui

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Aluatul de foietaj se scoate din congelator si se lasa sa se dezghete la temperatura camerei. Intr-o tigaie se pune untul si se topeste.Ciupercile se taie marunt,la fel si carnea se taie...Citeste continuarea

Tournedos de vitel cu ceapa

Postat de: Sidy in Vita

Muschiul de vitel il taiem in felii cam de 1 cm grosime. Ceapa si ardeiul le taiem marunt de tot si le sotam in uleiul de masline. Taiem marunt si rosia si o adaugam langa ceapa. In cratita...Citeste continuarea

Torta tramezzino

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Conservele de ton se desfac si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se taie marunt maslinele si se amesteca cu tonul si celelalte ingrediente. Se ung feliile de paine si se cladesc una peste...Citeste continuarea

Tort din branza de vaca

Postat de: ionix in Torturi

Branza se freaca bine cu smantana, zaharul si cu zaharul vanilat. Cand branza devine ca o pasta se adauga ouale, unul cate unul, si se incorporeaza bine. se adauga coaja de lamaie...Citeste continuarea

Tort cu multa ciocolata

Postat de: Julie in Torturi

Blat: Se bat albusurile cu zaharul. Se freaca galbenusurile cu un praf de sare si cu uleiul adaugat treptat ca la maioneza. Se mixeaza albusurile cu galbenusurile apoi cu faina amestecata cu...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Deci azi va servesc cu o feliuta de tort facut rapid in 15 minute,la reteta 500 care urmeaza cat de curand ,promit un tort mare de tot Se amesteca bine plicul de biscuiti zdrobiti cu untul si...Citeste continuarea

Tarta cu peste

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Framatam un aluat din : faina, 2 linguri smantana, praf copt, branza, margarina moale, sare,un galbenus. Va rezulta un aluat moale, elastic pe care-l intindem frumos in forma de tarta. Deasupra...Citeste continuarea

Tort TGV :)

Postat de: Anamaria7 in Torturi

Preincalzim cuptorul la 180C si tapetam o tava nu prea mare (blatul trebuie sa creasca inalt). Blat: Albusurile se bat cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul+cel vanilinat, iar cand...Citeste continuarea

Tort cu mousse de piersici si...

Postat de: Oana in Torturi

Se pregateste mai intai blatul. Se inchige cuptorul la foc mediu spre mic si se tapeteaza o forma de tort cu inel detasabil (24 cm) cu hartie de copt. Se amesteca uleiul, sucul de piersici si...Citeste continuarea

Tort I & B

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

blatul: ouale se bat spuma cu zaharul. se pune esenta de rom,coaja de portocala si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie. se pune faina treptat iar la urma cacaua. se ia o...Citeste continuarea

Tocan a la Gorj

Postat de: epurasha2bb in Oaie

Pentru a face Tocan iti trebuie o dispozitie buna, aer curat sa-l tragi in plamani si iarba verde sa-ti limpezesti ochii, apoi un ceaun din mosi strabuni si ingredientele delicioase, mielul sa fie...Citeste continuarea

Tarta cu carne si ciuperci

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Pregatim aluatul pentru tarta : Topim margarina. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, sarea, oul, margarina si smantana. Framantam usor pana obtinem un aluat moale usor de modelat....Citeste continuarea

Tocanita cu ciuperci

Postat de: yafa in Porc

Spalam si pregatim carnea, o taiam in bucatele mici. Curatam si spalam ceapa, morcovii, ciupercutele si usturoiul. Taiam marunt ceapa, rondele morcovii si pe lungime usturoiul. Asezam...Citeste continuarea

Tort "LAPTE DE PASARE" (3)

Postat de: anisoara in Torturi

Prepararea blatului: Albusurile se bat spuma cu  zaharul sau cu zahar pudra ( mai bine) si o picatura de sare de lamaie. Aparte se amesteca faina cu cacao si vanilina. Pe urma...Citeste continuarea

Tort cu mousse de ciocolata si...

Postat de: diaconta in Torturi

Pentru blat: Se topesc separat 150 gr ciocolata si 50 gr unt.Se separa ouale.2 galbenusuri se freaca spuma cu 50 gr zahar.4 albusuri se bat si ele spuma,adaugand pe rand 50 gr zahar. Se...Citeste continuarea

Tajine de pui cu masline

Postat de: Sylvia in Pui

 Preparare: decupam  puiul spalat si uscat  in bucati potrivite ca marime, pe care le condimentam cu sare, piper, curcuma, boia si Raz el Hanout  si boia si il asezam in vasul...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu banane si frisca

Postat de: Corina33 in Torturi

Se inmoaie gelatina. Se amesteca iaurtul cu 2 plicuri de zahar vanilat.Se dizolva gelatina, se amesteca cu iaurtul si se da la frigider sa se intareasca. Se decojesc bananele si se taie...Citeste continuarea

Turtite de malai

Postat de: vanilla in Prajituri

Se face o maia mai moale din ingredientele de mai sus. Se rup cu lingura(ca la galuste) mici turtite care se prajesc in ulei incins. Citeste continuarea

Tartine cu unt aromat

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Untul ,adus la temperatura camerei, se freaca spuma. Se amesteca apoi cu ceapa verde taiata foarte marunt, mararul tocat fin, sare, piper, usturoiul pisat, busuioc, rozmarin ....Citeste continuarea

Tiramisu reteta cu fructe

Postat de: lilik in Dulciuri

Tiramisu reteta cu fructe separam ouale si batem galbenusurile cu zaharul pana se albesc,iar albusurile separat le batem spuma. in castronul unde am batut galbenusurile adaugam mascarpone si...Citeste continuarea

Tarta cu piersici

Postat de: rivka in Prajituri

Se freaca cu ajutorul mixerului ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul si sunt ca o crema fina.Se adauga laptele si se mixeaza in continuare apoi untul topit la microunde(nu de tot sa mai...Citeste continuarea

Tarta cu mere verzi acrisoare

Postat de: cristinne in Prajituri

Se separa ouale. Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul. Bunica avea mixerul ars, asadar am facut scurta la mana cu telul traditional:)) dar au iesit spuma!. Se freaca galbenusurile cu...Citeste continuarea

Tarta cu nectarine

Postat de: gaby_d in Prajituri

Blatul. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma cu sarea. Adaugam zaharul (o ceasca) .Mixam pana face tepi. Adaugam apoi galbenusurile amestecand usor apoi incorporam...Citeste continuarea

Tagliatelle al pollo e pomodoro

Postat de: ANCA in Paste

Pieptul de pui l-am taiat cubulete mici si l-am inabusit usor in tigaie, cu un strop de ulei de masline si condimentat cu cimbru, oregano, maghiran, putina sare si piper proapat rasnit. Rosiile...Citeste continuarea

Tarta cu fructe si crema de lamaie

Postat de: diaconta in Prajituri

Masurile sunt mai clasice,dar nu prea dau gres. Recunosc ca am folosit si ingrediente mai putin sanatoase,dar rezultatul este deosebit de gustos. Pentru blat: Se pune sa fiarba 1...Citeste continuarea

Tarta cu crema de lamaie

Postat de: lilik in Dulciuri

punem untul intr-un castron sa se inmoaie la temperatura camerei,dupa care il amestecam cu zaharul pana obtinem o compozitie uniforma,apoi adaugam ouale si coaja de lamaie rasa si amestecam cu...Citeste continuarea

Tartine cu tzatziki

Postat de: epurasha2bb in Aperitive / Garnituri

Se unge cu putina margarina fiecare felie de paine toast si se prajeste intr-o tigaie de tip Doubletta sau pe o plita pe ambele parti. Se pregateste intre timp tzatzikiul putin modificat, dam...Citeste continuarea

Tarta cu branza si visine

Postat de: LALY in Prajituri

Pentru aluat: -amestecam apa minerala cu uleiul si un praf de sare.Se adauga faina pana iese un aluat tare,bun de intins.Se lasa aluatul 30 minute la frigider. Pentru umplutura:...Citeste continuarea

Tort diplomat

Postat de: diaconta in Torturi

        Se face un blat din 3 oua,3 linguri zahar,3 linguri apa,3 linguri faina,vanilie,praf de copt si un praf de sare. Se coace  in forma de tort...Citeste continuarea

Tarta cu carne si ciuperci

Postat de: diaconta in Aperitive / Garnituri

Pentru tarta: 300 gr faina 3 linguri smantana 50 gr margarina incalzita 1 praf de copt,sare,ou pentru uns taca   Pentru umplutura: 700 gr carne tocata...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]