Tocanita de dovlecel

de lili in Mancaruri de legume, 25 Aug 2010 | 5622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel,
  • o ceapa,
  •  un ardeu,
  •  o lingura de smantana,
  • o lingura de faina,
  • 400 ml lapte,
  •  vegeta
  • patrunjel.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de dovlecel:

Legumele se taie marunt. Intai se pune la calit ceapa si pe urma dovlecelul si ardeiul.Le calim foarte putin, adaugam apa si vegeta si lasam sa fiarba pana ce dovlecelul fierbe bine de tot. Cand e fiert facem o ingrosala din faina si lapte si punem peste dovlecel in cratita..

Lasam sa mai dea cateva clocote si adaugam smantana si apoi patrunjelul taiat marunt.Inca cateva clocote si mancarica e gata.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]