A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Gratar din ceafa de porc cu cartofi

Postat de: Sidy in Porc

Bucatile de ceafa se bat bine ,se sareaza si pipereaza. Se prajesc bucatile de carne pe gratar . Se servesc cu cartofi copti in cuptor sau piure. Obligatoriu o cana de mujdei linga...Citeste continuarea

Gallo Pinto

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

  Fasolea neaparat neagra se pune in apa cu o seara inainte.  Se pregatesc legumele dupa cum urmeaza: se taie  ceapa in sferturi, un ardei in bucati mai mari, un morcov si un...Citeste continuarea

Ghiveci calugaresc de legume cu orez

Postat de: Sylvia in Mancaruri de post

Preparare: se spala, curata si taie toate legumele.  Am condimentat legumele cu sare si piper si le-am asezat in vasul roman. Am adaugat peste putin ulei de masline, o canita de apa si...Citeste continuarea

Gogosari umpluti cu vinete a la...

Postat de: Lizicat in Muraturi

Gogosarii se spala, se scot cotoarele si semintele, se mai spala inca o data si se lasa la scurs, cu gura in jos. Vinetele se curata de coaja, se taie felii de aproximativ 1cm. Se presara cu...Citeste continuarea

Gogosele cu visine

Postat de: mitinita in Prajituri

Se face un aluat din branza , zahar, oul batut, bicarbonat,  si faina. Se fac mici bilute rotunjind aluatul in podul palmei. Se introduce la mijloc o visina din dulceata si se rotunjeste...Citeste continuarea

Ghiveci

Postat de: LUK in Mancaruri de post

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste putin in ulei.Se ia de p efoc si se adauga boiaua,ardeiul taiat fasii,cartofii curatati,spalati si taiati cubulete. Se amesteca si peste se...Citeste continuarea

Galuste de mamaliga cu ciuperci

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Facem o mamaliga putin mai moale, din apa, malai si sare. Pentru umplutura: Taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei. Adaugam ciupercile si baconul taiate marunt si lasam sa...Citeste continuarea

Găluşte de mămăligă cu şuncă...

Postat de: Cristina_Vivi in Aperitive / Garnituri

Am făcut mămăliga puţin mai moale, şi am lăsat-o la răcit. Apoi , ceapa se căleşte în puţin unt, se adaugă ciupercile tăiate şi cănd scade apa lăsată de ele , am adăugat...Citeste continuarea

Gogosele

Postat de: giuliana in Dulciuri

punem laptele untul zaharul vanilia intr-o oala mai mica pe foc, pana se topesc untul si zaharul cernem faina intr-un vas mai mare si facem o gaura in mijloc in care adaugam oul, drojdia si...Citeste continuarea

Guguluf

Postat de: comanligia in Prajituri

D aca folositi drojdie se desface inainte in putin lapte.Se bat albusurile,apoi se adauga zaharul,uleiul,galbenusurile,sarea.Se pune praful de copt si faina cat cuprinde sa fie o coca nici prea...Citeste continuarea

Guzel Pilaf - Califul Îngâmfat

Postat de: florian in Fructe de mare

...stăteam întins, lenevind, pufăind agale o narghilea cu parfum de căpşun înflorit şi cărbuni roşii mirosind a smirnă...de jur împrejur, cadâne voluptoase cu...Citeste continuarea

Guguluf cu nuca de cocos

Postat de: bitza in Prajituri

Ouale se mixeaza cu zaharul; se adauga margarina topita si racita si se omogenizeaza. Se adauga laptele,apoi faina amestecata cu praful de copt si nuca de cocos si se amesteca...Citeste continuarea

Girafa vesela

Postat de: aziz in Mancare copii

punem humus pe feliile de pine si pastrama in mijloc si lipim.in felia de sus facem 2 orificii care vor fi nasucul iar dedesupt vom pune felii din coaja castravetelui .eu zic la decupaje sa va...Citeste continuarea

Gutui coapte

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se spala bine gutuile, se taie in doua si se scot samburii, se curata si de codite. Se pun intr-un vas termorezistent si se umplu in golul ramas de la samburi cu zahar. Se poate presara si putina...Citeste continuarea

Goffre acrisoare

Postat de: comanligia in Prajituri

Goffre: se topeste untul,se amesteca cu zaharul si cu cele 4 galbenusuri.Se amesteca toate pana devine o crema si zaharul e bine topit.Se bat albusurile pana devin spuma,apoi adaugam peste...Citeste continuarea

Gulas cu carne de porc

Postat de: housy in Porc

  pulpa de porc si sunculita se taie cubulete si se pun la innabusit in putin ulei legumele se taie, se spala si taie si ele cubulete cand carnea e gata innabusita, si si-a schimbat...Citeste continuarea

Gogosi cu iaurt

Postat de: Retetegg in Prajituri

Apa am incalzit-o putin si am dizolvat in ea drojdia, zaharul vanilat si esenta de vanilie. Faina am asezat-o intr-un bol si am adaugat apa calduta cu drojdia, iaurtul, 3 linguri de ulei,...Citeste continuarea

Garnitura de cartofi cu sos ragu la...

Postat de: epurasha2bb in Curcan

Am curatat si spalat cartofii, i-am fiert si i-am zdrobit ca pe un piure mai grosier, nu tare fin.Am pregatit sosul rosu cu ceapa , usturoi si morcov ras, maruntite si calite, dupa care am adaugat...Citeste continuarea

Galuste de mamaliga cu ciuperci si...

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se pregateste o mamaliguta mai moale din faina malai,apa si sare. Se caleste ceapa tocata in putin ulei  cu ciupercile si baconul taiete  marunt, se condimeteaza cu sare si piper si...Citeste continuarea

Galuste din cartofi la cuptor

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se fierb cartofii ,iar dupa ce s-au racit se razuiesc. Se amesteca cartofii razuiti cu ouale ,faina si eu am pus si 150 mozzarela razuita Se framanta toate bine,dupa care cu mana uda se...Citeste continuarea

Goffre

Postat de: MIUTA in Dulciuri

Se bat albusurile cu un praf de sare.Se adauga zaharul si se bate din nou pana se topeste.Se pun galbenusurile,untul topit(nu foarte tare,l-am topit in microunde),zaharul vanilat si praful de...Citeste continuarea

Galaktoboureko

Postat de: Julie in Dulciuri

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga grisul si laptele caldut, turnat putin cate putin.Se aseaza pe foc si se amesteca pana se ingroasa. Se opreste focul si se adauga 50 g unt si esenta de...Citeste continuarea

Gofre cu mascarpone de cacao

Postat de: comanligia in Prajituri

C ompozitia de gofre: se bat ouale si se amesteca cu zaharul si margarina sau untul ptr a obtine o pasta fina.Se adauga zaharul vanilat si esenta de rom.Se pune faina si praful de copt si se...Citeste continuarea

Gem de corcoduse

Postat de: susu in Dulceata / Gem

Mai intai inlaturam corcodusele stricate, lovite sau patate. Le spalam bine in mai multe ape dupa care le punem intr-o cratita destul de mare care a fost spalata si oparita cu apa fiarta. Eu am...Citeste continuarea

Gratar de pui cu sote de morcovi

Postat de: oana_d in Pui

Morcovii se spala si se curata apoi se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, apoi se pune la calit intr-o tigaie cu ulei impreuna cu morcovii. Dupa ce devine usor aurie, se...Citeste continuarea

Gogosici americane

Postat de: cristinne in Dulciuri

Se pune drojdia la inmuiat cu un pic de zahar. Se separa ouale si se bat galbenusurile si albusurile separat. Se incalzeste laptele foarte putin impreuna cu zaharul si se face aluatul din faina...Citeste continuarea

Guacamole

Postat de: RuxyRux in Vegan / Raw vegan

Avocado se curata, se taie feli,i se zdrobeste si se stropeste cu lamaia, se adauga rosia, condimentele, uleiul de masline...si servim cu mare bucurie! Citeste continuarea

Gepuk (Tocanita condimentata de vita)

Postat de: nico15 in Vita

 Muschiul de vita se pune la fiert se adauga sare si piper si se lasa aproximativ  1 ½ ora, se incearca iar cand este gata se ia de pe foc, se lasa la racit. In acelas timp se...Citeste continuarea

Grisine cu parmezan ras

Postat de: divainbucatarie in Piine

Intr-un castron punem faina si o amestecam cu sarea, zaharul, oregano si parmezanul ras. Peste aceasta turnam laptele cald in care am dizolvat drojdia , uleiul si oul batut. Amestecam bine. Vom...Citeste continuarea

Guguluf cu iaurt

Postat de: lilik in Dulciuri

frecam putin ouale cu zaharul,apoi adaugam iaurtul,uleiul si praful de copt amestecat cu faina cernuta. ungem cu unt forma si o tapetam cu faina,apoi turnam compozitia obtinuta si dam la...Citeste continuarea

Gulas de vita "arta VIENEZA"

Postat de: LauraS in Vita

Untura se incinge in oala in care se prepara gulasul.Se adauga ceapa care se prajeste pina ce prinde o culoare caramel inchisa.Se presara boia se amesteca scurt pina ce cuprinde toata ceapa si se...Citeste continuarea

Green smoothie tutti frutti

Postat de: RuxyRux in Cocktail

Se stoarce sucul de la portocale si rodii, se amesteca cu toate fructele si cu super foods la blender...iese o nebunie .... Citeste continuarea

Green smoothie yammmyyyy.....

Postat de: RuxyRux in Cocktail

  Se stoarce sucul de portocale si grapefruit separat si se adauga la restul de fructe Totul merge la blender...   Articolul principal despre green smoothie pe care l-am...Citeste continuarea

Gogosi pufoase, reteta gustoasa ca...

Postat de: lilik in Dulciuri

Iata cum se prepara Gogosi pufoase, reteta gustoasa ca la mama acasa  Cernem faina intr-un vas si ii facem o fantana in mijloc. Punem pe foc intr-o craticioara laptele cu untul si...Citeste continuarea

Gulas cu carne de porc

Postat de: medioto59 in Porc

Carnea se spala , se taie sub forma de cuburi, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei incins .Se adauga ceapa taiata marunt si ardeii taiati fasii si se lasa pana se inmoaie...Citeste continuarea

Griş cu lapte caramel şi fructe

Postat de: ionix in Dulciuri

Punem 3 linguri cu zahar si zaharul vanilat la caramelizat. Cand zaharul s-a topit adaugi laptele si lasi pana cand fierbe. Cand laptele a fiert, adaugi grisul in ploaie si lasi pana cand fierbe...Citeste continuarea

Grisine cu mac si patrunjel

Postat de: divainbucatarie in Piine

Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat. Acesta nu trebuie sa se lipesca de maini. Framantam bine aluatul si apoi il impartim in 3 bucati. Intindem fiecare bucata bine, pana obtinem...Citeste continuarea

Gogosele din cartofi

Postat de: LALY in Aperitive / Garnituri

Se fierb cartofii in coaja,se curata apoi se paseaza ca pentru piure. Se amesteca cu ouale,faina si branza.Se condimenteaza dupa gust.Se framanta pana se omogenizeaza bine compozitia. Se...Citeste continuarea

Gulas de cartofi cu carnat de casa

Postat de: MIUTA in Mancaruri cu carne

Punem carnati la fiert la foc potrivit intr-o tigaie cu apa cat sa-i acopere.In timp ce carnatii fierb ne apucam sa facem gulasul de cartofi.Punem la prajit intr-o ceasca de ulei ceapa tocata...Citeste continuarea

Gnocchi perfecti (de post)

Postat de: JustLoveCookin in Mancaruri de post

Coacem cum am spus mai sus cativa cartofi,ii lasam sa se raceasca si ii pasam.Punem putina sare si incepem sa adaugam cate putina faina  pana obtinem un aluat moale si uniform. Infainam...Citeste continuarea

Gnocchi

Postat de: JustLoveCookin in Paste

Se spala cartofii si se fierb in coaja,dupa care se paseaza si se pun peste faina. Se adauga un ou,se framanta toate ingredientele pana se obtine o biluta compacta. Aluatul rezultat se...Citeste continuarea

Galuste cu prune

Postat de: elena1988 in Prajituri

Cartofii se pun la fiert, cand au fiert se paseaza bine si se amesteca cu faina, oul, si cele 5 linguri de zahar prunele se taie pe jumatate. Se ia din aluat si se formeaza bilute in...Citeste continuarea

Galuste de cartofi umplute cu...

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Cartofii se fierb in coaja cam 20 minute. Varza se feliaza fasii. Ceapa se curata si se infig cuisoarele in ea. Se caleste ceapa intreaga si varza taiata in uleiul incins, cateva minute.Se...Citeste continuarea

Gustari reci si champanie

Postat de: Sylvia in Aperitive / Garnituri

 Preparare : aici nu e nevoie de poveste multa ca toata lumea stie sa faca un platou rece eu vreau doar sa vad cateva idei de combinatii : am facut biscuiti sarati cu crema de branza si apoi...Citeste continuarea

Gogosele cu ciocolata si lamaie

Postat de: elena1988 in Prajituri

Se pune intr-un lighean drojdia, se pune putin lapte caldut cu zaharul, un pic de faina si se amesteca, se adauga si cele 2 galbenusuri, se pune restul de lapte si restul de faina, si coaja de...Citeste continuarea

Guguluf cu ciocolata

Postat de: elena1988 in Dulciuri

Se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, esenta de vanilie, praful de copt si faina, laptele si la sfarsit albusurile batute spuma, se ia din aceasta compozitie cam 7 linguri....Citeste continuarea

Gogosi cu dulceata

Postat de: elena1988 in Dulciuri

Se dizolva drojdia in laptele caldut, se adauga un pic de faina se amesteca,se pune ouale cu zaharul, esenta, cojile de lamaie si portocala, se adauga restul de faina si untul. Se framanta...Citeste continuarea

Gogosi

Postat de: nico15 in Dulciuri

Se ia drojdia si se va dilua cu laptele putin caldut, nu se pune toata cana de lapte doar putin cat sa se faca ca o maia, se adauga si o lingura de zahar si se lasa la caldura sa creasca....Citeste continuarea

Gulas

Postat de: postavaru in Mancaruri cu carne

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga boiaus de ardei si se amesteca putin. Se stinge cu apa (nu se lasa sa se arda boiaua) Se adauga...Citeste continuarea

Gogosi Fantezie

Postat de: divainbucatarie in Dulciuri

Punem faina intr-un vas si ii facem o gaura in mijloc. In 3 linguri de lapte cald topim drojdia si o turnam in gaura facuta in faina. Amestecam putin apoi adaugam restul de lapte cald (in care am...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]