Gratar de pui cu sote de morcovi

de oana_d in Pui, 19 Noi 2010 | 5339 vizualizari

 

Se serveste ca fel principal, cu sala de sezon.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 4-5 morcovi mari
  • 2 cepe
  • sare, piper
  • arome pt pui
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de pui cu sote de morcovi:

Morcovii se spala si se curata apoi se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, apoi se pune la calit intr-o tigaie cu ulei impreuna cu morcovii. Dupa ce devine usor aurie, se adauga un pahar de apa, sare sau delikat si se lasa la fiert la foc potrivit 20-30 de minute, pana se inmoaie morcovul si pana scade zeama.

Intre timp pieptul de pui se spala, se portioneaza, se bate cu batatorul din lemn si se pregateste la gratar, cu sare si piper sau orice alte arome folositi pentru pui. 

Se presara patrunjel verde in farfurie si se serveste cu salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de pui cu sote de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]