A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Gogosele umplute cu crema de branza

Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri

Se pune la fiert apa cu uleiul cand da in clocot se adauga faina si se amesteca daca incepe sa se dezlipeste de oala se ia de pe foc. Dupa ce sa racit aluatul se adauga ouale cate unul amestecad...Citeste continuarea

Guguluf marmorat

Postat de: LALY in Dulciuri

Batem untul spuma. Separam ouale. Galbenusurile si 100 gr de zahar le adaugam la compozitia de unt si mixam energic, pana se topeste tot zaharul, iar crema capata o consistenta pufoasa. Albusurile...Citeste continuarea

Grătar la iarbă verde :)

Postat de: LadyCrs in Mancaruri cu carne

Totul a fost pregătit cu o seară înainte și lăsat să stea la marinat. Pentru friptura de porc am procedat astfel: am spălat bucata și am secționat-o în bucăți mai grosuțe...Citeste continuarea

Gomboţi evreieşti

Postat de: botcrina in Dulciuri

Într-un bol înalt amestecăm cele 2 tipuri de făină cu grişul. Punem într-o oală apă la fiert şi când clocoteşte adăugăm amestecul de mai...Citeste continuarea

Guguluf cu lamâie şi afine

Postat de: diaconta in Prajituri

Untul se mixeaza cu zaharul.Se adauga pe rand cele 4 oua,mixand bine dupa fiecare.Adaugam faina amestecata cu sarea si praful de copt.Punem esenta de vanilie si coaja de lamaie optional. Luam...Citeste continuarea

Gulas cu ficat de vita

Postat de: gurita_ta2005 in Ficat

Se taie ficatul bucati mici, se acopera cu lapte si se lasa cca 30 minute. Separat se curata legumele, se clatesc si se taie felii subtiri sau cubulete si se calesc in ulei. Se stinge cu vinul...Citeste continuarea

Ghocchi cu vinete

Postat de: MotanLaOale in Paste

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe pachet si se scurg. Intre timp se taie vanata cuburi si se toaca usturoiul marunt. Intr-o tigaie se pune la  calit usturoiul in uleiul de...Citeste continuarea

Gogosi cu glazura de ciocolata

Postat de: timea in Prajituri

Punem faina intr-un bol impreuna cu zaharul, zaharul vanilat, um pic de sare si coaja de portocala. Intr-o cana cu 100 ml lapte caldut punem drojdia si o lingurita de zahar si lasam la dospit...Citeste continuarea

Garnitura de ciuperci

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-un vas wok se pune la calit ceapa si usturoiul, in putina apa si ulei. Intre timp ciupercile se curata si se taie julien, apoi se adauga...Citeste continuarea

Gogosele

Postat de: mon in Dulciuri

Se incalzeste putin laptele, se pune drojdia. Amestecam bine, adaugam galbenusurile, sarea, zaharul, coaja de lamaie. Amestecam  apoi adaugam faina cat cuprinde. Framantan 20 minute. In timp...Citeste continuarea

Granita de capsuni

Postat de: alba_zori in Dulciuri

Deci incep sa explic cea mai buna granita mancata vreodata, e simplu, in jumate de ora e gata pregatirea. Facem un pireu din capsuni (ori prin storcator, ori cu storcatorul de rosii, ori cu...Citeste continuarea

Guguluf cu lamaie si mac

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Aluat: Batem albusurile spuma cu un praf de sare, apoi punem zaharul si cand bezeaua e gata turnam galbenusurile pe rand, untul topit, sucul de lamaie, iar la final adaugam in ploaie faina...Citeste continuarea

Gyeran Jjim

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Ceapa verde se curata si se taie. Se sparg ouale intr-un bol si se bat impreuna cu ceapa verde,sarea,gochugaru si apa. Se pune bolul intr-o oala,in care se pune apa pana la jumatatea bolului.Se...Citeste continuarea

Ghiveci de legume

Postat de: iri_love in Mancaruri de post

dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete, brocolisi conopida se rup in buchetele mici,ardeiul rosu se taie fidelute,cepele se curata si se taie pestisor,ciupercile se curata si se vor...Citeste continuarea

Ghiveci cu cartofi şi varză - de...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post

Se căleşte ceapa.  Se adaugă morcovii, ţelina apoi cartofii tăiaţi cuburi şi varza (tocată măricel). Se adaugă zarzavatul, bulionul. Se toarnă 2 căni cu apă caldă....Citeste continuarea

Gogosi cu suc de portocale de post

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Intr-un ibric punem laptele si il incalzim foarte putin. Drojdia o frecam cu o lingurita de zahar. Intr-un bol punem faina si facem o gaura pe mijloc. Punem drojdia acolo si o lasam sa stea asa...Citeste continuarea

Guacamole

Postat de: BuburuzaBubu in Mancaruri de post

Avocado se taie in 2 ,scoatem samburele si cu o lingurita scoatem pulpa(coaja se arunca) Punem intr-un blender pulpa de avocado,zeama de la limeta,usturoiul pisat,ceapa,coriandru,sare,...Citeste continuarea

Gogosi pufoase

Postat de: Monica1997 in Dulciuri

Se pune la inmuiat drojdia cu putina apa calduta si 2 lunguri de zahar.Separat se adauga in faina ouale,zaharul,uleiul,sarea,laptele,apa apoi se adauga drojdia.Se framanta un aluat maleabil,...Citeste continuarea

Gem de gutui

Postat de: DinDragostePentruGatit in Dulceata / Gem

Se spală, se curăţă, se taie bucăţi gutuile (nu le decojesc). Se presară zahărul peste ele. Se adaugă sucul de lămâie. Se amestecă şi se ţin în frigider peste...Citeste continuarea

Galuste de cartofi umplute cu...

Postat de: angyb in Aperitive / Garnituri

Pasati cartofii ca si pt.pireu, dupa care adaugati oul, pesmetul, parmezanul, cascavalul ras si un pic de sare dupa gust. Se framanta un aluat care sa se desprinda de pe maini. Daca este nevoie...Citeste continuarea

Guacamole în stil mexican

Postat de: Ade200 in Mancaruri de post

Puteţi să puneţi totul în mixer sau să le tăiaţi cu mâna cât de fin doriţi. Avocado îl puteţi zdrobi cu furculiţa.Stropiţi avocado cu suc de lămâie să nu...Citeste continuarea

Gnochi cu perisoare din branza cu...

Postat de: adela1981 in Paste

Sunca se face pasta intr-un blender, adaugam branza, oul batut, patrunjelul tocat si condimentele ( sare, piper dupa gust ) si o lingura de pesmet, daca considerati ca este prea moale compozitia...Citeste continuarea

Gogoși cu topping de ciocolată

Postat de: LadyCrs in Dulciuri

Laptele împreună zahărul, esența, coaja de lămâie și zahărul vanilat l-am pus pe foc cât să fie călduț. Făina am cernut-o într-un vas după care am făcut o...Citeste continuarea

Gogosi cu budinca de capsuni

Postat de: oana_pisicutza16 in Dulciuri

Se pun ingredientele pentru gogosi intr-un bol si se framanta pana se obtine o compozitie nelipicioasa. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Aluatul se intinde in foaie subtire si se...Citeste continuarea

Gris cu lapte si zahar caramel

Postat de: Ina in Dulciuri

Punem laptele cu 5 linguri de zahar la fiert, la foc mic. Adaugam si cateva picaturi de valinie. Cand incepe sa dea in clocot turnam grisul in ploaie si amestecam  energic cu telul, sa nu se...Citeste continuarea

Gulas de vita cu cartofi

Postat de: ianculubita in Vita

Carnea spalata,portionata,o pun la prajit cu ceapa taiata fideluta,adaug 2-3cani cu apa si lasa sa fiarba incet si cu capac 2-3h(depinde cat de batrana e vita);dupa acest timp,adaug cartofii...Citeste continuarea

Gateau a l'Orange

Postat de: dentistutza in Dulciuri

Cele 4 galbenusuri se mixeaza cu 1 cana zahar+ zahar vanilat pana se albesc.Se toarna uleiul in fir amestecand  continuu. Apoi se adauga coaja si zeama de portocale si la sfarsit faina...Citeste continuarea

Gomboti de orez cu pasare

Postat de: sufletista in Pui

Punem supa la fiert si cand fierbe adaugam orezul, acoperim si lasam sa fiarba. Cand este aproape fiert adaugam curry si mai lasam putin sa fiarba, adaugam piperul si oprim focul lasam sa se...Citeste continuarea

Gogosi coreene - Hoddeok

Postat de: mitinita in Dulciuri

Ingredientele pentru aluat se pun intr-un bol si se amesteca bine. Se adauga 250 gr de faina si se amesteca cu  lingura sau cu mana. Se acopera bolul si se lasa la dospit,cam o ora sau...Citeste continuarea

Guguluf din albusuri cu visine si...

Postat de: MIUTA in Prajituri

Se mixeaza foarte bine albusurile.Se adauga cana de zahar,zaharul vanilat si putina sare.Se mixeaza foarte bine pana se topeste zaharul.Se adauga uleiul ca la maioneza,esenta de lamaie,siropul de...Citeste continuarea

Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Postat de: Sim0naWorld in Pui

Aripioarele le-am fiert putin separat, spumand mereu. Ceapa tocata marunt am calit-o si cand a devenit aurie am adaugat ardeiul taiat fasiute si morcovul rondele. Cand legumele s-au calit,...Citeste continuarea

Gustare pentru dimineata

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Am feliat patru bucati de parizer la fel si cascaval si am pus la foc domol tigaia pentru a pregati oul ochi. Pe o farfurie am asezat oul prajit feliile de parizer, cascavalul, castravetele...Citeste continuarea

Gogosi cu iaurt

Postat de: panacris in Dulciuri

Faina se cerne direct in vasul de la masina de paine. Se adauga oul intreg, iaurtul, sarea, zaharul, coaja de lamie si drojdia. Se seteaza "Maricica" :D, (masina de paine) la...Citeste continuarea

Ghiveci de legume

Postat de: dakris in Mancaruri de post

Legumele se curata, se spala, se taie dupa preferinta, se pun intr-o cratita (exceptand fasolea si mazarea care se vor pune dupa ce restul legumelor au fiert 20 min.) si se acopera cu apa si 100...Citeste continuarea

Garnitura orez cu legume si ciuperci

Postat de: simona119 in Aperitive / Garnituri

Incingeti putin unt intr-o tigaie, in care caliti o ceapa si ciupercile. Dupa ce zeama lasata de ciuperci se evapora, scoateti-le din tigaie si lasati-le de-o parte. In aceeasi tigaie, topiti din...Citeste continuarea

Guguluf cu dovleac

Postat de: sufletista in Dulciuri

Margarina o frecam cu zaharul,adaugam oul, laptele,praful de copt stins in otet,faina si framantam (daca mai este nevoi adaugam faina)un aluat nelipicios. Dovleacul dat prin razatoare se...Citeste continuarea

Gulyas de vitel cu galuste de cartofi

Postat de: panacris in Vita

Carnea se spala, se curata de pileite si taie cubulete. Se pune carne in oala cu presiune, Kukta, se adauga zacusca sau ghiveciul de legume, bulionul, foia de dafin , cate boabe de piper, cimbru...Citeste continuarea

Gogoşi cu gem de post

Postat de: botcrina in Dulciuri

Într-un vas adânc punem făina şi facem o scobitură  la mijloc, în care fărâmiţăm drojdia, punem o linguriţă de zahăr şi puţină apă călduţă, apoi...Citeste continuarea

Gorgonzola cu paste, radicchio si...

Postat de: Bucataras in Paste

Amestecati faina cu oualele si framantati-le pentru aproximativ 15 minute. Lasati aluatul la frigider 30 de minute. Apoi intindeti aluatul  pana cand obtineti o foaie subtinere si taiati-l...Citeste continuarea

Gorgonzola finger food

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Taiati gorgonzola dolce IGOR si dati-o prin blender pana cand obtineti un sos cremos. Umpleti pana la jumatate fiecare cupa cu acest sos cremos de gorgonzola dolce. Impartiti mascarpone in...Citeste continuarea

Gogosi glazurate

Postat de: sufletista in Dulciuri

Incalzim laptele cu untul zi zaharul, Amestecam faina cu restul ingredientelor si adaugam laptele,framantam pana rezulta un aluat nelipicios,acoperim cu un prosop si lasam pana isi dubleaza...Citeste continuarea

Galuste imperiale

Postat de: alinutzika in Supe

Se bat ouale. Se adauga cascavalul ras si celelalte ingrediente, amestecand bine. Se pune compozitia intr-o tava, pe hartie de copt si se coace 20-25 de minute pana incep sa se rumeneasca putin...Citeste continuarea

Gogosi cu iaurt si crema de ciocolata

Postat de: dakris in Dulciuri

Mai intai se face o maia din: drojdie, 1 lingurita de zahar, putin lapte caldut  si 2 linguri faina care se amesteca intr-un bol si se lasa la loc cald pana se umfla si face basicute deasupra...Citeste continuarea

Galuste cu prune - Gomboti

Postat de: irena in Dulciuri

Cartofii curatati,fierti si zdrobiti se amesteca cu 50 gr unt topit,cu ouale si cu faina.Rezulta un aluat din care pregatesc galustele,iar in mijlocul fiecareia pun o pruna. In restul de...Citeste continuarea

Ghiveci de legume

Postat de: Mariuka in Mancaruri de post

Dovlecelul, ardeii si vanata, le-am avut la congelator si le-am scos mai devreme sa se dezghete.  Ceapa am taiat-o si am calit-o in ulei incins pana s-a inmuiat, apoi am adaugat conopida...Citeste continuarea

Gogosi berlineze

Postat de: miha in Dulciuri

Intr-un castron punem drojdia si o amestecam cu zaharul si laptele caldut, apoi adaugam galbenusurile, untul topit si racit si coaja de portocale. Amestecam bine cu un tel. La safarsit...Citeste continuarea

Gyros pita

Postat de: panacris in Porc

Muschiuletul se curata de pielite, se portioneaza si se prajeste pe gratar, apoi se se taie fideluta si se lasa la cald. Intre timp se curata cartofii se taie betisoare si se prajesc in ulei...Citeste continuarea

Gogosi

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

  Faina am pus-o intr-un castron, la mijlocul acesteia am pus drojdia maruntita, mierea si 100 ml apa calduta. Am lasat pana cand au inceput sa se formeze basicute la suprafata lichidului....Citeste continuarea

Gogosi pufoase

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Se pun faina si zaharul intr-un castron, iar in mijloc de pune oul, adaugam esentele, cojiile rase, zaharul vanilat si drojdia. Laptele se pune la foc, se incalzeste putin, nu trebuie sa fie...Citeste continuarea

Guacamole

Postat de: SanatateAcasa in Salate

Avocado se taie, se elimina samburele(se taie pe lungime, apoi se misca un pic, samburele va iesi foarte usor). Se curata de coaja. Se stropeste cu putin suc de lamaie ( sa nu se oxideze). Lamaia...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]