Ghiveci de legume

de dakris in Mancaruri de post, 13 Mar 2012 | 7028 vizualizari

 

o portie de vitamine :D

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 1 morcov mare
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 vanata mica
  • 1 ardei
  • 100 g mazare congelata
  • 100 g fasole verde congelata
  • 3 linguri bulion
  • 100 ml ulei
  • patrunjel
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Legumele se curata, se spala, se taie dupa preferinta, se pun intr-o cratita (exceptand fasolea si mazarea care se vor pune dupa ce restul legumelor au fiert 20 min.) si se acopera cu apa si 100 ml ulei. Se sareaza dupa gust si se introduce in cuptorul incins la foc potrivit. Cand legumele sunt fierte se adauga bulionul, impreuna cu care mai fierb 15 min. La final se adauga verdeata tocata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Sim0na 1

13.03.2012, 21:21

Foarte buna mancarica!

dakris 1

14.03.2012, 07:41

va multumesc din suflet pentru aprecieri!

MIUTA 1

14.03.2012, 13:46

Delicios

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]