A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bors de peste

Postat de: ianculubita in Peste

Pestele,portionat,spalat,dat cu un praf de sare il pun la frigider; in oala cu ulei pun ceapa,ardeii,taiati marunt,morcovul si dovlecelul dati prin razatoare sa se caleasca; adaug cutia de...Citeste continuarea

Baghete cu ricotta

Postat de: MyFancyCake in Piine

Intr-un bol mic amestecam pliculetul de drojdie cu zaharul si cu 125 ml apa. Lasam amestecul la dospit intr-un loc cald timp de 10 minute. Intr-un bol mare amestecam faina cu sarea. Facem o...Citeste continuarea

Banane caramelizate

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Dulciuri

Bananele decojite le tai rondele si le pui intr-o tigaie sa se rumeneasca in unt. Adaugi esenta de rom,  o lingura de miere si sucul de portocala si mai lasi sa se inmoaie feliile...Citeste continuarea

Bruschette cu ardei copti

Postat de: lilik in Aperitive / Garnituri

Punem ardeii la copt pe plita impreuna cu rosiile si ii intoarcem pe toate partile pana sunt moi. Cand rosiile sunt coapte le punem intr-un prosop,le acoperim si lasam sa se raceasca.acelasi...Citeste continuarea

Biscuiti

Postat de: sufletista in Dulciuri

se framanta un aluat din toate ingredientele. Trebuie sa iasa un aluat elastic, dar  care sa nu sa se lipeasca de maini il lasam 30 min la frigider infainam masa de lucru si intindem o...Citeste continuarea

Biscuiti "Petit Beurre"

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Prajituri

Amesteci faina, praful de copt,  zaharul vanilat si zaharul. Adaugi untul rece si faramitezi rapid cu buricele degetelor. Pui galbenusul si smantana dulce atat cat se cere si framanti rapid...Citeste continuarea

Briose gigant

Postat de: laylalala in Prajituri

1. Incinge cuptorul la 180 ° C. 2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si esenta de rom.Incorporeaza untul topit si laptele. Amesteca faina cu cacaoa, praful de copt si sarea...Citeste continuarea

Biscuiti cu ciocolata

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Frecam untul cu zaharul bine si adaugam oul si vanilia. Adaugam si faina amestecata cu agentii de crestere si sare, iar la urma fulgii de ciocolata. Aluatul este destul de  virtos ...Citeste continuarea

Budinca machiata

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

se amesteca plicul de vanilie cu 4 linguri de zahar,un pic de lapte restul de lapte se pune la fiert si cand laptele a fiert se ia de pe foc si se adauga continutul peste lapte si se amesteca....Citeste continuarea

Bomboane cu flori de salcam

Postat de: ella49 in Prajituri

Se pune zaharul intr-o cratita mai mica sa se caramelizeze.Se mai amesteca din cand in cand. Apoi se adauga florile,si se amesteca timp de 1 minut. Se adauga si faina ,si se amesteca.Apoi si...Citeste continuarea

Balmos la ceaun

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Se pune in ceaun o lingura de untura dupa care adaugam jintuaia si lasam la fiert. Cand da in clocot se adauga bucatele mici de cas si lasam sa fiarba pana se topesc...Citeste continuarea

Bors cu varza

Postat de: ianculubita in Ciorbe

Costita,portionata,spalata,o pun in oala cu ulei incins,impreuna cu legumele taiate marunt,inclusiv ardeiul iute, dupa cateva minute adaug si rosiile taiate marunt sau mixate; las sa fiarba...Citeste continuarea

Briose cu cacao

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-albusurile se mixeaza bine cu putina sare,se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem bezea -galbenusurile se bat cu putin ulei ,se adauga si cacaua -se amesteca cele doua compozitii si se...Citeste continuarea

Briose fluturas

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Mixam bine ingredientele de mai sus si turnam compozitia obtinuta in tava de briose cu hartiute de copt (ale mele sunt home- made),se dau la cuptor pana devin aurii sitrec testul scobitorii -le...Citeste continuarea

Bruschette cu rosii

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Rosiile se taie in cuburi mici si se indeparteaza semintele. Se amesteca apoi cu ulei, sare, piper si busuioc tocat marunt. Se prajesc feliile de paine si se freaca cu usturoi toata suprafata...Citeste continuarea

Briose cu merisoare si ciocolata...

Postat de: alinutza1983 in Prajituri

1. Cat timp stau merisoarele bine mersi intr-o baita de apa calduta in amestec cu niste coniac, vom pregati aluatul; mixam bine de tot untul cu zaharul, astfel incat sa rezulte o spuma, apoi...Citeste continuarea

Batoane Bounty

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-albusurile se bat spuma tare cu putina sare dupa care se adauga zaharul,se mixeaza pana se dizolva complet se adauga nuca de cocos si se omogenizeaza -se toarna...Citeste continuarea

Black and white muffins

Postat de: lia in Prajituri

Topim untul si-l amestecam bine cu cacaua apoi adaugam zaharul, praful de sare si frecam pana ce se topesc. Rand pe rand adaugam si ouale, iar la final esenta si faina. Cu o paleta omogenizam...Citeste continuarea

Bruschete cu rosii si cascaval

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Se prepara in 5-10 minute. Se taie rosia cubulete.Se rasneste o ligurita usturoi granule - kotanyi. Cascavalul se da pe razatoare sau se taie bucatele . Se amesteca intr-un bol uleiul cu...Citeste continuarea

Budinca de vanilie

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

se pune laptele la fiert se amesteca continutul plicului cu 6 linguri de lapte rece,zaharul si galbenusul de ou luam laptele de pe foc si adaugam continutul preparat si punem din nou pe foc...Citeste continuarea

Bruschette Pomodoro

Postat de: MyFancyCake in Aperitive / Garnituri

Feliile de bagheta le asezam intr-o tava grill incinsa pana cand se rumenesc. Intre timp pregatim rosiile. Taiem rosiile in cubulete mici, adaugam ulei de masline, praf de usturoi, sare,...Citeste continuarea

Bors cu carne de vitel

Postat de: cerbu in Ciorbe

Carnea taiata cubulete se pune la fiert in apa rece,la foc mic.Se curata spuma, apoi se strecoara si se adauga sarea. Cand carnea e aproape fiarta, se pun legumele curatate si date pe razatoare si...Citeste continuarea

Briose cu busuioc si telemea

Postat de: RalucaIrina in Aperitive / Garnituri

1. Se incinge cuptorul la foc mediu.  Intr-un bol mare se amesteca faina de grau si de porumb cu  praful de copt, busuiocul tocat si telemeaua rasa (se pastreaza putina telemea rasa...Citeste continuarea

Budinca de orez cu capsuni

Postat de: mihaelab in Mancare copii

Alegem si spalam bine orezul.Il punem la fiert cu 3 cesti de apa(1parte orez si 3 apa). Dupa ce orezul este fiert il scoatem si-l punem in cana de la blender impreuna cu laptele si capsunile...Citeste continuarea

Banana roll cake

Postat de: Corina33 in Torturi

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, se adauga zaharul si se bate in continuare pana la topirea completa. Se adauga pe rand albusurile, apoi faina cernuta si amestecata cu praful de...Citeste continuarea

Bezele

Postat de: carmenvlad in Prajituri

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga cele 16 sau 18 linguri de zahar una cate una si la sfarsit zaharul vanilat si zeama de lamaie. Dupa ce tot zaharul a fost...Citeste continuarea

Budinca de spaghete si piept de pui

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Fierbem spaghetele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.Scurgem apoi si spalam pastele sub jet de apa rece. Curatam ceapa, o spalam si apoi o taiem marunt.Ardeii grasi ii curatam...Citeste continuarea

Budinca de cartofi cu branza

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Se curata si se spala cartofii, se pun sa fiarba in apa cu sare. Dupa ce au fiert se scot intr-o sita si se lasa sa se raceasca Se tapeteaza o tava sau o oala cu unt si pesmet. Separat...Citeste continuarea

Bilute de biscuiti si cacao cu visine

Postat de: Dya in Prajituri

Caramelizam zaharul, iar cand devine lichid adaugam margarina si lasam sa se topeasca in totalitate (inclusiv zaharul, care la contactul cu margarina se va intari pe alocuri). Adaugam apoi...Citeste continuarea

Briose cu lapte batut

Postat de: cec in Prajituri

Am mixat ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt. Am adaugat uleiul si dupa ce am mixat cateva minute am adaugat si laptele batut.Au urmat faina si ciocolata maruntita.Am pus in tavi...Citeste continuarea

Bors de perisoare

Postat de: RuxyRux in Ciorbe

Spalam zarzavatul si-l tocam, apoi cartofii ii spalam si-i taiem in sferturi. Punem la foc potrivit oala si peste zarzavatul tocat turnam apa race, lasam sa dea in clocot si punem perisoarele(...Citeste continuarea

Banane caramelizate in sos de zahar...

Postat de: goldielocks in Dulciuri

Aceste banane gatite in sos de zahar brun si rom sunt un desert care se face foarte rapid ,dar este extraordinar de festiv si de aromat si plin de savoare.Se serveste cu iaurt cu vanilie sau...Citeste continuarea

Budinca ruseasca de cartofi

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se fierb cartofii in coaja. Cand s-au fiert se iau de pe foc si se pun in apa rece. Se decojesc si se taie in cubulete. Intr-un bol se amesteca ouale cu smantana si branza de burduf. Se...Citeste continuarea

Briose cu nuca si cacao

Postat de: sufletista in Dulciuri

Drojdia o amestecam cu o lingura de zahar, 50 ml lapte caldut si putina faina. Omogenizam si lasam la loc caldut pana se umfla si incep sa apara basicute la suprafata. Punem maiaua peste faina si...Citeste continuarea

Briose mentolate

Postat de: Corina33 in Prajituri

Ciocolata se taie bucatele mici. Se amesteca bine oul cu iaurul, siropul, uleiul si zaharul. Separat se amesteca faina cu amidonul si praful de copt, dupa care se adauga la celelalte ingrediente....Citeste continuarea

Budinca cu orez si capsuni

Postat de: Corina33 in Mancare copii

Orezul spalat bine se pune la fiert in lapte cu un praf de sare. Se fierbe pana se leaga, cam 15 minute, amestecand mereu, apoi se lasa la racit. Capsunile se spala si se taie cubulete. ...Citeste continuarea

Budinca de paine cu spanac

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Punem din timp spanacul la dezghetat.intr-o sita,il lasam sa scurga foarte bine.Daca este proaspat il oparim in apa fierbinte,il tocam si il punem la scurs. Taiem painea bucati mai...Citeste continuarea

Buzunar cu prune

Postat de: mimmi in Pui

Pieptul de pui il taiem in 4 bucati,in fiecare bucata se taie un buzunar. Se condimenteaza pieptul cu condiment pentru pui,in buzunar ungem cu miere si punem cate 2 jumatati de prune,inchidem...Citeste continuarea

Budinca de orez cu mere si dovleac

Postat de: Julie in Dulciuri

Orezul se spala in mai multe ape si se pune la fiert in lapte si 2-3 linguri zahar; se aromatizeaza apoi cu esenta de vanilie. Merele si dovleacul se calesc 3-4 minute in unt, impreuna cu 2-3...Citeste continuarea

Briose cu nuca si cacao

Postat de: miha in Prajituri

Aluat: Drojdia o amestecam cu 1 lingura de zahar, 50 ml lapte caldut si putina faina. Omogenizam si lasam la loc caldut pana se umfla si incep sa apara basicute la suprafata. Punem...Citeste continuarea

Baked Alaska

Postat de: gaby_d in Torturi

Inghetata: Galbenusurile le-am amestecat cu zaharul si le-am pus intr-o craticioara, la foc mic, amestecand intr-una pana ce s-au topit cristalele de zahar. Frisca am batut-o tare (n-a...Citeste continuarea

Busa

Postat de: cati in Peste

Am spalat pestele, l-am curatat  si l-am taiat felii. Am uscat feliile de peste cu prosoape de bucatarie. Am presarat delikat si piper. Am pus ulei in tigaie si cand s-a infierbantat...Citeste continuarea

Briose tiramisu cu ciocolata si...

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Briose: Punem la mixer ouale si le batem foarte bine cu zaharul, adaugam vanilia, apoi untul si ciocolata topite, lichiorul de cafea, nessul si apoi faina si praful de copt. Umplem formele...Citeste continuarea

Batoane dietetice cu gem si fulgi...

Postat de: bitza in Dulciuri

Margarina se mixeaza cu zaharul 5 minute,apoi se adauga oul si se mixeaza pana la incorporare completa,apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se incorporeaza fulgii de...Citeste continuarea

Budinca de vinete

Postat de: mihaelab in Mancaruri de legume

Dupa cum v-am spus eu am avut vinetele la congelator asa ca le-am lasat la dezghetat.Le-am lasat sa se scurga bine dupa care le-am tocat marunt. Ceapa impreuna cu usturoiul le-am curatat,le-am...Citeste continuarea

Budinca de paine cu nutella

Postat de: divainbucatarie in Dulciuri

Punem stafidele la muiat in 2 linguri de lapte. Taiem cornurile pe lungime in jumatate si ungem o jumatate cu unt, o jumatate cu nutella. Le facem sandvish apoi taiem fiecare corn in 3 sau 4...Citeste continuarea

Biscuiti din cereale cu fructe

Postat de: kamy in Dulciuri

Margarina la temperatura camerei, se freaca spuma cu zaharul, se adauga ouale pe rand, faina, laptele in care se dizolva amoniul, esenta de vanilie, dupa care cerealele, amestecand bine toata...Citeste continuarea

Bulete de mamaliguta cu branza

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Preparam o mamaliguta  mai vartoasa si o lasam sa se raceasca. Amestecam cu jumatate din cantitatea de branza. Intindem in palma mamaliguta si punem la mijloc din restul de cantitate...Citeste continuarea

Briose cu jeleu de portocale

Postat de: postavaru in Prajituri

Pregatim jeleul de portocale. Dizolvam praful pentru budinca in cateva linguri de suc de portocala. Restul il punem pe foc impreuna cu zaharul. Cand s-a incalzit sucul adaugam praful de budinca...Citeste continuarea

Bruschete cu pasta de masline

Postat de: lia in Aperitive / Garnituri

  Ungem feliutele de paine cu un strat subtirel de pasta, prelingem putina branza topita, punem cate o felie de rosie pe centru, cate doua jumatati de felie ardei iute, de o parte si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]