Rulada de carne tocata

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2013 | 4745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700-800 gr.carne tocata de porc
  • 4 oua fierte
  • ceapa verde, 2 fire
  • 1/2 buc. dovlecel taiat cubulete
  • condimente dupa gust (sare, piper)
  • susan, mac si boia iute pentru ornat rulada
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata:

Condimentam carnea tocata dupa gust, o intindem pe hartie de copt si asezam pe intreaga suprafata bucatelele de dovlecel si ceapa tocata. Decojim ouale fierte, le asezam la marginea de unde dorim sa rulam, la distanta unele de altele si cu ajutorul hartiei rulam carnea, formand rulada.

Asezam rulada in tava de cozonac, o decoram cu susan, mac si boia iute.

Incalzim cuptorul si dam tava la copt, la foc moderat pana prinde crusta (eu am tinut-o cca 1 ora la 170 grade).

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate servi atat calda, cat si rece, a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (20)

Rocsi 1

10.05.2013, 21:56

Buna si potrivita pentru o masa festiva

laura_n 1

10.05.2013, 22:25

foarte interesanta

diana_k 1

11.05.2013, 20:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de carne