A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Briose cremoase

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Albusurile se bat spuma se adauga zaharul se bate bine apoi se pune iaurtul, uleiul , coaja de portocala , esenta si faina amestecata cu praf de copt. Se omogenizeaza compozitia. Se toarna in...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata si migdale

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam in ploaie, zaharul si mixam pana la topirea completa a cristalelor. Adaugam galbenusurile unul cate unul,...Citeste continuarea

Bomboane Raffaello

Postat de: pasulischi in Dulciuri

intr-un caston se pun toate ingredientele cu exceptia a 50 gr nuca de cocos si se framanta bine pana se obtine o compozitie omogena. Se da castronul la frigider ptr 30 min. Se scoate si se fac...Citeste continuarea

Bautura pentru iarna

Postat de: mitinita in Bauturi

Se incalzeste sucul de mere si se adauga mierea. Nu trebuie fiert,numai incalzit. Cand e deja fierbinte se adauga batoanele de scortisoara si feliile de lamaie. Se acopera cu un capac si se lasa 5...Citeste continuarea

Briose cu fructe uscate

Postat de: laylalala in Prajituri

1.        Incinge cuptorul la 180 ˚ C. 2.        Pentru umplutura, pune la fiert laptele cu lichiorul de cafea apoi ia de...Citeste continuarea

Briose cu capsuni

Postat de: mitinita in Prajituri

Se amesteca intr-un bol untul,zaharul,sarea,ouale,zaharul vanilat si coaja de portocala. Adauga faina,praful de copt,nucsoara si scortisoara. Se adauga capsunile taiate,eu am folosit capsuni...Citeste continuarea

Big Sandvich

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

O bagheta mijlocie se prajeste, si se va unge in trei culori ca in imaginea alaturata putem lasa ca un singura sandwish sau putem sa-l facem in 3 sandwish-uri distincte, deci prima parte se unge...Citeste continuarea

Bulz

Postat de: elena1988 in Aperitive / Garnituri

Se face o mamaliga mai vartoasa, se rastoarna pe un fund de lemn, se lasa un pic la racit, apoi se ia din mamaliguta si se umple cu branza de burduf, se fac bile rotunde care apoi se pun intr-o...Citeste continuarea

Briose cu mac

Postat de: alinut in Prajituri

Punem 50 g de zahar la caramelizat si apoi il stingem cu laptele caldut. Adaugam macul si lasam sa dea cateva clocote. Dau deoparte si lasam sa se raceasca. Mixam ouale bine cu un praf de sare...Citeste continuarea

Budinca de cartofi cu pui

Postat de: pusikmea in Mancaruri cu carne

Eu am avut pieptul de pui fiert, de la supa de pui cu tascute , l-am taiat marunt marunt, apoi am tocat ceapa, morcovul, ardeiul tot marunt si le-am pus la inabusit cu o lingura de ulei....Citeste continuarea

Baghete pentru micul dejun

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Aluatul l-am facut in masina de paine ( apa, sare, ulei, faina, drojdie). Cat aluatul este in masina se pregatesc umpluturile. Umplutura din 1 ou+branza, maslinele se curata de samburi, rosiile...Citeste continuarea

Bascute aperitiv

Postat de: AndreeaJ in Aperitive / Garnituri

Din aluatul de foietaj am taiat cu gura paharului rondele de aluat, le-am pus pe tava de copt stropita numai un pic cu apa, le-am intepat cu furculita din loc in loc ca sa nu creasca prea mult...Citeste continuarea

Briose cu Nutella

Postat de: lilik in Dulciuri

Facem o compozitie din ingredientele de mai sus. Punem hartiutele in forme si punem din compozitie pana la jumatate,apoi punem o lingurita de nutella si deasupra inca putina compozitie. Tot...Citeste continuarea

Budinca de ficatei cu cascaval

Postat de: epurasha2bb in Ficat

Se spala si curata ficateii si apoi se lasa in lapte rece la frigider o jumatate de ora minim. Apoi se scot si se scurg, se paseaza si apoi se amesteca cu cascavalul razuit, oul batut, painica...Citeste continuarea

Budinca de paste cu nuca de cocos

Postat de: epurasha2bb in Paste

Se pune apa cu un praf de sare la fiert si cand incepe sa clocoteasca adaugam pastele si dam focul mic. Acoperim cu capacul si din cand in cand amestecam cu grija sa nu se lipeasca pastele. Cand...Citeste continuarea

Briose pizza

Postat de: Julie in Pizza

Se face un aluat potrivit de moale din ingredientele date si se lasa 15-20minute sa creasca . Se intinde apoi in foaie si se decupeaza forme rotunde care se pun in tava de briose. Se inteapa...Citeste continuarea

Biscotti cu ciocolata

Postat de: gaby_d in Prajituri

Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana ce nu se mai simt cristalele si amestecul isi dubleaza volumul. Se adauga estenta. Ciocolata se topeste impreuna cu untul, la foc mic. Se adauga cacaua...Citeste continuarea

Budinca de spaghete

Postat de: Sidy in Spaghete

Kaizerul se taie feliute si se prajeste. Rosia si ardeii se taie felii subtiri iar branza se razuieste. Ouale se bat bine. Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei si se...Citeste continuarea

Banana Bread - Chec cu banane

Postat de: mitinita in Prajituri

Se porneste cuptorul la 180 C si se tapeteaza cu unt si faina o forma de 9x23 cm. Se amesteca zaharul cu untul pana se obtine o crema. Adauga banana si amesteca. Se adauga oul si se...Citeste continuarea

Briose cu mascarpone si afine

Postat de: diaconta in Dulciuri

Untul se amesteca cu crema mascarpone si zaharul pudra.Se incorporeaza ouale pe rand,avand grija ca fiecare sa fie incorporat complet in momentul in care il adaugam pe urmatorul. Eu am adaugat...Citeste continuarea

Biscotti cu alune si ciocolata

Postat de: LauraA in Prajituri

Pentru inceput prajim alunele pentru 5 minute intr-o tifaie teflonata neunsa cu absolut nimic dupa care le lasam sa se raceasca complet.  Mixam ouale impreuna cu zaharul, zaharul vanilat...Citeste continuarea

Bomboane ciocolatoase

Postat de: gugugh in Prajituri

Pune frisca intr-un vas pe foc si pana sa fiarba, da-o deoparte. Intr-un castronel, pune 300 g. ciocolata cu lapte(adica 3 bucati) si toarna deasupra frisca fierbinte. Amesteci pana se...Citeste continuarea

Briose - Reteta de baza

Postat de: mitinita in Prajituri

Intr-un bol se pun faina,zaharul,praful de copt si sarea. Se amesteca oul,laptele si uleiul si se adauga peste faina. Se amesteca cu o furculita foarte usor,chiar numai pana e...Citeste continuarea

Bors de cartofi

Postat de: roxanamiti in Supe/Ciorbe

  taiem ceapa, rosia si jumatatile de ardei in cubulete. morcovul il dam pe razatoarea mare. cartofii i-am taiat in cuburi.  punem apa in oala ( eu am avut cateva oase de pui si le am...Citeste continuarea

Bulgarasi de cartofi cu branza

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Fierbem cartofii in coaja, in apa cu sare pana intra furculita in ei. Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii trecem prin jet de apa rece. Curatam cartofii si ii pasam. Adaugam peste cartofii...Citeste continuarea

Budinca de paste cu lapte si cascaval

Postat de: postavaru in Paste

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs. Mixam ouale cu un praf de sare si adaugam zaharul....Citeste continuarea

Briose cu gem

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Se amesteca gemul cu bicarbonatl stins pana cand acesta incepe sa creasca apoi se adauga oualele se mixeaza bine, zaharul  uleiul si faina. Se toarna in forme de briose se pune cate o nuca...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata alba si zmeura

Postat de: divainbucatarie in Prajituri

In primul rand pornim cuptorul la 180°C pentru a putea coace briosele imediat ce terminam de pregatit aluatul. Intr-un bol amestecam ingredientele solide. In alt bol bol batem oul, pe care...Citeste continuarea

Bors de peste

Postat de: roxanamiti in Ciorbe

 * intr o oala punem uleiul la incalzit,  * tocam ceapa si o pune la calit ( 5 minute),  * morcovul si jumatea de ardel le taiem cubulete si le punem peste ceapa calita,...Citeste continuarea

Biscuiti cu cocos

Postat de: epurasha2bb in Dulciuri

Se face un aluat din toate ingredientele , eu am adaugat faina ultima data, in rest toate odata. Am framantat un aluat usor lipicios-elastic, care mirosea divin. Am intins o foiae si am...Citeste continuarea

Bun cha

Postat de: radu_popovici in Porc

Se prepara sosul nuoc cham . Se piseaza intr-o piua, cu un pisalog greu, 4 catei de usturoi cu ardeii iuti si cu putina sare pana se obtine o pasta. Se adauga apoi 250 ml apa, 4 linguri de sos...Citeste continuarea

Biscuiti cu migdale si fulgi ovaz

Postat de: ana in Dulciuri

Intai coacem migdalele 5 minute la cuptor.Le lasam sa se raceasca dupa care le frecam in maini pentru asi desprinde coaja .Nu-i bai daca nu se desprinde in totalitate. Fulgii de ovaz ii coacem...Citeste continuarea

Bagheta cu unt si usturoi

Postat de: mihaelaradu in Piine

Baghetele se cresteaza feliute. Untul se freaca cu usturoiul pisat, sare, foarte putin marar uscat si foarte putina menta uscata (condimentele se adauga doar pentru a colora putin untul si a-i...Citeste continuarea

Bilute de cascaval (2)

Postat de: LUK in Aperitive / Garnituri

Cartofii se fierb in coaja. Cand sunt fierti se racesc,se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica.Se pun intr-un castron.Se rade cascavalul,usturoiul curatat,se toaca marunt patrunjelul,se...Citeste continuarea

Branzoaice

Postat de: miremirc in Prajituri

Ptr.aluat : se amesteca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza si se lasa sa stea 10 min;topim zaharul si dupa ce s-a racit putin il amestecam cu lapte caldut;intr-un castron mai mare punem...Citeste continuarea

Biscuiti cu mac si portocala

Postat de: Lily_Musat in Prajituri

Amestecam intr-un castron faina, praful de copt si sarea. Separat batem oul cu zaharul pana se face ca o crema, adaugam uleiul, apa, coaja de portocala, sucul de portocala si macul. Compozitia o...Citeste continuarea

Bilute de cascaval la cuptor

Postat de: LUK in Aperitive / Garnituri

 Cartofii se fierb foarte bine in coaja.Se racesc,se curata se rad pe razatoarea mica.Se pun intr-un castron.In acelasi castron punem cascavalul ras pe razatoarea mica,patrunjelul tocat...Citeste continuarea

Bomboane de ciocolata de casa cu...

Postat de: stelianaioana in Dulciuri

Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul. Se adauga untul si se amesteca pana se topeste. Adaugam cacaoa si laptele praf. Cu mana inmuiata in unt formam bilute pe care le tavalim prin nuca...Citeste continuarea

Batoane de legume cu branza

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Se dau pe razatoare cartofii, morcovul si pastarnacul, apoi se scurg bine de zeama. Se pun intr-un bol si se adauga peste ele: ou, sare, piper, boia dulce si iute dupa gust,usturoiul pisat, 2-3...Citeste continuarea

Branza feta marinata

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se prajesc pentru un minut boabele de coriandru,coaja de portocala si dafinul. Intr-un container de plastic sau intr-un borcan,se pun toate ingredientele si se amesteca usor o data pe zi...Citeste continuarea

Bulete de mamaliga umplute

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Apa se pune la fiert cu putina sare. Cand da in clocot se adauga malaiul treptat, amestecand incontinuu. Se fierbe pana se ingroasa fara a fi insa prea tare. Se rastoarna pe o farfurie si asa...Citeste continuarea

Butonasi cu caise si caju

Postat de: AndreeaJ in Prajituri

Untul la temperatura camerei, zaharul si zaharul vanilat de amesteca cu mixerul pana se obtine o crema pufoasa, apoi se incorporeaza coaja de portocala. Se adauga caisele taiate bucati si caju...Citeste continuarea

Biscuiti cu multa multa ciocolata

Postat de: Brindusa in Prajituri

   *  Intr-un castron amesteca bine faina, faina de ovaz si praful de copt     * Amesteca untul cu zaharul cu mixerul, 3-4 minute     * Adauga...Citeste continuarea

Bake Rolls sau Crostini

Postat de: mitinita in Piine

Se taie bagheta in felii subtiri. Amesteca uleiul cu usturoiul si da la cuptorul cu microunde 30 secunde. Cu o pensula de bucatarie,intinde uleiul peste feliile de bagheta,sareaza si da la...Citeste continuarea

Bilute albe si negre

Postat de: housy in Prajituri

Bilute albe: 1. untul se bate bine cu mixerul 2. peste se adauga zaharul si se bate in continuare 3. se adauga laptele praf, 3 linguri nuca de cocos si aroma de...Citeste continuarea

Briose sarate

Postat de: housy in Aperitive / Garnituri

  - ouale se bat spuma cu mixerul, adaugand sare si piper - se adauga laptele si faina - sunca de pui si telemeaua se taie cubulete - ciupercile se toaca marunt...Citeste continuarea

Borek cu branza

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Amestecam branza cu patrunjelul si cu un ou. Amestecam intr-un bol, ouale cu iaurtul( 200 ml). Ungem tava cu iaurt, apoi asezam una cate una foile si le ungem bine pe fiecare in parte cu...Citeste continuarea

Buchet de lalele

Postat de: stoi_mimi in Aperitive / Garnituri

Se aleg rosii mijlocii sau prunisoara ,se taie in 4 felii dar pana la capat, doar pina  la cca 2 cm de codita rosiei jos. Se curata de pe fiecare asa zisa petala  semintele apoi se...Citeste continuarea

Briose Fluture

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Se cerne faina cu praf de copt intr-un vas . Ouale se bat cu zahar, iaurt, ulei, si un varf de sare apoi se pun peste faina se adauga si coaja de portocala si esenta. Se amesteca bine toate...Citeste continuarea

Branzoaice pufoase

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Frecam drojdia intr-un bol cu putina apa pana se lichefiaza. Se adauga 60 ml faina si o lingurita lapte caldut. Se lasa cateva minute. Incalzim intr-un ibric restul de lapte si punem unutl la...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]