A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Briose sarate

Postat de: housy in Aperitive / Garnituri

  - ouale se bat spuma cu mixerul, adaugand sare si piper - se adauga laptele si faina - sunca de pui si telemeaua se taie cubulete - ciupercile se toaca marunt...Citeste continuarea

Borek cu branza

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Amestecam branza cu patrunjelul si cu un ou. Amestecam intr-un bol, ouale cu iaurtul( 200 ml). Ungem tava cu iaurt, apoi asezam una cate una foile si le ungem bine pe fiecare in parte cu...Citeste continuarea

Buchet de lalele

Postat de: stoi_mimi in Aperitive / Garnituri

Se aleg rosii mijlocii sau prunisoara ,se taie in 4 felii dar pana la capat, doar pina  la cca 2 cm de codita rosiei jos. Se curata de pe fiecare asa zisa petala  semintele apoi se...Citeste continuarea

Briose Fluture

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Se cerne faina cu praf de copt intr-un vas . Ouale se bat cu zahar, iaurt, ulei, si un varf de sare apoi se pun peste faina se adauga si coaja de portocala si esenta. Se amesteca bine toate...Citeste continuarea

Branzoaice pufoase

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Frecam drojdia intr-un bol cu putina apa pana se lichefiaza. Se adauga 60 ml faina si o lingurita lapte caldut. Se lasa cateva minute. Incalzim intr-un ibric restul de lapte si punem unutl la...Citeste continuarea

Bezele Ratatouille

Postat de: Anastasia in Dulciuri

Se mixeaza bine albusul pana nu curge din bol adaugati si un varf de cutit de sare apoi adaugati cate putin zaharul de fiecare data mixati pana la dizolvarea lui completa pana il termintati cu...Citeste continuarea

Brownies cu frisca

Postat de: RuxyRux in Prajituri

1. Punem frisca intr-un ibric sa se infierbante usor adaugam ciocolata bucatele si topim amestecand cu grija. 2. Se ia de pe foc si se adauga untul taiat cubulete. Se topeste si apoi se pune...Citeste continuarea

Baghete cu cereale

Postat de: Anastasia in Piine

Intr-un bol incapator cu apa calduta se dizolva drojdia cu zaharul, sarea si untul topit. Se adauga cate putin din faina cernuta pana optinem un aluat destul de molicel, nu trebuie sa fie...Citeste continuarea

Bors de perisoare

Postat de: Sidy in Ciorbe

Se curata toate legumele si zarzavaturile si se spala.Morcovii se rad pe razatoarea cu gauri mari, ardeii si rosiile se taie felii subtiri.Patrunjelul, gulia si 1/2 ceapa se taie marunt.Carnea...Citeste continuarea

Bors de curcan acrit cu zeama de...

Postat de: Sylvia in Ciorbe

 Preparare: se pune curcanul taiat bucati la fiert cu radacinoasele , sarea, piper si un fir de telina verde . Se lasa asa sa fiarba pret de 30 minute in oala sub presiune sau peste o...Citeste continuarea

Budinca de orez

Postat de: vanilla in Dulciuri

Am pus laptele la fiert si cand a dat in clocot am adaugat si orezul ! Am lasat sa fiarba cam 5min, iar apaoi am luat oala de pe flacara! Am adaugat stafidele, cele doua tipuri de zahar si oul,...Citeste continuarea

Biscuiti de Craciun

Postat de: laylalala in Prajituri

1. Incinge cuptorul la 180 ˚ C. 2. Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un bol bate untul cu zaharul.Incorporeaza oul urmat de esente si...Citeste continuarea

Brazi din turta dulce

Postat de: laylalala in Prajituri

1. Incinge cuptorul la 180 ˚ C. 2. Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si coaja de portocala. Intr-un bol bate untul cu mierea si...Citeste continuarea

Biscuite inmuiat in lapte...

Postat de: laylalala in Prajituri

1. Incinge cuptorul al 180 ˚ C. 2. Pentru biscuite, amesteca faina alba cu faina de porumb. Intr-un bol bate untul cu zaharul apoi inglobeaza oul urmat de ingredientele uscate....Citeste continuarea

Bame cu pui la cuptor

Postat de: Mihaela11_jo in Pui

Se spala bamele si se usuca; se aseaza intr-un bol  si se presara cu ½ lingurita de sare si otet. Se lasa la marinat 1-2 ore. Se spala puiul si se usuca; se taie in bucati de...Citeste continuarea

Batoane cu frisca si ciocolata

Postat de: bitza in Prajituri

Albusurile se bat spuma tare,adaugand treptat zaharul! Untul/margarina se topeste partial si se adauga la albusuri;se omogenizeaza.Se incorporeaza si faina. Pe hartia de copt se pune cate o...Citeste continuarea

Budinca de taitei cu branza feta

Postat de: RuxyRux in Spaghete

Se fierb taiteii, se scurg si se clatesc.( eu asa procedez mereu deoarece nu-mi place gustul de fainos). Se amesteca intr-un vas mare cat sunt calzi cu untul apoi cu branza feta. Se bat...Citeste continuarea

Bunatati la Dry Cooker

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

    Incinzi tigaia 2-3 minute , cu capacul pus.      Carnea de porc am condimentat-o in prealabil cu sare, piper, cimbru. Am uns-o apoi cu putin ulei, pentru...Citeste continuarea

Bilute TIRAMISU - Tiramisu reţetă...

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Tiramisu reţetă modificata Piscoturile se zdrobesc marunt Se amesteca  mascarponele cu zaharul Nessul se dizolva in 2 linguri de apa cu  lichiorul. Se amesteca toate...Citeste continuarea

Brownies bon-bons

Postat de: vanilla in Dulciuri

Se topeste ciocolata in bain-marie impreuna cu untul! Se omogenizaza apoi cu telul, se adauga, zaharul,ouale, zaharul vanita si cacao. Dupa ce s-a amestecat bine cu telul sau mixrul se dauga faina...Citeste continuarea

Blackberry Pie

Postat de: vanilla in Prajituri

Se freaca untul cu oul si zaharul pana se gace o spuma! Se adauga faina si se framanta bine-bine, pana se desprinde de pe marginea bolului. Daca aluatul e prea vartos se adauga 1-2 lg de lapte. La...Citeste continuarea

Bocaditos de Platano

Postat de: vanilla in Aperitive / Garnituri

Se descojesc bananele si se taie in bucatele de aproximativ 4 cm lungime. se indeparteaza crusta bacon-ului si se invelesc cu el bucatelele de banane. Se fixeaza cu jumatati de scobitoare. Se...Citeste continuarea

Borş cu dovlecei

Postat de: Retetegg in Ciorbe

Am tocat marunt ceapa, morcovii rondele subtiri, cartofii si dovleceii cuburi. Am pus o oala cu apa pe foc, cand a inceput sa fiarba apa am adaugat ceapa, morcovul, apoi cartofii si...Citeste continuarea

Bors des de peste

Postat de: Ina in Ciorbe

Preparare bors de peste. Legumele feliate le punem  la fiert, in apa ( cca 2 litri ) cu sare. Cand acestea s-au fiert  adaugam rosiile taiate cubulete , lasam sa dea 2-3...Citeste continuarea

Bilute din carne de pui tocata

Postat de: mitinita in Pui

Se amesteca bine toate ingredientele si se formeaza bilute. Se pot praji sau da la tava la cuptor.Eu le-am facut la cuptor. Se intorc ca sa fie rumenite pe toate partile. Citeste continuarea

Bors cu perisoare

Postat de: adriana_bobu in Ciorbe

Am pus la fiert rasolul de vita, l-am spumuit, iar dupa aproximativ 40 min (cand era aproape fiert) am adaugat in oala radacinoasele curatate si taiate marunt.Apoi am trecut la prepararea...Citeste continuarea

Brownies de ciocolata

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Topiti ciocolata impreuna cu untul la beau-marin. Luati de pe foc si amestecati cu zaharul. Adaugati vanilia si apoi ouale pe rand. La sfarsit amestecati faina si sarea. Puneti in tava...Citeste continuarea

Biscotti cu migdale

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

1. Incalziti cuptorul la 180 grade si puneti alunele la copt 8-10 minute. Zdrobiti-le apoi in  bucati mari. 2. Intr-un bol bateti ouale si esentele impreuna. lasati deoparte. 3. Faina,...Citeste continuarea

Biscuiti de post cu fulgi de secara

Postat de: slowfoodcuisine in Prajituri

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele solide si apoi se omogenizeaza cu cele lichide. Se framanta pana se obtine un aluat elastec. Se intinde pe o suprafata pudrata cu faina si se...Citeste continuarea

Briose cu piure de dovleac

Postat de: divainbucatarie in Prajituri

Pentru inceput pregatim pireul de dovleac. Dovleacul dat prin razatoare il fierbem cu 5 linguri de apa, scortisoara si 2 linguri de zahar brun. Il vom fierbe pana devine ca o pasta. Daca este...Citeste continuarea

Biscuiti spritati

Postat de: miha in Dulciuri

Untul moale la temperatura camerei se freaca bine cu zaharul pana devine ca o crema. Se adauga oul si se mixeaza bine, dupa care adaugam vanilia si coaja rasa de portocale. Lasam deoparte mixerul...Citeste continuarea

Bulete de branza de Napolact

Postat de: Sylvia in Aperitive / Garnituri

 O parte din branza o amestecam cu maslinele negre taiate bucatele.  Dupa acelasi model o parte din branza o amestecam cu mararul maruntit si o parte cu ardeiul maruntit. Formam bile...Citeste continuarea

Bomboane de casa

Postat de: comanligia in Dulciuri

Se amesteca frisca lichida cu untul si ciocolata alba topita impreuna cu nuca de cocos sa devina o coca nici moale nici tare apoi se da la frigider ptr un timp pana se mai intareste.Se scoate din...Citeste continuarea

Biscotti cu ciocolata

Postat de: miha in Prajituri

Nuca o prajim usor intr-o tigaie teflonata, apoi o curatam de coaja frecand-o usor intre palme. Ciocolata se topeste impreuna cu untul intr-un vas la foc mic sau la microunde. Cand s-a racorit...Citeste continuarea

Buturuga

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Blatul: Punem la mixer ouale cu zaharul si vanilia si le mixam in jur de 20-25 de min pana isi tripleaza volumul. Punem faina lingura cu lingura(cu lingura de lemn) amestecand de jos in sus...Citeste continuarea

Bile (din blat, chec sau prajitura...

Postat de: cec in Dulciuri

am zdrobit checul care se uscase putin pe margini si l-am amestecat cu cele 2 linguri de cacao. intr-o craticioara am pus laptele, ciocolata, rahatul si margarina si am lasat pana s-au topit...Citeste continuarea

Bautura racoritoare din fructe uscate

Postat de: mitinita in Bauturi

Se pun fructele in apa si se lasa peste noapte. Se pot servi a doua zi dimineata.   Citeste continuarea

Briose cu cacao

Postat de: LALY in Prajituri

Se bat ouale cu zaharul, pana cand acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de lamaie, faina cernuta cu praful de copt si sarea. Se amesteca bine...Citeste continuarea

Briose cu finetti

Postat de: susu in Dulciuri

Zaharul se mixeaza cu ouale si esentele dupa care se adauga untul.Frecam in continuare crema adaugand si ciocolata moale si la sfarsit subtiem cu laptele. Se adauga treptat faina amestecata cu...Citeste continuarea

Biscuiti suedezi spritati

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Puneti untul impreuna cu  zaharul pentru 2-3 minute la mixer pana devine spumos. Adaugati oul si apoi vanilia....mixati cateva minute,  apoi pe viteza mica a mixerului puneti incet si...Citeste continuarea

Briose cu mascarpone

Postat de: cec in Prajituri

Se bat bine ouale intregi cu zaharul,se adauga zaharul vanilat, cateva picaturi esenta rom, se adauga mascarpone ,se amesteca bine. Se adauga untul topit si racit ,laptele iar la sfarsit faina...Citeste continuarea

Bacon,apple and parmesan stuffed...

Postat de: JustLoveCookin in Porc

Intai de toate trebuie sa alegem o bucata de umar de porc.Muschiul e prea dur si nu vom obtine o carnita delicata.Eu am rugat-o pe tanti de la macelarie sa imi “deschida” bucata de...Citeste continuarea

Briose aperitiv

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Ouale se mixeaza bine cu sare si piper, se adauga laptele, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.  La sfarsit se pun:  sunca si ardeiul taiate cuburi mici, maslinele taiate...Citeste continuarea

Buturuga de ciocolata

Postat de: oana_d in Prajituri

Se mixează gălbenuşurile cu zahărul apoi se adaugă făina, câte putin. Albusurile se bat spumă separat, după care amestecul cu făina se încorporează usor în...Citeste continuarea

Biscuiti spritati cu mac

Postat de: mena29 in Dulciuri

Frecam untul spumos,adaugam zaharu,ouale,sarea zaharul vanilat si coaja de lamaie.Amestecam bine si adaugam treptat laptele,faina cernuta si praful de copt pana vom obtine un aluat mai tare.Lasam...Citeste continuarea

Bilute cu cacao

Postat de: mena29 in Dulciuri

Pregatim un aluat din toate ingredientele din care formam bilute pe care le coacem in tava tapetata cu hartie de copt, 15-20 min. la 180 grade(depinde de cuptor).Intr-o craticioara radem ciocolata...Citeste continuarea

Bruschetti

Postat de: AndreeaMaria in Aperitive / Garnituri

Rosiile le taiati cubulete,pisati usturoiul,iar busuiocul il taiati cat mai marunt. Le amestecati cu un praf de sare si ~ o lingurita de ulei de masline. Painea o puneti la toaster pentru...Citeste continuarea

Banuti norocosi pentru Mos

Postat de: alinutza1983 in Dulciuri

1. Margarina se freaca bine cu zaharul , cu ouale si galbenusul; se adauga apoi fructele confiate, zeama de la lamaie si coaja rasa a acesteia, romul si cubuletele de ciocolata. La final, se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]