Reteta video: Ciuperci umplute -...
Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri1. Puneţi feliile de bacon în oala interioară. Apăsaţi MENU, alegeţi programul FRY şi potriviţi timpul la 5 minute. Apăsaţi START şi prăjiţi baconul, cu capacul deschis,...Citeste continuarea
Reteta video: Pere în vin roşu cu...
Postat de: Bucataras in Mancaruri de post1. Amestecaţi în oala interioară vinul cu jumătate din zahăr şi din sucul de portocală, anason stelat, scorţişoară, cardamom, fâşii de coajă de portocală şi felii...Citeste continuarea
Reteta video: Somon cu broccoli -...
Postat de: Bucataras in Somon1. Aşezaţi rondelele de lămâie pe jumătate din suprafaţa sitei. Puneţi fileul de somon deasupra lor. Aşezaţi bucăţelele de broccoli pe cealaltă jumătate a sitei. Stropiţi...Citeste continuarea
Reteta video: Gnocchi cu bacon -...
Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri1. Puneţi feliile de bacon în oala interioara. 2. Apăsaţi butonul MENU, selectaţi programul FRY şi potriviţi timpul la 7 minute. Apăsaţi START şi prăjiţi feliile de...Citeste continuarea
Reteta video: Ouă cu ciuperci -...
Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri1. Bateţi ouăle într-un castron şi asezonaţi cu sare şi piper. 2. Puneţi untul în oala interioară. Apăsaţi butonul MENU şi selectaţi programul BOIL la 10 minute....Citeste continuarea
Reteta video: Cartofi cu unt,...
Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri1. Puneţi uleiul şi untul în oala interioară. Selectaţi programul BOIL pentru 10 minute. Când untul s-a topit, adăugaţi cartofii. Amestecaţi, săraţi, adăugaţi 1/2 cană cui...Citeste continuarea
Reteta video: Paste cu pesto,...
Postat de: Bucataras in Paste1. Măsuraţi 3 căni cu paste şi puneţi-le în vasul interior. 2. Adăugaţi 1 cană cu apă. 3. Închideti capacul şi selectaţi programul STEW pentru 20 minute....Citeste continuarea
Reteta video: Paste cu vinegreta -...
Postat de: Bucataras in Mancaruri de post1. Măsuraţi 2 masuri cu paste. Puneţi pastele în oala interioară. Adăugaţi apă până la marcaj. 2. Închideti capacul şi selectaţi programul STEW pentru 20...Citeste continuarea
Reteta delicioasa de melci cu nuca...
Postat de: Irina in PrajituriCum se prepara Reteta delicioasa de melci cu nuca - Desert gustos si aromat Foaia decongelata am intins-o si am uns-o cu putin unt topit, pentru a se lipi mai bine nuca. Am presarat peste...Citeste continuarea
Reteta sanatoasa de mancare de...
Postat de: Valclaudia in Mancaruri de postCum se prepara Reteta sanatoasa de mancare de broccoli: Curatam si spalam legumele sub jet de apa rece. Desprindem buchetelele de broccolli de pe tulpina. Ceapa si ardeii se taie...Citeste continuarea
Ravioli al funghi cu sos de rosii
Postat de: Bunica in PasteRavioli al funghi se pun la fiert intr-o oala de 3 l. cu apa si sare timp de 10 minute. Ceapa se toaca marunt . Intr-o tigaie se pun cele 2 linguri de ulei si se caleste ceapa pana devine...Citeste continuarea
Reteta de mici
Postat de: gab_s19 in VitaSe pune carnea intr-un bol incapator, se adauga cimbrul, piperul, bicarbonatul, sarea si usturoiul pisat si se amesteca pana cand acestea sunt complet incorporate. Se adauga cate putina zeama de...Citeste continuarea
Rulada cu crema de fistic si ciocolata
Postat de: nadea68 in DulciuriOuale se bat cu zaharul,uleiul.Faina se amesteca cu praful de copt si cacao. Se adauga peste oua. Se amesteca bine. Luam o tava mare de cuptor,punem hartie pentru copt si...Citeste continuarea
Rulada de cascaval
Postat de: danakarin in Aperitive / GarnituriTopim untul, il amestecam cu făina si turnam încet laptele. Fierbem acest amestec, când se îngroașa ca o smântână il luam de pe foc, adăugam cașcavalul...Citeste continuarea
RULADA DIN CARNE TOCATA DE...
Postat de: babi5 in PorcSe pune carnea intr-un castron ,adaugam piperul ,boiaua,sarea pinea muiata si bine scursa ,vegeta ,2 oua,frunzele de patrunjel tocate ,ceapa tocata marunt si cartofii rasi prin...Citeste continuarea
Rulada cu gem de struguri
Postat de: Sorinnaa in PrajituriSe separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma cu zaharul pana se fac bat, apoi adaugam galbenusurile pe rand si la urma faina amestecata dinainte cu praful de copt. Turnam in tava...Citeste continuarea
Reteta simpla si gustoasa de Coaste...
Postat de: nadea68 in PorcCum se prepara Reteta simpla si gustoasa de Coaste de porc la tigaie, mai simplu si mai bun nu se poate: Coastele se spala,se usuca cu hartie de bucatarie. Se condimenteaza cu curry,sare...Citeste continuarea
Ratatouille
Postat de: raisha in Mancaruri de legumeVinetele si dovleceii se spala, se curata și se feliaza. Bucățile de vânătă se săreaza și se lasa putin la scurs de sucul amar. In tigaie incingem ulei si calim bucațile de...Citeste continuarea
Rulouri de pui cu cascaval
Postat de: eduard_09 in PuiPieptul de pui il spalam si il taiem felii subtiri, Intr-un vas pisam usturoiul, adaugam condimentele dupa gust si condimentam feliile de snitel. Cascavalul il vom taia in felii. Pe...Citeste continuarea
Reteta de chec la tava, mult bun si...
Postat de: diana_k in PrajituriPreparare Reteta de chec la tava, mult bun si usor de facut Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine, treptat se adauga zaharul, se bate in continuare pana se topeste tot zaharul....Citeste continuarea
Rosii uscate in ulei
Postat de: andaoana in ConserveSe aleg rosiile bine coapte, de preferat din acelea mai mici si carnoase . Se spala, se taie in jumatati si se curata de partea alba de la codita. Se aseaza intr-o tava de...Citeste continuarea
Rulada de pui cu spanac
Postat de: andaoana in Aperitive / GarnituriBucata de piept de pui o spalam putin in apa rece , o uscam cu un servet si o punem pe o tabla de lemn . Cu un cutit bine ascutit o taiem transversal , dar nu chiar pana in capatul bucatii , in...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: raisha in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Branza de vaci se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt, coaja de lamaie, esenta de vanilie. Dupa ce incorporam bine ingredientele...Citeste continuarea
Reteta video: Orez cu sos de soia -...
Postat de: Bucataras in Mancaruri de post1. Măsuraţi 2 căni cu orez. Puneţi orezul în oala interioară. Adăugaţi apă până la marcaj. Selectaţi programul RICE şi apăsaţi tasta START. 2. Între timp...Citeste continuarea
Rulouri de pui cu dovlecei
Postat de: sufletista in PuiDovleceii ii curatam de coaja si ii taiem felii cat mai subtiri,dupa care ii prajim pe ambele parti intr-o tigaie grill sau pe gratar. Pieptul de pui il taiem felii subtirii si le...Citeste continuarea
Reteta nr 100 / Sfanj- gogosi...
Postat de: JamilaCuisine in DulciuriIntr-un vas incapator punem faina. Separat dizolvam grojdia uscata in 250 de ml de apa (din totalul de 500 ml) si turnam lichidul peste faina. Incepem sa amestem bine si turnam si restul de 250...Citeste continuarea
Rulada cu ricotta si visine
Postat de: papabundetot in PrajituriBlatul: Albusurile le-am separat de galbenusuri,le-am batut spuma tare cu un praf de sare,galbenusurile le-am frecat bine cu zaharul pana cand si-au dublat volumul,apoi am adaugat peste...Citeste continuarea
Reteta de prajitura fina si aromata...
Postat de: simona72 in PrajituriPreparare Reteta de prajitura fina si aromata cu dulceata de prune si bezea cu nuca Untul moale de la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul. Se adauga treptat, cate un galbenus de ou in...Citeste continuarea
Rulada umpluta cu carnati
Postat de: ianculubita in Mancaruri cu carneIntr-un castron amestecam carnea cu sare,piper,oul batut,patrunjel taiat marunt;dupa ce totul este omogenizat,lasam sa se odihneasca 10min; Pe o folie de aluminiu unsa cu ulei si tapetata cu...Citeste continuarea
Rulada de varza umpluta
Postat de: ianculubita in CurcanVarza o tocam foarte fin,o calim in ulei pana se inmoaie,adaugam sare iar daca tot este tare,punem si o ceasca cu apa,lasam sa fiarba si sa scada in acelasi timp;varza nu trebuie sa fie zemoasa....Citeste continuarea
Roșii în suc propriu
Postat de: elucubratiiculinare in ConserveAlegem roșii nu foarte mari să încapă în borcane -cele mai bune sunt cele de tip prunișoară. Roșiile se spală bine - în mai multe ape. Punem apă la fiert. Când...Citeste continuarea
Red velvet cheesecake
Postat de: privatelaura in PrajituriBiscuitii ii bagam la robot si ii rasnim nu foarte marunt. Topim untul, il adaugam peste biscuiti si amestecam bine. Pregatim o forma de copt rotunda si asezam baza din biscuiti. Atentie, baza...Citeste continuarea
Rulada cu budinca si sos de zmeura
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriBlatul: Separam ouale, mixam albusurile spuma cu un praf de sare si cu zaharul. Galbenusurile le frecam putin cu uleiul. Peste albusuri punem galbenusurile, zaharul cu pastai de vanilie si...Citeste continuarea
Rață pe varză
Postat de: panacris in RataRața se curăță se spală de cu seară, se asezonează de sare cu mirodenii, apoi se așează într-un vas încăpător. Ceapa se curăță, se taie rondele și se așează peste...Citeste continuarea
Reteta de ciorba de legume cu...
Postat de: mihaelam90 in CiorbePreparare Reteta de ciorba de legume cu zdrente de ou, gustoasa si sanatoasa Am taiat legumele marunt si le-am pus la fiert (mai putin cartofii si dovlecelul) in oala cu apa, sare si un...Citeste continuarea
Reteta traditionala de tavalita cu...
Postat de: Elena_Daria in PrajituriPreparare Reteta traditionala de tavalita cu nuca si sos de cacao, reteta din caietul bunicii Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu praful de...Citeste continuarea
Rosii umplute cu salata de vinete
Postat de: babi5 in Aperitive / GarnituriSe spala rosiile si se decupeaza in partea de sus, apoi cu o lingurita scoatem miezul. Cu o lingurita sau cu un pos umplem rosiile cu salata de vinete (vezi reteta:...Citeste continuarea
Rosii cu ardei pentru ciorbe,mancaruri
Postat de: Constelatialeu in BulionRosiile le oparim ,apoi le curatam de coaja si le taiem mai marunt.Ardeii curatati de seminte si nervuri si taiati cubulete.Intr-un tuci mare punem rosiile si ardeii la fiert,lasam sa fiarba pana...Citeste continuarea
Rondele din foietaj cu carnati
Postat de: nadea68 in Aperitive / GarnituriEu am folosit foietaj proaspat,se scoate din frigider si se lasa la temperatura camerei cateva minute,dupa care il intindem. Scoatem carnea din carnati(sau mai bine zis din mat :) )si...Citeste continuarea
Rulada aperitiv cu crema de branza
Postat de: angyb in Aperitive / GarnituriBlatul: Topim untul la foc mic ,adaugam faina si amestecam bine .Turnam desupra laptele amestecand mereu si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa. Luam de pe foc si condimentam cu sare,piper si...Citeste continuarea
Reteta simpla si delicioasa de...
Postat de: caroline in DulciuriCum se prepara Reteta simpla si delicioasa de Foietaj cu dovleac: Foietajul il scoatem din timp din congelator pentru a se dezgheta la temperatura camerei. Dovlecul il curatam de coaja si...Citeste continuarea
Rulada cu cacao
Postat de: laura2002 in PrajituriAlbusurile se bat spumă cu sarea dupa care se adaugă zaharul. Gălbenușurile se amesteca bine cu uleiul/apa și zahărul vanilat se adaugă peste albușuri. Făina se adauga în...Citeste continuarea
Rulada de carne tocata cu legume
Postat de: Alina26 in Mancaruri cu carne1.Intr-un bol am pus carnea tocata de pui si de porc,am adaugat pesmet,parmezan ras,oul,patrunjel,putina sare si piper,am mestecam bine si l-am pus deoparte. 2.Intr-o tigaie am incins uleiul de...Citeste continuarea
Rosii cu ardei pentru iarna
Postat de: Constelatialeu in ConserveRosiile le oparim,le curatam de coaja si le taiem marunt.Ardeiul il curatam de nervuri si il taiem cubulete.Intr-un tuci punem la fiert rosiile,dupa 1 ora de fiert,adaugam si ardeiul.Punem sarea...Citeste continuarea
Rulada cu crema de cafea
Postat de: Geanina87 in DulciuriSeparam albusurile de galbenusuri. Albusurile si un praf de sare le batem spuma, iar galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare, apoi le incorporam in albusuri. Faina se...Citeste continuarea
Ravioli Quattro Formaggi
Postat de: bianca92 in PasteSe pun ravioli la fiert conform indicatiilor de pe pachet. Intre timp taiem cubulete cascavalul, gorgonzola si mozzarella, iar parmezanul il razuim. Dupa ce s-au fiert ravioli, le strecuram...Citeste continuarea
Rulouri de pizza
Postat de: amalia01 in Pizzapentru blat: - se pune drojdia într-un pahar înalt sau o crăticioară împreună cu sarea, zahărul, două linguri de făină şi aproximativ 100 ml de apă...Citeste continuarea
Risotto frutti di mare
Postat de: tammar in Fructe de marePregatim supa prin a curata legumele,eu le-am dat pe razatoare radacinoasele,voi le puteti fierbe asa intregi sau in jumatati in apa cu sare, pana ce supa da o culoare frumoasa si un miros...Citeste continuarea
Rulouri de dovlecei cu branza...
Postat de: Ina75 in Aperitive / GarnituriIncalzim cuptorul. Taiem dovleceii in felii foarte subtiri, pe lungime, cu ajutorul cutitului pentru curatat legume.Tocam marunt mararul. Batem bine 2 oua.Punem ouale batute peste branza...Citeste continuarea
Rulouri cu Ceva fin cu hrean
Postat de: amalia01 in Aperitive / GarnituriAluatul se taie triunghiuri. Asezam cate o lingurita de crema de branza cu hrean. Rulam aluatul. Ungem rulourile cu ketchup. Dam la cuptor 30 minute Citeste continuarea