A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rulouri din muschi file cu salata...

Postat de: fr3ya20 in Porc

Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare,piper si cimbru. Se face urmatorul amestec:se bate oul cu sare si se amesteca cu faina.se da fiecare bucata de carne prin...Citeste continuarea

Risotto cu fructe de padure

Postat de: aura78 in Aperitive / Garnituri

Taie ceapa marunt si caleste-o in unt. Adauga fructele de padure taiate marunt (eu am pus fructe de padure congelate) si paharelul de wisky. Adauga orezul, dupa 2 minute adauga apa. Putin cate...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: nico15 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Se scurge branza si se amesteca cu faina cernuta, zahar tos, gris, razatura de lamaie, bicarbonatul si oua, se framanta si se fac bilute aproximativ de 100 g...Citeste continuarea

Rulouri cu banane

Postat de: simsim82 in Dulciuri

Se taie foaia (foietajul) in fasii subtiri, bananele se curata si se taie pe lungine, apoi pe jumatate (dintr-o banana se obtin 4 bucati). Fiecare fasie de aluat se intinde putin ,sa fie mai...Citeste continuarea

Rulada de pui umpluta cu caise si...

Postat de: carla27carla in Pui

Se pregateste rulada: caisele se toaca marunt,se pun intr-un castronel,se pune salvie si se amesteca.Pieptul de pui se taie evantai si se umple cu amestecul de caise si salvie.Se ruleaza ,se...Citeste continuarea

Reteta delicioasa de Drob de ciuperci

Postat de: Ela68 in Aperitive / Garnituri

Cum se prepara Reteta delicioasa de Drob de ciuperci 1. Ciupercile se spala, se taie bucati de 1 cm si se pun la calit in ulei la foc iute aproximativ zece minute. Se dau la o parte si se...Citeste continuarea

Rulouri umplute cu crema fiarta

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Aluat: Intr-un castron punem faina, drojdia si bicarbonatul si amestecam. Topim untul si untura si le lasam sa se raceasca putin, timp in care amestecam ouale cu zaharul, apoi adaugam untul...Citeste continuarea

Rulada de pui

Postat de: eduard_09 in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se taie felii, se suprapun cate 3 felii si se bat ca pentru snitele Se condimenteza feliile de carne dupa care am adaugat felii de cascaval, sunca deasupra si oua (care le-am...Citeste continuarea

Rețeta de chec pufos cu nuci:...

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Cum se prepara Reteta de chec pufos cu nuci: Deliciu moale si aromat, perfect pentru orice ocazie Se separa albusurile de galbenusuri. Se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga...Citeste continuarea

Rulada de porc cu ciuperci

Postat de: rocsi_1612 in Porc

Curatam ceapa mai mare, o tocam, iar ciupercile le scurgem de zeama si le spalam. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ceapa, ciupercile si le inabusim putin. Presaram peste ele sare, piper si...Citeste continuarea

Rulada din piept de pui cu...

Postat de: simona72 in Pui

Pt rulada de pui : se taie felii pieptul de pui si se bate cu ciocanul de snitele, exact ca pt snitele. Punem feliile de la un piept de pui una langa alta, usor suprapuse marginile, le...Citeste continuarea

Rulada aperitiv cu omleta si aluat...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat , amestecam piureul cu untul tinut la temperatura camerei si branza de vaci. Frecam ouale cu zaharul si putina sare, adaugam uleiul, laptele, apoi amestecam cele doua compozitii...Citeste continuarea

Ravioli con funghi e prosciutto di...

Postat de: Florentina_Cristina in Paste

Se pun pastele in 3 litri de apa clocotita si sarata.Se amesteca din cand in cand pentru a obtine o fierbere uniforma.(eu am adaugat o lingura de margarina pentru aroma si sa fiu sigura ca nu se...Citeste continuarea

Red fish la cuptor

Postat de: cristeena20 in Peste

Curatam bine pestele, facem cateva crestaturi deasupra cu cutitul presaram cu sare si piper. Lasam asa la rece cca 2 ore . Taiem felii groase ceapa si rosiile si le punem intr-un vas...Citeste continuarea

Risotto cu caracatita

Postat de: cristeena20 in Fructe de mare

Pregatim caracatita. DAca e congelata lasam sa se dezghete , spalam si o punem la fiert in putina apa rece cu o ceapa cu coaja. (nu adaugam sare deloc). Lasam sa fiarba bine si gustam sa vedem...Citeste continuarea

Rulouri de lasagna cu ciuperci

Postat de: Dea_Dea in Lasagna

Folie de lasagna se pun la fiert in apa clocotita cu sare si putin ulei . Cand sunt gata se scot . Ciupercile se toaca si se calesc in tigaie cu putin ulei , se condimenteaza cu sare , piper si...Citeste continuarea

Rulada din omleta cu sunca, rosii...

Postat de: rena in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron batem 2 oua cu sare si piper. Punem pe foc o tigaie cu o lingura de ulei. Dupa ce s-a incalzit bine tigaia punem ouale batute si facem o omleta subtire. O punem pe...Citeste continuarea

Rulada cu crema de portocale

Postat de: Creatsa in Prajituri

Separa albusurile de galbenusuri. Intr-un bol mixeaza galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul,se deschid la culoare si devin cremoase. Adauga uleiul si apa...Citeste continuarea

Ramen cu carne de rata (supa...

Postat de: mihaelar63 in Supe

 Se spala curta si se spala legumele si carnea de rata . Se pune la fiert in oala cu aburi carnea,sarea,morcovul ,ceapa,usturoiul si ghimbirul. Dupa fierbere se drege gustul cu sos...Citeste continuarea

Rulada de biscuiti cu crema de cocos

Postat de: stratulatgeorgiana in Prajituri

Se macina la robot biscuitii, apoi se adauga cacao, esenta de rom, zahar si se inmoaie cu lapte pana devine ca o coca sa o putem intinde. Astfel compozitia optinuta se aseaza intre 2 folii...Citeste continuarea

Rulada aperitiv

Postat de: Bunica in Mezel de casa

Pentru inceput curatam usturoiul si il pisam. Fleica se spala,sterge si subtiaza. Fiecare bucata in parte se unge cu usturoi ,apoi se sareaza (cu sare din belsug) Asezam bucatile de carne...Citeste continuarea

Role cu branza si cascaval

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html Aluatul de foietaj se imparte in doua bucati egale. Se intind bucatile  intr-o foaie nu foarte subtire si se taie cu rotita de...Citeste continuarea

Ruladă din fleică de porc

Postat de: diaconta in Porc

Fleica de porc am condimentat-o.La fel si carnea tocata. Am pus carnea tocata pe fâşia de fleica si am rulat-o.Am legat-o cu sfoara. Am asezat rulada într-un vas pentru cuptor...Citeste continuarea

Rigatoni cu sos de rosii

Postat de: caroline in Paste

Punem apa la fiert .Cand a inceput sa fiarba,punem sare si pastele.Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj( circa 11 minute) . Separat curatam ceapa,o spalam si o calim in...Citeste continuarea

Rasol de vită cu legume la cuptor

Postat de: diaconta in Vita

Zarzavaturile le-am curatat si le-am taiat rondele(mai putin usturoiul,care l-am adaugat la urma) Le-am calit cu putin ulei si  le-am transferat în vasul de lut ,în care urma...Citeste continuarea

Rulada de pui cu emmentaler

Postat de: Bucataras in Pui

Am pregatit fasiile de piept de pui: le-am spalat, uscat, le-am suprapus putin si le-am batut, cat sa formez o foaie pe care sa asez umplutura.  Am condimentat pieptul de pui cu verdeturi...Citeste continuarea

Rulada cu crema de ciocolata

Postat de: CarmenBlue in Prajituri

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare , se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana devine o crema lucioasa. Apoi se adauga galbenusurile. Faina se amesteca...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Se amesteca branza cu zaharul,esenta ,coaja de lamaie si portocala si ouale. Se pune grisul ,praful de copt, sarea si faina treptat si se amesteca, daca nu...Citeste continuarea

Rulada KREM A LA KREM

Postat de: ela in Prajituri

Batem albusurile cu un blat de sare,apoi adaugam treptat zaharul si mixam bine.Adaugam si galbenusurile,praful de crema si la final uleiul si omogenizam bine.Tapetam o tava mai mare cu hartie de...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: mitinita in Prajituri

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un bol,amestecam branza,oul,zaharul,faina,grisul,praful de copt si sarea. Se obtine un aluat omogen,putin lipicios,dar se pot forma papanasii cu mana....Citeste continuarea

Ruladă de carne tocată

Postat de: madi_marin in Porc

Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei până devine sticloasă. Morcovul  curăţat se pune la fiert. Ambele tipuri de carne tăiate cubuleţe se pun în vasul...Citeste continuarea

Rulada diplomat

Postat de: papabundetot in Prajituri

Mentiunea pe care doresc sa o fac inca de la inceput e ca eu am folosit ingredientele pentru a face 2 rulade,daca nu doriti decat 1 injumatatiti toate cantitatile. Blatul: Albusurile le-am...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: ione21 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Brânza se amestecă cu zahărul, sarea, vanilia, ouăle, bicarbonatul şi făina; Într-o tigaie adâncă se pune uleiul la încins; Se...Citeste continuarea

Rulada cu crema caramel, nuca si cafea

Postat de: andaoana in Prajituri

  Blatul :  Pregatim o tava de dimensiunea (33x23) si cuptorul il pornim la 180 grade  Intr-un bol separam ouale  Albusurile  il batem spuma tare cu zaharul...Citeste continuarea

Ruladă de spanac cu brânză

Postat de: CulinaryRainbow in Aperitive / Garnituri

Într-un castron am mixat la viteză mare albușurile celor 3 ouă cu un praf de sare. În alt castron am mixat spanacul împreună cu gălbenușurile și făina. Când s-au...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui in sos de...

Postat de: Bunica in Pui

Pieptul de pui se subtiaza cu ajutorul cutitului, sa fie cat mai subtire. Saram, piperam si punem intr-un caston pentru marinat. Peste carne turnam vinul alb-150 ml. Dam la rece 1 ora. Se...Citeste continuarea

Rulada de albusuri cu gem de mure...

Postat de: rena in Dulciuri

Batem albusurile cu un praf de sare si treptat punem zaharul si vanilia,batem spuma pana devine groasa si lucioasa. Amestecam faina cu grisul si le adaugam usor in spuma amestecand cu o spatula...Citeste continuarea

Raffaello

Postat de: dena in Dulciuri

Untul moale se amesteca cu toate celelalte ingrediente: zaharul pudra, laptele praf, nuca de cocos si vanilia. Se formeaza bilute in mijlocul carora se introduce o aluna. Se tavalesc prin nuca...Citeste continuarea

Rulada cu cocos

Postat de: Renataedina in Prajituri

Prima data macinam biscuitii, punem intr-un bol si adaugam toate ingredientele pentru aluat si amestecam. Amestecam si toate ingredientele pentru crema. Amestecul de biscuiti il intindem pe...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: miha in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Punem branza intr-un castron, adaugam restul ingredientelor si amestecam bine cu o furculita, pana se omogenizeaza compozitia. Trebuie sa obtinem o compozitie...Citeste continuarea

Rulouri de somon cu branza de capra...

Postat de: GretaRachita in Aperitive / Garnituri

Am taiat marunt arpagicul. Am amestecat bine branza cu uleiul, sare, piper, suc de lime, frunzele verzi de arpagic. Am intins fileurile de somon si peste acestea am intins crema de branza. Am...Citeste continuarea

Reteta glazura Simpla din 2...

Postat de: Alina26 in Dulciuri

Preparare Reteta glazura Simpla din 2 ingrediente, pentru biscuiti, fursecuri sau prajituri Am pus apa la fiert. Intr-un bol am pus zaharul pudra cernut si am pus o lingura de apa...Citeste continuarea

Rulada Padurea Neagra

Postat de: JulyCris in Prajituri

Blat Intr-un bol mai mare se bat ouale cu zaharul pana cand se obtine o crema groasa de culoare deschisa care isi tripleaza volumul. Se foloseste mixerul.Se adauga faina,amidonul,pudra de...Citeste continuarea

Ruladă aperitiv

Postat de: diaconta in Aperitive / Garnituri

Uleiul l-am pus într-o cratita si am calit putin cele 5 linguri de faina. Am pus apoi laptele amestecând cu un tel sa nu se faca cocoloase. Am lasat sa fiarba la foc mic...Citeste continuarea

Ridiche neagra cu sos de maioneza...

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

Curatam ridichile si morcovii si le  tocam marunt ( eu le-am maruntit in robot ). Fiind tocate si nu date prin razatoare, radacinoasele nu-si vor lasa zeama si deci nu avem ce scurge. Mai...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: AlexandraOrdean in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Se separa albusurile de galbenusuri Intr-un bol se amesteca branza de vaci cu galbenusurile, zaharul vanilat, jumatate din zaharul tos si praful de copt...Citeste continuarea

Rulada cu dulceata de gutui si...

Postat de: Alina26 in Prajituri

1.Am incins cuptorul la 170°.Am batut galbenusurile cu zahar,coaja de lamaie si zaharul vanilat,pana a devenit cremos. 2.Am adaugat faina si amidonul,cernut,in ploaie,continuand sa mestec....Citeste continuarea

Rulada din piept de pui pentru...

Postat de: Irina in Pui

Am dezosat pieptul de pui si l-am taiat fasii subtiri, ca pentru snitele. Am asezat trei fasii de piept usor suprapuse si le-am batut. Acestea vor forma o rulada. Am rasnit putine condimente...Citeste continuarea

Rulada de cascaval

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas punem apa la fiert . Cand clocoteste oprim focul si punem in apa bucata de cascaval . Acoperim vasul cu un capac si lasam pana cand pregatim umplutura.  Ouale fierte tari le...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: georgiana04 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Punem branza intr-un castron incapator. Adaugam ouale, zaharul, zaharul vanilat, esenta, coaja de portocala si bicarbonatul stins. Amestecam compozitia cu o...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]