Rulouri din muschi file cu salata...
Postat de: fr3ya20 in PorcFileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare,piper si cimbru. Se face urmatorul amestec:se bate oul cu sare si se amesteca cu faina.se da fiecare bucata de carne prin...Citeste continuarea
Risotto cu fructe de padure
Postat de: aura78 in Aperitive / GarnituriTaie ceapa marunt si caleste-o in unt. Adauga fructele de padure taiate marunt (eu am pus fructe de padure congelate) si paharelul de wisky. Adauga orezul, dupa 2 minute adauga apa. Putin cate...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: nico15 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Se scurge branza si se amesteca cu faina cernuta, zahar tos, gris, razatura de lamaie, bicarbonatul si oua, se framanta si se fac bilute aproximativ de 100 g...Citeste continuarea
Rulouri cu banane
Postat de: simsim82 in DulciuriSe taie foaia (foietajul) in fasii subtiri, bananele se curata si se taie pe lungine, apoi pe jumatate (dintr-o banana se obtin 4 bucati). Fiecare fasie de aluat se intinde putin ,sa fie mai...Citeste continuarea
Rulada de pui umpluta cu caise si...
Postat de: carla27carla in PuiSe pregateste rulada: caisele se toaca marunt,se pun intr-un castronel,se pune salvie si se amesteca.Pieptul de pui se taie evantai si se umple cu amestecul de caise si salvie.Se ruleaza ,se...Citeste continuarea
Reteta delicioasa de Drob de ciuperci
Postat de: Ela68 in Aperitive / GarnituriCum se prepara Reteta delicioasa de Drob de ciuperci 1. Ciupercile se spala, se taie bucati de 1 cm si se pun la calit in ulei la foc iute aproximativ zece minute. Se dau la o parte si se...Citeste continuarea
Rulouri umplute cu crema fiarta
Postat de: Constelatialeu in PrajituriAluat: Intr-un castron punem faina, drojdia si bicarbonatul si amestecam. Topim untul si untura si le lasam sa se raceasca putin, timp in care amestecam ouale cu zaharul, apoi adaugam untul...Citeste continuarea
Rulada de pui
Postat de: eduard_09 in Aperitive / GarnituriPieptul de pui se taie felii, se suprapun cate 3 felii si se bat ca pentru snitele Se condimenteza feliile de carne dupa care am adaugat felii de cascaval, sunca deasupra si oua (care le-am...Citeste continuarea
Rețeta de chec pufos cu nuci:...
Postat de: MotanLaOale in PrajituriCum se prepara Reteta de chec pufos cu nuci: Deliciu moale si aromat, perfect pentru orice ocazie Se separa albusurile de galbenusuri. Se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga...Citeste continuarea
Rulada de porc cu ciuperci
Postat de: rocsi_1612 in PorcCuratam ceapa mai mare, o tocam, iar ciupercile le scurgem de zeama si le spalam. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ceapa, ciupercile si le inabusim putin. Presaram peste ele sare, piper si...Citeste continuarea
Rulada din piept de pui cu...
Postat de: simona72 in PuiPt rulada de pui : se taie felii pieptul de pui si se bate cu ciocanul de snitele, exact ca pt snitele. Punem feliile de la un piept de pui una langa alta, usor suprapuse marginile, le...Citeste continuarea
Rulada aperitiv cu omleta si aluat...
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriPentru aluat , amestecam piureul cu untul tinut la temperatura camerei si branza de vaci. Frecam ouale cu zaharul si putina sare, adaugam uleiul, laptele, apoi amestecam cele doua compozitii...Citeste continuarea
Ravioli con funghi e prosciutto di...
Postat de: Florentina_Cristina in PasteSe pun pastele in 3 litri de apa clocotita si sarata.Se amesteca din cand in cand pentru a obtine o fierbere uniforma.(eu am adaugat o lingura de margarina pentru aroma si sa fiu sigura ca nu se...Citeste continuarea
Red fish la cuptor
Postat de: cristeena20 in PesteCuratam bine pestele, facem cateva crestaturi deasupra cu cutitul presaram cu sare si piper. Lasam asa la rece cca 2 ore . Taiem felii groase ceapa si rosiile si le punem intr-un vas...Citeste continuarea
Risotto cu caracatita
Postat de: cristeena20 in Fructe de marePregatim caracatita. DAca e congelata lasam sa se dezghete , spalam si o punem la fiert in putina apa rece cu o ceapa cu coaja. (nu adaugam sare deloc). Lasam sa fiarba bine si gustam sa vedem...Citeste continuarea
Rulouri de lasagna cu ciuperci
Postat de: Dea_Dea in LasagnaFolie de lasagna se pun la fiert in apa clocotita cu sare si putin ulei . Cand sunt gata se scot . Ciupercile se toaca si se calesc in tigaie cu putin ulei , se condimenteaza cu sare , piper si...Citeste continuarea
Rulada din omleta cu sunca, rosii...
Postat de: rena in Aperitive / GarnituriIntr-un castron batem 2 oua cu sare si piper. Punem pe foc o tigaie cu o lingura de ulei. Dupa ce s-a incalzit bine tigaia punem ouale batute si facem o omleta subtire. O punem pe...Citeste continuarea
Rulada cu crema de portocale
Postat de: Creatsa in PrajituriSepara albusurile de galbenusuri. Intr-un bol mixeaza galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul,se deschid la culoare si devin cremoase. Adauga uleiul si apa...Citeste continuarea
Ramen cu carne de rata (supa...
Postat de: mihaelar63 in SupeSe spala curta si se spala legumele si carnea de rata . Se pune la fiert in oala cu aburi carnea,sarea,morcovul ,ceapa,usturoiul si ghimbirul. Dupa fierbere se drege gustul cu sos...Citeste continuarea
Rulada de biscuiti cu crema de cocos
Postat de: stratulatgeorgiana in PrajituriSe macina la robot biscuitii, apoi se adauga cacao, esenta de rom, zahar si se inmoaie cu lapte pana devine ca o coca sa o putem intinde. Astfel compozitia optinuta se aseaza intre 2 folii...Citeste continuarea
Rulada aperitiv
Postat de: Bunica in Mezel de casaPentru inceput curatam usturoiul si il pisam. Fleica se spala,sterge si subtiaza. Fiecare bucata in parte se unge cu usturoi ,apoi se sareaza (cu sare din belsug) Asezam bucatile de carne...Citeste continuarea
Role cu branza si cascaval
Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garniturihttp://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html Aluatul de foietaj se imparte in doua bucati egale. Se intind bucatile intr-o foaie nu foarte subtire si se taie cu rotita de...Citeste continuarea
Ruladă din fleică de porc
Postat de: diaconta in PorcFleica de porc am condimentat-o.La fel si carnea tocata. Am pus carnea tocata pe fâşia de fleica si am rulat-o.Am legat-o cu sfoara. Am asezat rulada într-un vas pentru cuptor...Citeste continuarea
Rigatoni cu sos de rosii
Postat de: caroline in PastePunem apa la fiert .Cand a inceput sa fiarba,punem sare si pastele.Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj( circa 11 minute) . Separat curatam ceapa,o spalam si o calim in...Citeste continuarea
Rasol de vită cu legume la cuptor
Postat de: diaconta in VitaZarzavaturile le-am curatat si le-am taiat rondele(mai putin usturoiul,care l-am adaugat la urma) Le-am calit cu putin ulei si le-am transferat în vasul de lut ,în care urma...Citeste continuarea
Rulada de pui cu emmentaler
Postat de: Bucataras in PuiAm pregatit fasiile de piept de pui: le-am spalat, uscat, le-am suprapus putin si le-am batut, cat sa formez o foaie pe care sa asez umplutura. Am condimentat pieptul de pui cu verdeturi...Citeste continuarea
Rulada cu crema de ciocolata
Postat de: CarmenBlue in PrajituriSe separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare , se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana devine o crema lucioasa. Apoi se adauga galbenusurile. Faina se amesteca...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: gurita_ta2005 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Se amesteca branza cu zaharul,esenta ,coaja de lamaie si portocala si ouale. Se pune grisul ,praful de copt, sarea si faina treptat si se amesteca, daca nu...Citeste continuarea
Rulada KREM A LA KREM
Postat de: ela in PrajituriBatem albusurile cu un blat de sare,apoi adaugam treptat zaharul si mixam bine.Adaugam si galbenusurile,praful de crema si la final uleiul si omogenizam bine.Tapetam o tava mai mare cu hartie de...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: mitinita in PrajituriReteta de preparare a papanasilor Intr-un bol,amestecam branza,oul,zaharul,faina,grisul,praful de copt si sarea. Se obtine un aluat omogen,putin lipicios,dar se pot forma papanasii cu mana....Citeste continuarea
Ruladă de carne tocată
Postat de: madi_marin in PorcCeapa se toacă şi se căleşte în ulei până devine sticloasă. Morcovul curăţat se pune la fiert. Ambele tipuri de carne tăiate cubuleţe se pun în vasul...Citeste continuarea
Rulada diplomat
Postat de: papabundetot in PrajituriMentiunea pe care doresc sa o fac inca de la inceput e ca eu am folosit ingredientele pentru a face 2 rulade,daca nu doriti decat 1 injumatatiti toate cantitatile. Blatul: Albusurile le-am...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: ione21 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Brânza se amestecă cu zahărul, sarea, vanilia, ouăle, bicarbonatul şi făina; Într-o tigaie adâncă se pune uleiul la încins; Se...Citeste continuarea
Rulada cu crema caramel, nuca si cafea
Postat de: andaoana in PrajituriBlatul : Pregatim o tava de dimensiunea (33x23) si cuptorul il pornim la 180 grade Intr-un bol separam ouale Albusurile il batem spuma tare cu zaharul...Citeste continuarea
Ruladă de spanac cu brânză
Postat de: CulinaryRainbow in Aperitive / GarnituriÎntr-un castron am mixat la viteză mare albușurile celor 3 ouă cu un praf de sare. În alt castron am mixat spanacul împreună cu gălbenușurile și făina. Când s-au...Citeste continuarea
Rulouri din piept de pui in sos de...
Postat de: Bunica in PuiPieptul de pui se subtiaza cu ajutorul cutitului, sa fie cat mai subtire. Saram, piperam si punem intr-un caston pentru marinat. Peste carne turnam vinul alb-150 ml. Dam la rece 1 ora. Se...Citeste continuarea
Rulada de albusuri cu gem de mure...
Postat de: rena in DulciuriBatem albusurile cu un praf de sare si treptat punem zaharul si vanilia,batem spuma pana devine groasa si lucioasa. Amestecam faina cu grisul si le adaugam usor in spuma amestecand cu o spatula...Citeste continuarea
Raffaello
Postat de: dena in DulciuriUntul moale se amesteca cu toate celelalte ingrediente: zaharul pudra, laptele praf, nuca de cocos si vanilia. Se formeaza bilute in mijlocul carora se introduce o aluna. Se tavalesc prin nuca...Citeste continuarea
Rulada cu cocos
Postat de: Renataedina in PrajituriPrima data macinam biscuitii, punem intr-un bol si adaugam toate ingredientele pentru aluat si amestecam. Amestecam si toate ingredientele pentru crema. Amestecul de biscuiti il intindem pe...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: miha in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Punem branza intr-un castron, adaugam restul ingredientelor si amestecam bine cu o furculita, pana se omogenizeaza compozitia. Trebuie sa obtinem o compozitie...Citeste continuarea
Rulouri de somon cu branza de capra...
Postat de: GretaRachita in Aperitive / GarnituriAm taiat marunt arpagicul. Am amestecat bine branza cu uleiul, sare, piper, suc de lime, frunzele verzi de arpagic. Am intins fileurile de somon si peste acestea am intins crema de branza. Am...Citeste continuarea
Reteta glazura Simpla din 2...
Postat de: Alina26 in DulciuriPreparare Reteta glazura Simpla din 2 ingrediente, pentru biscuiti, fursecuri sau prajituri Am pus apa la fiert. Intr-un bol am pus zaharul pudra cernut si am pus o lingura de apa...Citeste continuarea
Rulada Padurea Neagra
Postat de: JulyCris in PrajituriBlat Intr-un bol mai mare se bat ouale cu zaharul pana cand se obtine o crema groasa de culoare deschisa care isi tripleaza volumul. Se foloseste mixerul.Se adauga faina,amidonul,pudra de...Citeste continuarea
Ruladă aperitiv
Postat de: diaconta in Aperitive / GarnituriUleiul l-am pus într-o cratita si am calit putin cele 5 linguri de faina. Am pus apoi laptele amestecând cu un tel sa nu se faca cocoloase. Am lasat sa fiarba la foc mic...Citeste continuarea
Ridiche neagra cu sos de maioneza...
Postat de: Ina in Aperitive / GarnituriCuratam ridichile si morcovii si le tocam marunt ( eu le-am maruntit in robot ). Fiind tocate si nu date prin razatoare, radacinoasele nu-si vor lasa zeama si deci nu avem ce scurge. Mai...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: AlexandraOrdean in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Se separa albusurile de galbenusuri Intr-un bol se amesteca branza de vaci cu galbenusurile, zaharul vanilat, jumatate din zaharul tos si praful de copt...Citeste continuarea
Rulada cu dulceata de gutui si...
Postat de: Alina26 in Prajituri1.Am incins cuptorul la 170°.Am batut galbenusurile cu zahar,coaja de lamaie si zaharul vanilat,pana a devenit cremos. 2.Am adaugat faina si amidonul,cernut,in ploaie,continuand sa mestec....Citeste continuarea
Rulada din piept de pui pentru...
Postat de: Irina in PuiAm dezosat pieptul de pui si l-am taiat fasii subtiri, ca pentru snitele. Am asezat trei fasii de piept usor suprapuse si le-am batut. Acestea vor forma o rulada. Am rasnit putine condimente...Citeste continuarea
Rulada de cascaval
Postat de: andaoana in Aperitive / GarnituriIntr-un vas punem apa la fiert . Cand clocoteste oprim focul si punem in apa bucata de cascaval . Acoperim vasul cu un capac si lasam pana cand pregatim umplutura. Ouale fierte tari le...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: georgiana04 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Punem branza intr-un castron incapator. Adaugam ouale, zaharul, zaharul vanilat, esenta, coaja de portocala si bicarbonatul stins. Amestecam compozitia cu o...Citeste continuarea