Rasol de porc afumat, la cuptor

de gaby_duceag in Porc, 29 Oct 2013 | 12691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol de porc dezosat, semi-afumat
  • 150 ml ulei
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri sos de soia
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
  • coriandru boabe
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc afumat, la cuptor:

Treaba asta...n-are nevoie nici de prea multa prezentare nici de fro reteta sofisticata.

Intr-un vas inalt, termorezistent, turnati uleiul.

Asezati frumusel rasolul.

Intr-un bol amestecati zeama de lamaie impreuna cu condimentele enumerate, dupa gust.

Turnati peste rasol.

Asezati deasupra vasului hartie de copt iar deasupra un capac, incat vasul sa fie bine acoperit (astfel rasolul se va prepara atat in ulei cat si in aburul format in interior)

Dati vasul la cuptor si lasati o ora si jumatate. La jumatatea timpului invartiti rasolul si pe cealata parte.

Restul...e poveste...

Mamaliga, muraturi, ochiuri, branza framantata, piure, orez sunt...doar cateva dintre idei, dar eu pun si ca atare, pe-o felie de paine proaspata :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc afumat, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc la cuptor cu sos de ciuperci