Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2018 | 5847 vizualizari

 

Am preluat aceasta reteta de la Merisor. Foarte gustosi au fost cartofii si arata si foarte bine! Multumesc, Merisor, pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari fierti in coaja (impreuna au avut 1 kg)
  • 2 oua fierte
  • sare, piper macinat
  • 2 frunze verzi de busuioc
  • 65 g cascaval ras
  • 100 g bacon feliat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Cartofii fierti in coaja se decojesc, se clatesc cu apa si se taie in jumatati. Fiecare jumatate se scobeste cu lingura pentru a crea un cuib, lasandu-se si o margine suficient de groasa in acelasi timp.

Se spala frunzele de busuioc si se toaca.

Pe fiecare jumatate de cartof se presara sare si piper macinat, se pune cascaval ras si frunze tocate de busuioc, iar in doua jumatati se pun ouale fierte. Se impreuneaza cartofii la loc si se infasoara in felii de bacon. Se presara sare si piper macinat peste ei, apoi se impacheteaza in hartii de copt.

Se pun cartofii intr-o tava la cuptor si se verifica din cand in cand daca sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de clatite din spanac cu crema de branza