A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort pentru 2014

Postat de: Ina in Torturi

Blatul:   Se mixeaza ingredientele pentru blat, se toarna in forma (cu margini detasabile)  tapetata cu hartie de copt si se coace 20-25 min. in cuptorul incins. Eu am folosit forma cu...Citeste continuarea

Tort cu ganache de ciocolata si visine

Postat de: georgiana04 in Torturi

Blatul se imparte in 3. Ganache -ul eu il fac astfel:Se pune frisc pe foc mic pana atinge punctul de fierbere.Se trage apoi de pe foc, se toarna fierbinte peste ciocolata rupta bucati si se...Citeste continuarea

Tort cu crema de lime si fructe de...

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Ouale, de la temperatura camerei, le mixam impreuna cu zaharul. Adaugam laptele si praful de copt. Cernem faina, cacaoa si le incorporam peste oua. Ungem o tava de tort, detasabila,...Citeste continuarea

Tort aniversar

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma tare,se adauga zaharul si se mixeaza pana sta ca o bezea.Se incorporeaza galbenusurile,faina si nuca macinata,omogenizandu-se bine.Se tapeteaza o forma de tort...Citeste continuarea

Terina de ficat

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in pachetul de unt.Adaugam si condimentele. Ficatul de pui se curata de pielite si se clateste sub jet de apa.Se pune si ficatul peste ceapa...Citeste continuarea

Tort cu afine si lamaie

Postat de: Zamfira in Torturi

Pregatirea blatului: Amestecam cu mixerul 6 galbenusuri cu zaharul si zaharul vanilat, pana cand devine deschisa la culoare (ca o maioneza groasa). Batem spuma (nu foarte tare) 6 albusuri cu...Citeste continuarea

Tort cu struguri, nuci si crema de...

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat Blat 1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Mixam galbenusurile cu 80 g zahar, pana cand se deschid la culoare si cresc in volum,...Citeste continuarea

Tort de sarbatoare

Postat de: corina241 in Torturi

  Blatul de cacao :Separam albusurile si le batem spuma,adaugam zaharul si mixam in continuare pana ce obtinem o bezea lucioasa.Galbenusurile le frecam cu uleiul pana obtinem o pasta ca...Citeste continuarea

Tort Principele Nicolae

Postat de: adnia in Torturi

Mod de preparare: 1. Migdalele se scufunda in apa clocotita pentru 5 minute, dupa care se scurg si se clatesc cu apa rece. Se decojesc de pelicula maronie protectoare si raman albe. Se...Citeste continuarea

Tort în două culori cu zmeură

Postat de: Satisfyyourcravings in Torturi

Făina se amestecă cu praful de copt. Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat creste tari cu puțină sare,  se adaugă zahărul, uleiul, esențele, iar la final...Citeste continuarea

Tort raw vegan cu mentă și caju...

Postat de: Satisfyyourcravings in Vegan / Raw vegan

Într-un robot de bucătărie, se toacă și amestecă toate ingredientele până devin o pastă omogenă.  Se toarnă compoziția obținută într-o tavă cu fund...Citeste continuarea

Triunghiuri cu ciuperci

Postat de: xana in Aperitive / Garnituri

Cat timp aluatul sta la rece(el l-am tinut doar 30 de minute) pregatim umplutura astfel: ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc usor in putin ulei de masline impreuna cu foaia de dafin. Se...Citeste continuarea

Tartine cu cremă de ridiche neagră

Postat de: CulinaryRainbow in Aperitive / Garnituri

   Ridichile se curăță de coajă și se dau pe răzătoarea mică. Se storc ușor.     Adăugați brânza, sarea și piperul, apoi omogenizați-le cu ajutorul unui...Citeste continuarea

Tort cu mouse de ciocolata si capsune

Postat de: papabundetot in Torturi

Blatul: Am separat galbenusurile de albusuri,albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare,galbenusurile le-am frecat bine cu zaharul pana si-au dublat volumul,am adaugat apoi...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: amayrya in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Se pregateste cafeaua cu ceva timp inainte ca sa se raceasca pana ne apucam de tiramisu. Cantitatea de cafea difera in functie de cat de mult tiramisu vom face. In...Citeste continuarea

Tajine de porc cu fructe uscate

Postat de: papabundetot in Porc

Carnea: Am curatat si tocat marunt ceapa si usturoiul,le-am pus intr-o cratita cu ulei incins,am adaugat toate condimentele,apoi carnea si fructele uscate, pe carele-am taiat cubulete mici,am...Citeste continuarea

Tzatziki

Postat de: rena in Sosuri

Punem iaurtul intr-un castron. Curatam castravetele si il dam pe razatoare il stoarcem de zeama si il punem cu iaurtul,radem si usturoiul punem sare dupa gust adaugam si uleiul cu...Citeste continuarea

Tiramisu cu biscuti cu miere si...

Postat de: nadea68 in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma. Batem bine si frisca.Punem la frigider pentru 10 minute frisca si albusurile. Galbenusurile le frecam cu zaharul.adaugam...Citeste continuarea

Turte de Craciun (poalele Maicii...

Postat de: adasev12 in Dulciuri

Foile de placinta se desfac cu grija si se taie in 4 parti, apoi se ia bucatica cu bucatica si se prajesc pe plita.  Dupa ce se prajesc toate se pun la inmuiat in sirop facut din apa, zahar...Citeste continuarea

Tort de Craciun

Postat de: adasev12 in Torturi

300 ml frisca impreuna cu ciocolata se topesc la bain marine si se lasa la racit. Se adauga apoi esenta de rom si apoi se spumeaza pana devine o crema consistenta. Piscoturile se insiropeaza...Citeste continuarea

Tiramisu reteta cu fructe de pădure

Postat de: Ade200 in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Se prepară o cafea tare și se lasă la răcit, apoi se strecoară. Se separă albusurile de gălbenușuri. Se pun zaharul și gălbenușurile împreună...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: simona72 in Dulciuri

Pt aluat: prima oara punem 200 gr zahar la caramelizat si stingem cu 100 ml apoa calduta. Lasam sa se raceasca. Intre timp amestecam cu un tel galbenusurile cu laptele, zaharul, mirodeniile,...Citeste continuarea

Tiramisu reteta cu zmeura

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Galbenusurile impreuna cu zaharul si laptele pe baie de abur pana se ingroasa.Se lasa la racit.Cand s-au racit le mai mixam cateva minute cu mixerul.Adaugam...Citeste continuarea

Tort cu crema de unt

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Galbenusurile se freaca cu zaharul pana acesta se topeste.Separat se bat albusurile spuma tare.Peste galbenusuri se adauga faina si nuca macinata si se omogenizeaza compozitia.La final...Citeste continuarea

Turte rupte

Postat de: mihaelam90 in Dulciuri

Framantam aluatul pentru turte si le coacem in cuptor pe fundul tavii. Punem la fiert pentru sirop apa impreuna cu zaharul si coaja de lamaie si portocala, pentru a se raci. Pentru a inmuia...Citeste continuarea

Tocanita cu tacamuri de gaina

Postat de: mihaelar63 in Pui

Tacamurile de gaina se curata si sespala bine si se pun la fiert cu putina apa . Ceapa si usturoiul se curata , se toaca si se adauga peste carne + sare+boia . Fierbeti si lasati sa scada...Citeste continuarea

Tort de cafea

Postat de: gabrielacuisine in Torturi

Mod de preparare: Blatul: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare apoi se adauga zaharul lingura cu lingura, mixand bine dupa fiecare...Citeste continuarea

Turtă dulce pentru Crăciun

Postat de: gabrielacuisine in Prajituri

Acum eu o sa contrazic putin ce a spus domnul Bucatar maniac, dar nu este regula. Dansul spune ca aluatul trebuie pregatit cu o seara inainte pentru ca este cam greu de lucrat, fiind un pic...Citeste continuarea

Toba de casa

Postat de: Constelatialeu in Mezel de casa

Pentru ca am facut mai multa, sa impartim, cu mama, cu surorile, am mai cumparat organe, fata de cele ale porcului sacrificat. Se pun organele la fiert intr-un tuci mare, se adauga si sare....Citeste continuarea

Toba

Postat de: ralu_ca in Mezel de casa

Intr-un vas cu apa am pus capatana si am spalat fb pana a iesit sangele. Apoi se pun toate la fiert cu cateva foi de dafin (10-12). Dupa ce s-au fiert pe jumatate se scoate carnea de pe oase si se...Citeste continuarea

Tort cu lamaie Dukan

Postat de: deyutzky in Torturi

Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spume cu praful de sare. Galbenusurile se mixeaza separat cu indulcitorul, se adauga quarkul, budinca de lamaie, praful de...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si crema de unt

Postat de: AlexandraOrdean in Torturi

BLATUL: Se separa albusele de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat. Separat se freaca galbenusurile cu praful de copt....Citeste continuarea

Tocana la cuptor

Postat de: bylaura in Porc

Se taie carnea si cartofii cubulete, apoi ceapa fasii si se amesteca toate cu condimente dupa gust. Se pun in tava unsa cu ulei si se adauga 100 ml apa. Se acopera tava cu folie de aluminiu...Citeste continuarea

Tort cu crema de iaurt

Postat de: pushaa in Torturi

 Mod de preparare:      Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Se bate bine albusul pana devine o spuma tare, se adauga zaharul in ploaie si se bate in continuare....Citeste continuarea

Tort crema de zahar ars

Postat de: Toamna07 in Torturi

Ne apucam de crema de zahar ars. Se pun 8 linguri de zahar intr-o forma sau cratita cu diametrul de 26 cm si se caramelizeaza,fara sa se arda.Se rasuceste cratita ,in asa fel incat zaharul...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si crema de sampanie

Postat de: miha in Torturi

Blatul este un blat clasic de pandispan . Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma densa si lucioasa. Galbenusurile...Citeste continuarea

Tigaie picantă (de post)

Postat de: portiadelumina in Mancaruri de post

Totul este foarte simplu. Am fiert cuburile de soia cu sare, apoi le-am scurs şi le-am presat uşor pentru a scoate apa din ele. Între timp am curăţat legumele şi le-am tocat,...Citeste continuarea

Tort cu crema de nectarine si prune

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat 1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem galbenusurile cu 6 lg zahar pana cand capata volum si se deschid la culoare. Adaugam cele...Citeste continuarea

Tarta rustica cu ciocolata de casa...

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Blatul se prepara simplu amestecand toate ingredientele si framantand un aluat de tarta( nu dureaza mult, in jur de 5 minute), pe care-l vom infaina cu amidon si-l vom pune la rece in folie pentru...Citeste continuarea

Tartine cu branza, rosii si rucola

Postat de: Bucataras in Sandvisuri

Am pregatit intai crema de branza. Am amestecat intr-un bol crema de branza Ceva fin cu putina branza cu mucegai, pentru a-i da un gust mai deosebit. Rosiile si rucola le-am spalat si le-am...Citeste continuarea

Taietei lati cu ratatouille si...

Postat de: Angelica in Paste

1.Punem intr-o tigaie mai mare ulei de masline. 2.Luam carnatul si tragem cu mana din membrana bucatele mici de carne de marimea unor chiftelute.Le punem la prajit in tigaie la foc mediu pana se...Citeste continuarea

Tocăniţă de ciuperci

Postat de: portiadelumina in Mancaruri de post

Totul este foarte simplu. Am curăţat toate legumele şi le-m tocat. Menţionez că rădăcinoasele le-am dat pe răzătoarea mare pentru că se "topesc" mai repede şi crează  un...Citeste continuarea

Turta dulce 3

Postat de: timea in Dulciuri

Sa ne apucam de treaba pentru ca o sa dureze ceva. E si mai bine daca aveti si ajutoare, mai ales la partea finala asa cum am avut eu :). Mai intai punem cele 200 gr de zahar la caramelizat...Citeste continuarea

Turte cu cascaval

Postat de: AnyCostescu in Aperitive / Garnituri

Faina, drojdia, sare, oul si smantana se pun toate intr-un bol impreuna cu apa calduta si se framanta un aluat molicel dar nelipicios. Daca este nevoie adaugati apa. Se acopera aluatul cu un...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: Criss in Dulciuri

Intr-o cratita se pun 2 linguri din cantitatea de zahar data si se lasa  sa se caramelizeze usor.  Se toarna apoi 125 ml apa rece si se lasa sa fiarba pana se topeste zaharul. Cand...Citeste continuarea

Tort festiv

Postat de: claudiaO in Torturi

Blat 1: Topim ciocolata cu untul si nessul, dupa care o lasam sa se raceasca putin;adaugam zaharul, apoi ouale pe rand si mixam dupa fiecare. Punem faina amestecata cu sarea si la sfarsit...Citeste continuarea

Tort cu cremă de Coca-Cola

Postat de: panacris in Torturi

Feliile de cozonac, tăiate de cca. 3 cm se așează pe fundul și pereții unui vas de sticlă, intercalându-se cu pișcoturi și se stropesc cu coca cola, ca să se însiropeze bine....Citeste continuarea

Tort cu mere

Postat de: ella87 in Torturi

Pe masura ce curatati merele, stropiti-le cu putin suc de lamaie ca sa nu se oxideze. Puneti pe fundul formei de copt 3 linguri de zahar, avand grija ca intreg fundul sa fie acoperit, apoi...Citeste continuarea

Tort cu mascarpone si lamaie

Postat de: Zamfira in Torturi

Blatul: frecam galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, albusurile le batem spuma cu cealalta jumatate de zahar si un praf de sare. Adaugam uleiul si apa la galbenusuri. Adaugam la...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: papabundetot in Prajituri

Intr-o cratita am pus untul,mierea si zaharul si le-am incalzit usor pana cand zaharul s-a topit complet,am dat apoi cratita la rece cateva minute.Am rasturnat apoi continutul cratitei intr-un...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]