A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort "palarie", cu portocale si...

Postat de: rhapsody in Torturi

  Blat 1: 1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Mixam galbenusurile cu  60 g zahar, pana cand se deschid la culoare si capata...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata, bezea si crema...

Postat de: Ela68 in Torturi

Blat de ciocolata  1. Ciocolata, untul, frisca si uleiul se pun intr-o craticioara la foc mic amestecand pana ciocolata este topita. Lasam la racit. 2. Turnam galbenusurile peste...Citeste continuarea

Tarta cu fructe

Postat de: geobucataras in Prajituri

Separam ouale, batem bine albusurile cu mixerul dupa care adaugam zaharul si esenta. Dupa ce am amestecat toate astea cu o lingura, incorporam ouale si faina. Dam la cuptor bine incins ptr...Citeste continuarea

Tort cu mousse de ciocolata si...

Postat de: timea in Torturi

Blat:  mixam spuma albusurile cu un varf de sare apoi adaugam zaharul si mai mixam cateva minute. Adaugam pe rand, mixand dupa fiecare: galbenusurile, uleiul si laptele. La final incorporam...Citeste continuarea

Terina de legume cu pui

Postat de: amalia01 in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu zarzavatul,cartofii si sare; Intre timp,porumbul si mazarea  se storc bine de zeama; Se prepara maioneza din galbenusul de ou,laptele...Citeste continuarea

Tortellini cu prosciutto in sos...

Postat de: MotanLaOale in Tortellini

Pastele se fierb in apa cu sare circa 8 minute. Se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs. Sosul se pune pe foc intr-o craticioara, se pune pasta de tomate, se da un clocot si se lasa la...Citeste continuarea

Tort cu blaturi de casa,foarte...

Postat de: geobucataras in Torturi

Pregatirea blatului: Separam ouale dupa care batem cu mixerul albusurile bine pana se fac spuna,se adauga zaharul si esenta si se bate in continuare spuma pana devine un pic mai tare. Cu o...Citeste continuarea

Tortelloni cu branza in sos de...

Postat de: MotanLaOale in Tortellini

Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj in apa cu sare. Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Se unge o forma termorezistenta cu unt si se pun pastele scurse. Se...Citeste continuarea

Tagliatelle cu chiftelute in sos de...

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Pentru chiftelute reteta este  aici . Pregatim in acelasi timp si tagliatellele si sosul. Punem un vas cu apa si putina sare la fiert, iar cand atinge punctul de fierbere scufundam...Citeste continuarea

Tocanita de dovlecel cu fasole verde

Postat de: Ina in Mancaruri de post

Incepem prin a curata si spala bine  legumele. Ceapa morcovul si ardeiul gras le tocam marunt si le calim usor in 4 linguri de ulei incins . Presaram putina sare si amestecam 1 minut,...Citeste continuarea

Tort cu clatite

Postat de: caroline in Torturi

Facem un aluat pentru clatite amestecand laptele cu zaharul si faina.Compozitia trebuie sa fie de consistenta unei smantani mai subtiri. Ungem o tigaie cu ulei ,turnam aluat si il coacem pe...Citeste continuarea

Tort Johnny

Postat de: ralu_ca in Torturi

Intr-un vas mixam albusurile cu zaharul pana se topeste acesta, se adauga unul cate unul, galbenusurile. In zeama de lamaie dizolvam praful de copt (sau in otet), pe care il adaugam in amestecul...Citeste continuarea

Tort Kinder

Postat de: susu in Torturi

Crema alba: Punem frisca pe foc mic si cand ajunge la punctul de fierbere adaugam ciocolata rupra bucatele si amestecam continuu pana la omogenizare. Se lasa la racit sa ajunga la temperatura...Citeste continuarea

Tocanita de vita (Osompouko)

Postat de: rena in Vita

Punem uleiul la incins intr-o oala apoi prajim putin carnea. Tocam ceapa cu usturoiul si le calim, dupa aceea stingem cu vin. Dam pe razatoare rosiile si amestecam cu bulion si zahar si...Citeste continuarea

Tort "Negresa"

Postat de: Retetegg in Torturi

Intr-o cratita am pus untul, laptele si zaharul. Am pus cratita pe foc si am lasat pana s-au topit si omogenizat.    Am adaugat cacao si esenta de rom. Am amestecat din nou si am mai...Citeste continuarea

Tort de Sfantul Ioan

Postat de: adasev12 in Torturi

Blatul: Se separa ouale, iar albusurile si 2 lg de apa se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga apoi zaharul si se bat pana spuma devine lucioasa. Galbenusurile se freaca putin cu...Citeste continuarea

Tiramisu reteta rapida

Postat de: Sorinnaa in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Intr-un castron, se bate cu mixerul branza mascarpone cu zaharul pudra si vanilia pana devin o crema omogena mai groasa ca o smantana. Separat, se bate frisca...Citeste continuarea

Tort cu bezea de nuca si cafea

Postat de: timea in Torturi

Blat 1:  Mixam albusurile spuma cu un varf de sare. Cand albusurile sunt tari, adaugam zaharul si mixam pana obtinem o spuma tare. Apoi adaugam treptat mixand dupa fiecare: galbenusurile,...Citeste continuarea

Terina cu somon

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

 Morcovii ii fierbem in apa cu sare , sau daca aveti fierti din supa sunt foarte buni si aceia,si ii lasam la racit  Curatam restul legumelor si le taiem cubulete mici...Citeste continuarea

Tagliatelle cu mascarpone

Postat de: GretaRachita in Paste

Fierbem tagliatelele in apa sarata. Le scurgem de apa cand sunt inca al dente (nu foarte fierte; de obicei pt a fi al dente oprim fierberea cu circa 1-2 minute inainte de timpul prevazut pe...Citeste continuarea

Tartine cu creveti

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Crevetii ii decongelam Intr-o craticioara mica punem untul si usturoiul putin la calit Adaugam crevetii si ii lasam putin (2 minute )  Adaugam sucul de portocala si coaja rasa precum...Citeste continuarea

Tort alb

Postat de: Bunica in Torturi

Blat: Ouale impreuna cu zaharul se mixeaza pana stau pe teluri,ca un pandispan. Adauga faina amestecand usor de jos in sus. Forma se tapeteaza cu hartie de copt. Intreaga compozitie se toarna...Citeste continuarea

Tort aniversar

Postat de: AlexandraOrdean in Torturi

Se pregateste crema de zahar ars Ouale intregi se mixeaza cu zaharul, cand primesc o consistenta spumoasa se adauga laptele Intr-o cratita separat se caramelizeaza zaharul si imbracam frumos...Citeste continuarea

Tort "Braduti de ciocolata"

Postat de: nadea68 in Torturi

Intr-un castron punem zaharul,vanilia,ouale,si un pic de sare.Le batem la mana(nu electric) pana obtinem o crema spumoasa. Faina cernita o amestecam cu cacao si adaugam la oua.Adaugam si untul...Citeste continuarea

Tort de portocale

Postat de: xedo in Torturi

Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2.  Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu...Citeste continuarea

Tort Elegance si 3 ani de Bucataras!

Postat de: deyutzky in Torturi

Eu am inceput cu decoratiunile si frisca pentru ca acestea sa fie numai bune de decorat. Rupem ciocolata alba in bucati, o punem intr-o punga si o scufundam intr-o oala cu apa calda pana cand...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si nuca de cocos

Postat de: privatelaura in Torturi

Pornim cuptorul, intrucat blatul se face rapid. Intr-un vas, am amestecat ouale, uleiul, zaharul si laptele. Am adaugat faina cu praful de copt si am amestecat cat sa se omogenizeze. ...Citeste continuarea

Tort cu crema mascarpone si migdale...

Postat de: Toamna07 in Torturi

Crema : Mixam galbenusurile impreuna cu zaharul farin vanilat pana cand amestecul devine o spuma alba. Adaugam delicioasa crema mascarpone si batem in continuare pana cand compozitia se...Citeste continuarea

Tort ceas

Postat de: Criss in Torturi

Blatul l-am facut doar din albusuri pentru ca mi s-au adunat destul de multe. Am mai si congelat din ele. Pentru blat, se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul si se bate in...Citeste continuarea

Tort Rudolf cu aroma de turta dulce

Postat de: danakarin in Torturi

Avem nevoie de doua zile: Incepem cu prepararea fondantului , din cantitatea de mai sus iese cam 1 kg, il puteti folosi si mai tarziu daca il puneti la pastrare la rece.  Am topit...Citeste continuarea

Tartine cu crema de branza si cod

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Pestele se fierbe, cand este fiert se scurege de apa si se amesteca cu branza. Se paseaza bine cu blenderul si se pune sare dupa gust. Painea se prajeste, si plating-ul il faceti cum doriti. Citeste continuarea

Taitei cu pui la cuptor

Postat de: rena in Pui

Taiem puiul in  bucati mari. Intr-o oala punem uleiul si prajim puiul pe anbele parti,tocam ceapa si usturoiul si il punem la calit. Dam rosiile pe razaroare si amestecam cu o lingura...Citeste continuarea

Tort cu fructe si mascarpone

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

Frecam spuma zaharul cu galbenusurile, adaugam crema mascarpone, esenta de vanilie si omogenizam amestecul. Separat amestecam frisca cu mixerul pana devine tare, apoi adaugam pe rand frisca in...Citeste continuarea

Tort de portocale si ciocolata

Postat de: nadea68 in Torturi

Separam galbenusurile de albusuri.Batem bine galbenusurile cu zaharul.Adaugam coaja de portocale si zeama lor.amestecam faina cu cacao si praful de copt. Adaugam la galbenusuri impreuna cu...Citeste continuarea

Tort cu crema de iaurt si mascarpone

Postat de: aliliana in Torturi

Blatul: Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, adaugandu-se lingura cu lingura zaharul. Se bate pana rezulta o bezea lucioasa. Galbenusurile se amesteca...Citeste continuarea

Tort cu nuca si vanilie

Postat de: gaby_d in Torturi

Blat. Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile impreuna cu un praf de sare apoi adauga treptat zaharul. Mixeaza pana la diluarea cristalelor de zahar. Galbenusurile...Citeste continuarea

Tort Rudolf

Postat de: stratulatgeorgiana in Torturi

Se fac 2 blaturi:primul din 8oua,8lg zahar batute spuma si 8lg de faina se coace blatul intr-o forma rotunda mai mare.Apoi se bat celelalte 6oua cu 6lg zahar spuma si se adauga 6lg faina si se...Citeste continuarea

Tort Minnie Mouse

Postat de: georgiana04 in Torturi

Ganache -ul de ciocolata se prepara astfel: Frisca lichida se pune la fiert pana atinge punctul de fierbere, se trage de pe foc si se pune peste ciocolata rupta bucatele.Se adauga untul, se...Citeste continuarea

Tort cu crema de lamaie

Postat de: gaby_d in Torturi

Blat Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu putina sare. Adauga treptat zaharul alternand cu cate o lingura de apa rece. Mixeaza pana la diluarea completa....Citeste continuarea

Tort cu cafea,piure de castane şi...

Postat de: diaconta in Torturi

Blatul de prepara foarte usor,însa pentru ca am folosit o forma cam mica de 22 cm,s-a copt cam greu. Intr-un vas pe care l-am pus pe baie de aburi,am pus untul,cacaoa,zaharul,cafeaua...Citeste continuarea

Tarta de cartofi cu oua ochiuri

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Fierben cartofii in coaja, ii curatam si ii dam pe razatoare. Spargem un ou peste cartofii rasi, adaugam ceapa data pe razatoare si scursa de zeama, condimentele preferate dupa gust, amestecam...Citeste continuarea

Tort cu fructe și ciocolată

Postat de: CulinaryRainbow in Torturi

 Mixați untul cu zahărul. Adăugați ouăle și laptele. Separat amestecați făina, cacaoa și ingredientele pentru crescut. În amestecul lichid, adăugați treptat mixul din...Citeste continuarea

Tort cu crema de nuca de cocos

Postat de: ela in Torturi

Frecam untul moale (lasat la temperatura camerei cu cateva ore inainte) cu zaharul (eu l-am macinat pudra) si zaharul vanilat, punem vasul la bain-marie, apoi adaugam ouale, ciocolata topita...Citeste continuarea

Tort de biscuiti

Postat de: RuxyRux in Torturi

Biscuitii se pun intr-un vas mare si se zdrobesc. Laptele se infierbanta si in el se pune vanilia. Ouale se mixeaza cu zaharul si cu faina si o cana de lapte( din total), apoi se toarna in...Citeste continuarea

Tort Krantz

Postat de: getix in Torturi

FOI :  Intr-un bol, amestecam nuca, mierea, zaharul si ouale. Adaugam putin cate putin faina in care am cernut bicarbonatul. Se formeaza un aluat pe care il framantam pana nu se...Citeste continuarea

Tort pentru 2014

Postat de: Valclaudia in Torturi

Prepararea blatului: -separam albusurile de galbenusuri; batem albusurile spuma cu 100 gr zahar; -frecam galbenusurile cu 100 gr. zahar, adaugam uleiul, apoi apa minerala; -stingem praful...Citeste continuarea

Tort Diplomat

Postat de: raluka93 in Torturi

Se pune laptele intr-o cratita impreuna cu ouale si zaharul si se amesteca bine. Dupa ce sunt amestecate bine le punem la foc pe bain-marie amestecand incontinuu pana se face ca o smantana.O...Citeste continuarea

Triple Chocolate Cheescake

Postat de: Geanina87 in Torturi

Caramel : Intr-o cratita cu fund dublu punem zaharul si apa si lasam la foc mediu sa se caramelizeze, amestecand cu o lingura din lemn.Cand incepe sa fiarba nu mai amestecam si dam focul mai...Citeste continuarea

Tort cu cafea si brandy

Postat de: timea in Torturi

Mixam albusurile spuma cu un varf de sare. Adaugam zaharul si zaharul vanilat alternand cu apa. Mixam pana obtinem o spuma tare apoi adaugam galbenusurile mixand dupa fiecare. La final incorporam...Citeste continuarea

Tort in trei culori pentru a 300-a...

Postat de: mamaieelena in Torturi

Am inceput prin a prepara cremele: gelatina am pus-o la hidratat in apa rece.Laptele pentru frisca l-am batut cu mixerul de la ambele creme(iaurt si vanilie).Jumatate din frisca am amestecat-o cu...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]