Taitei cu pui la cuptor

de rena in Pui, 3 Ian 2014 | 10014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • un pachet de taitei
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 1lingura de bulion
  • sare,boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu pui la cuptor:

Taiem puiul in  bucati mari.

Intr-o oala punem uleiul si prajim puiul pe anbele parti,tocam ceapa si usturoiul si il punem la calit.

Dam rosiile pe razaroare si amestecam cu o lingura de bulion si le adaugam in oala cu puiul prajit.

Punem sare , piperul si foi de dafin dupa gust, adaugam doua pahare cu apa si lasam sa fiarba 20 de min.

Dupa ce sa fiert un pic puiul rasturnam oala intr-un vas adanc punem taitei si apa calda (un deget mai sus de taitei) si bagam la cuptor pina se fierb taitei.

Servim cu patrunjel taiat marunt sau cu branza rasa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pollo alla parmigiana - pui cu parmezan