Rulada cu sunca, porumb si cascaval

de Dana26 in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2014 | 4733 vizualizari

 

O gustare simpla si delicioasa :)

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj congelat - 450g
  • sunca - 150 g
  • cascaval - 200g
  • porumb - 300g
  • 1 ou
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu sunca, porumb si cascaval:

Lasam aluatul la dezghetat, la temperaura camerei

Taiem sunca cubulete, radem cascavalul si le amestecam cu porumbul, intr-un vas

Punem compozitie pe marginea foii (de-a latul) si rulam pana se acopera ; taiem cu cutitul si asezam rulada intr-o tava acoperita cu hartie de copt

Ungem cu oul batut si presaram deasupra susan

Bagam la cuptor pentru 30-40 min, pana se rumeneste

Continuam pana se termina ingredientele

TIPS-URI

1

In loc de susan se poate folosi mac

2

Daca se termina compozitia, se mai pot adauga ingrediente

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu sunca, porumb si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din albusuri cu crema de branza si masline