A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Muschiulet de porc la tigaie

Postat de: babi5 in Porc

Muschiuletul se portioneaza, apoi se bate bine. Potrivim de sare si piper, se pune uleiul, se aseaza bucatile de muschiulet, se acopera si lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti. Cand este...Citeste continuarea

Muschiulet de porc la gratar si legume

Postat de: simona72 in Porc

Toate ingredientele au fost pregatite de acasa si transportate in cutii in geanta frigorifica. Muschiuletul de porc taiat in felii, condimentat cu sare si piper, 1 lingura ulei de masline, se pune...Citeste continuarea

Mancarica de legume cu pulpe de pui

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Ceapa se toaca marunt si se pune in ulei de masline la calit.Se adauga morcovul taiat rondele si usturoiul strivit. Dupa cateva minute se pun pulpele de pui crestate pe ambele parti si vinul...Citeste continuarea

Mancare de praz cu masline

Postat de: gabrielacuisine in Mancaruri de post

Se curata prazul de partea verde si se spala bine in jet de apa rece. Se taie bucati (cca 2 cm) si se caleste usor in ulei cu un praf de sare, picurand din cand in cand cate putina apa (ca sa...Citeste continuarea

Mancarica de linte cu ciolan

Postat de: simona72 in Porc

Ciolanul de porc se pune sa fiarba la foc moale cu apa si condimentele enumerate mai sus aproximativ 1 ora si 30 minute. Se scoate ciolanul si se pune intr-o oala de pamant, iar zeama in care a...Citeste continuarea

Mille-feuille de vinete la gratar...

Postat de: Sylvia in Vita

Prepararea este simpla: se spala legumele se taie rondele vanata si dovlecelul si se sareaza si pipareaza. Se lasa asa pret de cateva minute sa scoata apa din ele "dégorger" se...Citeste continuarea

Magiun de prune

Postat de: TAB1TA in Conserve

Se aleg prunele stricate de cele bune. Se spala, de taie pe jumatate si se scot samburii. Se taie marunt. Se pun prunele intr-o oala cu peretii mai grosi sau intr-un ceaun. Daca se lasa...Citeste continuarea

Mujdei de usturoi cu iaurt

Postat de: pity19 in Sosuri

Curatam usturoiul , spalam , zdrobim cu un cutit , dam pe razatoare .Adaugam sare,piper , iaurtul ( 140g) , amestecam bine , la sfarsit adaugam oregano. Citeste continuarea

Muschiulet marinat, sosuri si...

Postat de: Lia1 in Vita

LEGUME COAPTE IN CUPTOR Speli legumele.  1. Pui la fiert sfecla si cartofii, in coaja. Cartofii daca nu sunt noi, mici si fragezi, cei de vreo 5-6cm ii scoti dupa vreo 20 minute,...Citeste continuarea

Mucenici moldovenesti

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Intr-un bol adaugam faina,o amestecam cu zaharul,coaja de portocale,sare,facem gaura in mijloc adaugam oaule batute,drojdia dizolvata cu putina apa calduta,smantana si incepem sa framantam...Citeste continuarea

Maioneza

Postat de: TAB1TA in Clasice

Se pun intr-un castronel galbenusul crud, mustarul si sarea. Se amesteca cu o lingura de lemn continuu in aceiasi directie pentru a nu se "taia" maioneza si se toarna ulei putin cate...Citeste continuarea

Minitarte cu fructe şi cremă de...

Postat de: simonacallas in Prajituri

Eu am făcut exact aşa cum am văzut pe „iutiub” la un cofetar francez: am trântit toate ingredientele în cuva lui Super-Titi (roboţelul meu minunat) şi cu spirala...Citeste continuarea

Mancare de fasole verde cu morcov

Postat de: TAB1TA in Mancaruri de post

Se curata legumele. Se spala.  Se toaca ceapa. Morcovul se da pe razatoare.  Se pun intr-un vas in putin ulei la calit. Dupa ce se inmoaie putin ceapa si morcovul, se adauga...Citeste continuarea

Mancarica de fasole verde

Postat de: JulyCris in Mancaruri de post

Pastaile se spala.Ceapa curatata,spalata si tocata marunt se pune impreuna cu uleiul la calit.Morcovul dat pe razatoare se adauga peste ceapa. Cand sunt putin "undite" adaugam pastaile...Citeste continuarea

Mancare de pastai cu sos de leurda

Postat de: ianculubita in Mancaruri de post

Intr-o cratita punem sa fiarba cartofii curatati,taiati in sferturi sa cuburi,in apa cat sa-i cuprinda si putina sare;separat in tigaia cu ulei calim ceapa,adaugam leurda spalata si taiata...Citeste continuarea

Macrou la cuptor

Postat de: getix in Peste

Pestele se taie pe burta, se curata,  se decapiteaza, apoi se spala. Se usuca  cu prosop de hartie, se unge cu ulei apoi se condimenteaza. Ceapa se taie julien. Se umple apoi...Citeste continuarea

Maritozzi

Postat de: aura78 in Dulciuri

Dizolva drojdia in putin lapte caldut.Intr-un castron mixeaza oul cu zaharul.Adauga vanilina si coaja rasa de lamaie, uleiul ,drojdia si laptele .Adauga putin cate putin faina .Framanta pana cand...Citeste continuarea

Mancare de pui cu verdeturi

Postat de: Irina in Pui

Am spalat si curatat de pielite ciocanelele si fasiile de muschiulet, dupa care le-am asezat intr-o tava. Le-am condimentat cu sare si piper. Ceapa si usturoiul curatate si spalate le-am taiat...Citeste continuarea

Muffin cu banane si iaurt

Postat de: Adele in Prajituri

 Se freaca galbenusurile cu zahar si ulei,se adauga iaurtul si banana (frulata sau facuta cu furculita pireu) .Se adauga faina si praful de copt.Se bat albusurile bine si se adauga...Citeste continuarea

Muffin sarat

Postat de: Adele in Aperitive / Garnituri

Se bat ouale cu ulei ,sare si piper.Se adauga smantana ,faina si bicarbonatul,se amesteca pana compozitia devine moale (ca aceea de clatite) .Intre timp taiem in bucati mici (cuburi) toate...Citeste continuarea

Mâncare de soia cu legume

Postat de: alisa92 in Mancaruri de post

Se pune soia la fiert timp de 15-20 minute.  Între timp se taie morcovii rondele şi ciupercile şi ardeiul felii. Când e fiartă soia, se scurge de apă. Se pune ulei la...Citeste continuarea

Moelleux au Chocolat

Postat de: Criss in Prajituri

 Reteta e foarte simpla dar putin migaloasa, deoarece mai intai trebuie pregatite formele (in cazul meu cosuletele de hartie) astfel: Se topesc 100 g unt la microunde, apoi cu o pensula se...Citeste continuarea

Melc umplut cu gem

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Amestecam drojdia cu lapte caldut,2-3linguri faina,1lingurita zahar si lasam sa creasca; rasturnam apoi in vasul cu faina cernuta,adaugam ouale batute cu galbenus,zahar,un praf de sare;...Citeste continuarea

Melci cu dovleac si cocos

Postat de: TAB1TA in Dulciuri

 Am scos din frigider foaia de aluat.   Am curatat dovleacul si l-am dat pe razatoarea cu gauri mari.   Am calit dovleacul cu zaharul si esenta de vanilie. ...Citeste continuarea

Mancare de varza cu bacon afumat

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

Ceapa si baconul taiat feliute se calesc in putin ulei. Se adauga rosiile si se lasa sa fiarba 5 minute. Varza o taiam fideluta si o adaugam in cratita. Punem apa cat sa acoperim varza si o lasam...Citeste continuarea

Mousse de ciocolata cu frisca

Postat de: rena in Dulciuri

Batem albusurile cu un praf de sare sa devina tare ca pt. bezea. Batem frisca lichida paina devine aproximativ tare. Punem ciocolata sa se topeasca la baie marina. Batem galbenusurile cu...Citeste continuarea

Macaroane cu tocanita de porc si...

Postat de: bianca92 in Porc

Pastele se fierb in apa cu sare dupa care se strecoara. Se piseaza usturoiul si se caleste cu o lingura de ulei.  Se adauga sare, piper, putina boia, 100 gr smantana si putin busuioc dupa...Citeste continuarea

Minestrone cu pui

Postat de: Luckycake in Supe

Intr-o oala mare punem 2 linguri de ulei de masline, adaugam pieptul de pui taiat cubulete si il rumenim 2-3 minute, apoi adaugam toate legumele taiate cubulete in afara de fasole si spanac. Le...Citeste continuarea

Mamaliga in straturi

Postat de: caroline in Mancaruri cu carne

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt. Punem putin ulei intr-o tigaie si punem ceapa la calit. Adaugam carnea tocata ,sare si piper dupa gust si lasam la foc potrivit pana ce carnea isi...Citeste continuarea

Muffins cu mere

Postat de: comanligia in Prajituri

Se amesteca zaharul cu ouale pana devin spuma, apoi se adauga laptele, uleiul si se amesteca bine. Se adauga faina, praful de copt, scortisoara si praful de copt. Se incorporeaza bine toate,...Citeste continuarea

Mancare de urzici cu soia si leurda

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Curatam urzicile de impuritati si le spalam foarte bine sub jet de apa pana. Le punem la fiert in apa rece cu sare pana observam ca se inmoaie frunzele. Le scurgem dar nu aruncam apa in care...Citeste continuarea

Muschi de vita pe pat de creamy...

Postat de: Cocktail_of_Senses in Vita

Voi incepe descrierea individuala a fiecarui preparat din farfurie. Creamy spinach Caliti in putin ulei de masline ceapa taiata marunt si catetii de ustori tocati la fel de marunt....Citeste continuarea

Mousse cu ciocolata alba

Postat de: danakarin in Dulciuri

Ciocolata se topeste foarte incet intr-un vas pe aburi (deasupra unei oale in care fierbe apa) amestecand continuu. Ciocolata nu trebuie sa fie fierbinte, nici măcar caldă, dar cremoasă....Citeste continuarea

Mancare de urzici

Postat de: Luana in Mancaruri de legume

Se curata urzicile si se trec de cateva ori printr-un jet de apa . Se pun la fiert in apa cu sare . Separat intr-o craticioara se caleste ceapa tocata marunt peste care se adauga urzicile...Citeste continuarea

Mancare de naut cu ton si rosii cherry

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de post

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline,se adauga dupa cateva minute si tonul scurs de ulei. Se pune vinul rose,se lasa pana scade,punem nautul scurs de zeama,bulionul...Citeste continuarea

Mini-musaca

Postat de: ianculubita in Curcan

Intr-un vas amestecam carnea cu ceapa tocata marunt; intr-un alt vas pe foc calim ciupercile taiate marunt in 2linguri ulei,dupa ce a scazut apa din ele adaugam carnea si amestecam bine;...Citeste continuarea

Melcisori cu nuca

Postat de: caroline in Dulciuri

Punem intr-un pahar drojdia maruntita,1 lingura de zahar,2 linguri cu lapte caldut ( nu fierbinte) si 3 linguri cu faina si lasam 5 minute acoperit. Separat punem intr-un bol restul de faina...Citeste continuarea

Mafalde alla carbonara

Postat de: simonacallas in Paste

Se pune un vas încăpător cu apă (+ o linguriţă de sare) la fiert. Când dă în clocot, se pun pastele şi se lasă să fiarbă circa 10 minute (sau conform instrucţiunilor...Citeste continuarea

Mancare de urzici cu usturoi...

Postat de: Ina75 in Mancaruri de legume

Zdrobim usturoiul. Tocam marunt ceapa. Tocam cat mai fin urzicile scurse. Pregatim un bol in care punem urzicile maruntite si adaugam faina. Amestecam bine, pentru a nu se forma...Citeste continuarea

Mancare de linte cu carnat, costita...

Postat de: delia64 in Porc

Spalam lintea si o lasam la inmuiat 30 de minute. Punem lintea la fiert  . Intre timp curatam zarzavatul si il taiem cubulete.  Taiem carnatul si ceafa si le punem la prajit...Citeste continuarea

Mini clatite cu dovlecel si...

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Dovlecii fiind foarte cruzi n-a fost nevoie sa-i curat si sa le scot semintele, doar i-am spalat si taiat capetele. I-am dat pe razatoarea mare, am adaugat zaharul tos, zaharul vanilat, sarea si...Citeste continuarea

Muffins

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Mai intai punem cuptorul sa se incalzeasca la 180 grade deoarece briosele se vor prepara destul de rapid. Punem intr-un bol faina si o amestecam cu praful de copt. Oul il batem spuma si il...Citeste continuarea

Mancare de legume cu orez

Postat de: AndreaPiti in Mancaruri de post

Am taiat ceapa si prazul  julien, am tocat marunt usturoiul , si impreuna cu uleiul le-am pus la calit. Intre timp am pus orezul la fiert. Ardeiul , telina si morcovul le-am taiat bucati...Citeste continuarea

Mini-prajitura spirala

Postat de: caroline in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare.Adaugam apoi zaharul pana ce devin o spuma tare si lucioasa. Separat amestecam galbenusurile cu uleiul si...Citeste continuarea

Mancare de mazare cu friganele

Postat de: Julie_Snow in Mancaruri de legume

Se taie marunt ceapa, morcovul se taie felii si se pun in 200 ml. apa, impreuna cu o lingurita de knorr delikat si foaia de dafin. Se lasa sa fiarba 10 min., dupa care se adauga mazarea congelata,...Citeste continuarea

Melcişori cu legume

Postat de: alisa92 in Mancaruri de post

Începem cu pregătirea legumelor. Se curăţă şi se spală, apoi se toacă ceapa julien, morcovul se dă pe răzătoare, ciupercile şi ardeiul se taie fâşii. Le lăsăm...Citeste continuarea

Mucenici moldovenesti

Postat de: caroline in Piine

Amestecam intr-o cana drojdia cu zaharul pana rezulta o pasta ,la care adaugam apa calduta si 1 lingura cu faina.Lasam astfel drojdia sa creasca 30 minute. Punem faina intr-un bol ,adaugam...Citeste continuarea

Mucenici moldovenesti

Postat de: simsim82 in Dulciuri

Se pregateste maiaua: drojdia, 1 lingura de zahar, 3-4 linguri de lapte si 2 linguri de faina se amesteca bine si se lasa la crescut 10 minute. Intre timp se cerne faina intr-un bol. Laptele se...Citeste continuarea

Mucenici moldovenesti

Postat de: Sasha1 in Dulciuri

Toate ingredientele trebuie sa  fie la temperatura camerei pentru a creste si mucenicii sa iasa pufosi. Cernem faina de 3 ori, adaugam zaharul, sarea si restul ingredientelor uscate. Topim...Citeste continuarea

Midii in stil italian

Postat de: Cocktail_of_Senses in Fructe de mare

Mai intai de toate trebuie sa curatati foarte bine midiile sub jetul de apa cu un burete de sarma. Veti observa ca unele dintre ele au un fel de matase pe care trebuie sa o inlaturati. Midiile...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]