Tocanita cu carne de porc si ciuperci

de elena1988 in Porc, 11 Feb 2011 | 7524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr de carne de porc
  • 2 cutii de ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 cutii de rosii in bulion
  • sare si piper
  • 2 lingurite de boia iute
  • 5 catei de usturoi
  • ulei
  • 2 lingurite de delikat
  • 1 legatura de marar
  • 4-5 cartofi
  • 3 linguri de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de porc si ciuperci:

Se taie carnea de porc si se prajeste un pic

Se adauga si ceapa si se mai lasa 5 minute pe foc.

Se rastoarna intr-o oala, se adauga 2 cani de apa, delickatul, sare si piperul.

Se mai pune putin ulei, boiaua, se mai lasa sa dea un clocot si se pun ciupercile si rosiile in bulion.

Se lasa sa mai scada sosul si la sfarsit se pun cateii de usturoi pisati si mararul,

Separat se fierb cartofii se face un pireu si se serveste la tocanita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez turcesc cu carne de porc