Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor

de aziz in Pui, 4 Ian 2011 | 15995 vizualizari

 

vai nici nu va inchipuiti ce bunatate...

 

INGREDIENTE

  • o pulpa mare si jumatate de piept de pui
  • umplutura:citiva ficatei ,pipote si inimioare,2-3 linguri orez ,o ceapa ,usturoi,patrunjel verde,curcum,sare piper.
  • o cana mare orez Basmati
  • o mina stafide(eu nu am avut acum)
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • curcum
  • sare piper
  • curry
  • scortisoara jumatate de lingura
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor:

pregatim umplutura mai intii taiem si calim ceapa in putin ulei adaugam pipotele si inimioarele taiate marunt adaugam condimentele si o cana de apa ,cind au fiert bine adaugam si ficatelul si orezul. Mai adaugam apa si lasam sa mai dea 2-3 clocote.

Pregatim pieptul si pulpa pt umplut si anume facem un buzunar in mijlocul pieptului la fel si in picior. Umplem cu amestecul de pipote si ficatel. Piciorul il umplem si sub piele este destul loc si prindem cu scobitori.

Orezul: calim ceapa cu morcovul si usturoiul punem in vasul in care vom pune la cuptor impreuna cu orezul stafidele si condimentele. Asezam pieptul si piciorul in mijloc adaugam 2 cani cu apa fierbinte. Se infasoara tava in folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit aproximativ o ora. Prima jumatate de ora 250 grade apoi 180. Nu se deschide tava deloc. La sfirsit luam folia si dam la grill inca 5-8 minute pt a rumeni carnita.

TIPS-URI

1

nu este nevoie sa inmuiati stafidele se vor umfla considerabil in supa calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pilaf de orez cu piept de pui si legume, delicios, ca la mama acasa!