Pulpe de pui cu ciuperci in bere

de Lau in Pui, 8 Mai 2011 | 5731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 500 g ciuperci
  • 1 capatana usturoi
  • condimente
  • 100 g ulei
  • 500 g bere
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci in bere:

Se spala carnea si se curata de piele(optional) si se cresteaza.

Se adauga cate o fasie de usturoi  si se condimenteaza, se aseaza in tava.

Ciupercile se spala si se taie,se aseaza in tava se adauga berea,uleiul,usturoiul tocat sau pisat, un pic de sare peste ciuperci si se da la cuptorul incalzit pana este gata carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci in bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]