Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar

de Ina in Mancaruri de post, 27 Noi 2013 | 5292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet tagliatelle cu busuioc
  • 500 g ciuperci proaspete
  • o capatana de usturoi
  • 400 g pasta iute de gogosar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Curatam ciupercile, le spalam si le feliem grosier.

Curatam si feliem usturoiul.

Punem la fiert sosul iute de gogosar, apoi adaugam ciupercile si usturoiul feliat, lasand sa fiarba totul pana se patrund bine ciupercile. Potrivim gustul de sare.

Cand tagliatellele sunt fierte, le scurgem  si le servim alaturi de sosul de gogosar cu ciuperci . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu legume la gratar