Paste cu ciuperci și parmezan, o idee simplă și gustoasă pentru un prânz ușor sau o cină rapidă. Se fac atât de ușor și ies atât de gustoase, încât nu te vei sătura mâncând.
Pnetru aceste Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă, am folosit câteva ingrediente: paste, ciuperci, usturoi, parmezan și pătrunjel verde.
Cum se prepara aceste Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă:
Curăță și feliază subțire ciupercile, apoi pune-le la rumenit într-o tigaie cu ulei de măsline încins. Lasă-le la gătit până scade zeama lăsată și devin ușor crocante. În acel moment, adaugă usturoiul tocat și fulgi de chilli (după gust). Condimentează cu sare și piper.
Fierbe pastele în apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce au fiert, scurge-le de apă și pune-le peste ciuperci, în tigaie. Adaugă 2-3 linguri de apă și amestecă bine toate ingredientele ca să se întrepătrundă aromele. Lasă la gătit încă 2-3 minute, apoi presară pătrunjel verde și parmezan ras.
Servește pastele cu poftă, sunt grozav de gustoase.