Mazare cu cirnaciori afumati

de liana_geicu in Porc, 2 Dec 2009 | 14790 vizualizari

 

delicioasa....

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de mazare
  • 2 cepe
  • bulion
  • 2 carnaciori afumati
  • 1 legatura de marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu cirnaciori afumati:

Se toaca ceapa marunt si se caleste putin in ulei; eu am adaugat si putina apa astfel incat sa fie mai mult inabusita decat calita. Se adauga si bulionul, se amesteca putin si se adauga apa si mazarea. Se adauga sare si se lasa sa fiarba.

Se taie carnaciorii felii subtiri pe care i-am inabusit in putin ulei.

Cand mazarea este fiarta adaugam si feliutele de carnati si mai lasam putin pe foc.

Taiem mararul marunt si servim cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu cirnaciori afumati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]