Sarmalute in foi de stevie

de novembber in Porc, 19 Apr 2011 | 5557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc
  • 2 legaturi de stevie
  • o ceapa mare
  • marar si patrunjel verde
  • cimbru uscat
  • 4-5 linguri orez
  • sare si piper

sos:

  • o conserva de rosii
  • o bucatica de telina(radacina)
  • o ceapa
  • sare si piper
  • crengute de cimbru
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de stevie:

     Mararul, patrunjelul, ceapa, se toaca marunt si, impreuna cu orezul, carnea, cimbrul, sarea si piperul, se amesteca bine.

     Stevia se opareste in apa cu sare.

     Se formeaza sarmalutele si se infasoara in frunzele de stevie, cu grija ca se rup usor. Frunzele ramase se pun pe fundul vasului si se indeasa bine sarmalutele :) Mi-au iesit 28 de sarmalute.

     Pentru sos se prajeste ceapa, se adauga telina data pe razatoare, sosul de rosii si se condimenteaza.

     Peste sarmalute se pun cateva crengute de cimbru, sosul si 1/2 cana de apa. Se baga la cuptor pentru 2-3 ore.

     Se servesc cu smantana. Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

aziz 1

19.04.2011, 21:50

absolut delicioasa

Lau 1

19.04.2011, 22:31

delicioase

RuxyRux 1

19.04.2011, 23:55

Ce bunatate!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale Ardelenesti