Mancare de mazare cu porc, masline si taitei

de Ancutsa in Porc, 11 Aug 2017 | 3345 vizualizari

 

O mancare satioasa de mazare cu porc, masline negre si taitei de casa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov ras
  • 500 g mazare
  • masline negre dupa gust
  • un varf de lingurita sare
  • 2 linguri de bulion
  • Un castronel taitei de casa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu porc, masline si taitei:

 

Se rumeneste bine carnea de porc, taiata bucatele mici, in putin ulei incins. Se scoate carnea pe o farfurioara si, in grasimea ramasa, se caleste ceapa si morcovul dat prin razatoarea mare, apoi se pune inapoi carnea si se acopera cu o cana cu apa. Se lasa sa fiarba cam 5 minute, apoi se adauga mazarea, maslinele si se mai pune apa, ca sa fiarba bine.

 Separat, se fierb taiteii in apa cu putina sare.

 Cand mazarea si maslinele sunt fierte, se prepara sosul din 2 linguri de bulion desfacut in putina apa si se adauga si taiteii fierti. Dupa aprox 5 minute, se oprreste focul.

  

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/mancare-de-mazare-cu-porc-masline-si.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu porc, masline si taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de muschiulet la cuptor