Lahmeh beajin

de Oana in Vita, 11 Ian 2010 | 39930 vizualizari

 

O lipie arabeasca umpluta cu carne tocata de vitel, foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6 lipii libaneza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lahmeh beajin:

Carnea de vitel se toaca, apoi se amesteca cu ceapa mixata bine la robot. Se condimenteaza dupa gust. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se inabuseste carnea, amestecand din cand in cand. Se adauga treptat cate jumatate de pahar cu apa calduta si se lasa sa scada, pana carnea este moale.

Se imparte in 6 parti egale, se umple fiecare lipie cu carne, apoi se ruleaza. Noi le-am mancat calde, cu batata bi kezbera.

PS: Ultima poza este cu masa incarcata de bunatati :) alaturi de o carafa mare cu limonada rece :)

 

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Lahmeh beajin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]