Friptura de vitel cu fasole verde

de mihaelar63 in Vita, 2 Mar 2020 | 3525 vizualizari

 

 Eu la inceput am fiert bucata de carne in supa limpede cu legume . Zeama a fost folosita pentru supa cu galuste .Cu carnea eram indecisa, doream o salata. Totusi m-am gandit ca o mancare calda ar fi mai apreciata in sezonul acesta rece .
 

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne vitel fiarta -de casa
  • 500 gr fasole verde frantuzeasca-congelata
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri unt
  • 1 lingura pasta de ardei kapia cu telina -de casa
  • 1/2 lingurita boia dulce de ardei
  • 1/2 lingurita pudra ghimbir
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
  • sare
  • rosii cherry pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel cu fasole verde:

  1. Carnea fiarta de vitel se feliaza.
  2. Ceapa si usturoiul  se curata se toaca marunt.
  3. Sotati ceapa cu doi catei de usturoi in ulei amestecat cu doua linguri de unt.
  4. Adaugati boiaua, pasta de kapia si amestecati. Sarati usor.
  5. Turnati o cana de apa si puneti feliile de vitel in sosul format.
  6. Lasati carnea sa se inabuse la foc mic pana a scazut lichidul in exces.
  7. Condimentati cu piper si ghimbir. Amestecati.
  8. Fasolea verde fiarta se soteaza in putin unt amestecat cu usturoi tocat.
  9. La servit amestecati fasolea cu patrunjel verde tocat.
  10. Serviti feliile de vitel insotite de garnitura de fasole verde si rosii cherry.

                                Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

La fel se poate gati si carne de pui sau porc fiarta

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]