Dovlecei pane

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2010 | 5596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3oua
  • vegeta
  • piper
  • in strop boia de ardei dulce
  • faina alba
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovlecelul se spala,se curata de coaja si se taie felii rotunde putin mai grosute.

ouale se bat bine cu piper ,vegeta si boia de ardei.

fiecare felie de dovlecel se presara cu putina sare.

intr-o tigaie puneti ulei la incins ceva mai mult.

dati fiecare felie de dovleac prin faina alba,ou batut,iar faina si iar ou,apoi le puneti in uleiul incins si le prajiti pe ambele parti.

le scoateti pe un servetel pentru a mai absoarbe din ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Adinacarla 1

28.05.2010, 08:54

wow dovlecei pane de cand nu am mai papat...sigur trebuie sa fac curand si sa-i pap cu putin sos de usturoi...

Ramonaky 1

31.05.2010, 17:16

Foarte buni,eu fac si vinete (in acelasi fel) si le mancam cu mujdei de usturoiun deliciu

Rocsi 1

31.05.2010, 19:09

mie nu imi plac vinetele decat salata nu stiu de ce

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 16.07 la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu dovlecel