Cartofi taranesti

de eclerash in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2010 | 13632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 200 g kaiser
  • 1 ceapa
  • 1/4 varza
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Ceapa o tocam fin si o calim in ulei de masline.Adaugam si cartofii impreuna cu kaiserul si lasam pana cartofii prind o crusta,adaugand apoi si varza tocata fasii.Lasam sa se intrepatrunda gusturile punand un capac deasupra tigaii pt 5-10 min.Potrivim de sare si piper,iar la sfarsit adaugam si rozmarin.

TIPS-URI

1

Am incercat sa inlocuiesc varza cu ardei gras,insa prefer varianta aceasta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]