Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":)))

de gaby_duceag in Dulciuri, 7 Iun 2010 | 6266 vizualizari

 

INTERZIS TINERILOR SUB 16ANI :)))). deci- Adinuta are voie :))

 

INGREDIENTE

  • 500 grame capsuni (hai totusi sa scad ca vreo 3 am mancat asa si vreo 2 linguri pasate cu zahar :))
  • 250 ml frisca
  • 75 ml vin alb demisec
  • 150 gr zahar pudra
  • un plic gelatina
  • un varf cutit sare
  • coaja rasa lamaie(jumatate lingurita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":))):

Spalati bine capsunile, le scurgeti de apa si le curatati coditele.

Le pasati cu o furculita si adaugati zaharul peste ele.

Mixati frisca. Peste capsuni adaugati varful de  cutit sare si coaja de lamaie.

Gelatina o inmuiati in 2linguri de apa, o lasati 2-3 minute apoi adaugati vinul si diluati amestecul  pe baie de abur.

Amestecati frisca batuta, capsunile, gelatina.

Omogenizati. Turnati amestecul in cupe sau pahare.

La servire le puteti rasturna pe farfurioare sau savura direct din cupa.

E delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":)))" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tort Constelatialeu, universul meu colorat (desertul cu nr.1000)