Chec Zebra

de Giana in Prajituri, 15 Mai 2014 | 10090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri ulei
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Zebra:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devine ca o bezea. Galbenusurile se bat cu ulei, dupa care se adauga in ploaie faina, praful de copt si zaharul vanilat. La sfarsit se adauga albusurile si se amesteca usor cu o spatula pana se omogenizeaza compozitia.

Aluatul se imparte in doua parti egale, o parte se amesteca cu cacao.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna cu lingura din ambele compozitii, una peste alta.

Se introduce tava in cuptorul incins la 180` si se coace aprox 30 de minute pana trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Zebra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (33)

DanaModog 1

20.05.2014, 16:05

E superb!

EFIVL 1

03.06.2014, 11:11

Lapte nu ai folosit?

Giana 1

03.06.2014, 11:33

Nu, reteta asta nu are lapte.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec zebra