A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu ananas si mascarpone

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat:  1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.  2. Separa albusurile de galbenusuri.  3. Mixeaza galbenusurile cu 60 g zahar pana cand se deschid la culoare si...Citeste continuarea

Tort Saint- Honore

Postat de: sufletista in Torturi

Aluat - intr-un bol punem faina, sare, untul taiat bucatele si incepem sa framantam adaugand treptat apa rece, pana devine un aluat omogen. Invelim in folie alimentara si dam la rece. Choux...Citeste continuarea

Tort cu branza

Postat de: sufletista in Torturi

Blat - mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare. Adaugam uleiul in fir subtire, adaugam faina amestecata cu praful de copt, coaja de lamaie si...Citeste continuarea

Tort simplu si delicios

Postat de: Petrutac in Torturi

Se prepara blatul : se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul in ploaie , galbenusurile unul cate unul si faina , amestecand cu o spatula...Citeste continuarea

Tocana de ceapa

Postat de: Giana in Vita

Se curata ceapa, se spala si se toaca felii mari. Se pune in cratita uleiul la incins, se adauga carnea si se caleste pana isi schimba culoarea. Se pune capacul si se lasa sa se gateasca...Citeste continuarea

Tarta pufoasa cu visine

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri si le batem cu un praf de sare si zaharul,incorporam si galbenusurile,faina si uleiul.Ungem o tava si o tapetam cu faina si dam la cuptor la foc mic.Cand blatul...Citeste continuarea

Tort papusa 2

Postat de: sufletista in Torturi

Blat- Intr-un bol mixam galbenusurile cu 4 linguri de zahar,coaja de lamaie,pana obtinem o crema. Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare,adaugam treptat zaharul ramas,zeama de...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală cu...

Postat de: andreea91 in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Separam albusurile de galbenus si le  batem spuma cu un varf de sare si il dam la rece . Intr-un  vas  adaugam galbenusurile si zaharul pudra si...Citeste continuarea

Tort cu zmeura si piersici

Postat de: papabundetot in Torturi

Am spalat si taiat piersicile in felii potrivite ca si marime si le-am pus la foc intr-o craticioara impreuna cu apa de trandafiri,2 stelute de anason, 200 ml apa si 3 linguri de zahar.Le-am lasat...Citeste continuarea

Tarta cu visine-Multicooker

Postat de: AdyNA_RadU in Prajituri

Ouale le-am batut cu zaharul. Ulterior am adaugat uleiul, laptele caldut si faina pe care o amestecasem cu praful de copt. Am pus si un varf de cutit de sare. Am conectat Multicookerul la sursa de...Citeste continuarea

Tort cu crema straciatella

Postat de: nico15 in Torturi

Separam ouale, albus de galbenus. Cumparam sfecla prefiarta si o punem sa mai fiarba, trebuie sa scoatem culoare rosiatica necesara pentru colorarea blaturilor. Batem albusurile spuma iar...Citeste continuarea

Tort de clatite cu dulceata si...

Postat de: krysty in Torturi

Se bat ouale spuma ,se adauga sarea,apoi apa minerala,apoi faina . Se omogenizeaza bine cu mixerul pana compozitia devine ca o smantana groasa Se unge o tigaie  cu  ulei  1-2...Citeste continuarea

Tort Padurea Neagra

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Puteti coace tot blatul, insa eu am ales sa fac foile separat. Doua oua le mixam spuma cu 3 linguri de zahar. Adaugam o lingurita praf de copt, o lingurita zahar pudra cu pastai de...Citeste continuarea

Tort de inghetata cu cacao, rom si...

Postat de: lucy2002 in Dulciuri

Laptele cu smantana se pun pe foc. Cand incep sa fiarba se dau deoparte si se lasa sa se racoreasca. Galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat si praful de sare se mixeaza pana cand devin o crema...Citeste continuarea

Televizor

Postat de: sufletista in Prajituri

Blat   cacao: Albusurile le mixam cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. In alt bol amestecam galbenusurile, untul (moale), laptele, esenta de rom, faina amestecata...Citeste continuarea

Tort cu crema pasticera si piersici...

Postat de: AlexaAly14 in Torturi

Blatul: Se bat albusurile cu zaharul si un praf de sare pana se tine bine. Galbenusurile se amesteca cu uleiul apoi se adauga peste albusuri. Se pun esentele, apoi treptat se adauga faina...Citeste continuarea

Tarta cu cirese si gutui

Postat de: simona72 in Prajituri

Pt aluat am folosit robotul de bucatarie: am pus in vasul robotului untul si zaharul si am mixat pt 2 minute. Am adaugat oul, coaja rasa de lamaie, bicarbonatul stins in sucul de la 1/2 lamaie....Citeste continuarea

Tocanita de pui cu vinete

Postat de: flori24 in Pui

Se spala carnea intr-un jet de apa rece .,si se pune la calit  in 3 linguri de ulei  la foc mic. Se spala ceapa ,rosiile,vinetele,morcovul si ardeiul. Se taie cubulete toate legumele....Citeste continuarea

Tort cu ciocolata, banane si capsuni

Postat de: timea in Torturi

Crema:  amestecam intr-un vas frisca lichida neindulcita cu zaharul si punem pe foc pana da in clocot. Luam de pe foc si adaugam ciocolata bucatele si amestecam pana se topeste ciocolata....Citeste continuarea

Tocanita de iepure

Postat de: pity19 in Mancaruri cu carne

Incepem cu clatirea legumelor ; Curatam cartofii de coaja si taiem rondele ; Ardeiul il tocam marunt ; Carnatul il taiem feliute ; Rosia o taiem in doua si feliute ; Fasolea o...Citeste continuarea

Tort de cirese

Postat de: privatelaura in Torturi

Spalam ciresele si scoatem samburii. Le punem intr-un castron, si presaram 2 lg zahar peste ele. Separat, batem albusurile spuma cu un praf de sare. Cand obtinem o bezea tare, adaugam zaharul...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata si capsuni

Postat de: privatelaura in Prajituri

Ingredientele le pastram cateva ore la temperatura camerei.  Untul moale, cu un praf de sare si cu zaharul il amestecam cu un tel. Adaugam galbenusul si amestecam in continuare. Adaugam...Citeste continuarea

Tort cu crema caramel si ciocolata

Postat de: Adele in Torturi

Pregatim crema de caramel: Punem intr-o oala zaharul si il lasam sa se topeasca pana devine caramel ,avem grija sa nu se arda, intr-un vas amestecam oul si cu 2 linguri de frisca lichida. Cand...Citeste continuarea

Tortulet cu crema de banane si visine

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Albusurile ( 3 in total) se bat spuma tare cu un praf de sare si zaharul,se adauga galbenusurile -2 buc-apoi faina si nuca maruntita ( am pus-o intr-o punga si cu sucitorul am...Citeste continuarea

Tarta cu rondele de mere

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Curata merele. Scoate-le cotorul fara a taia marul si apoi taie fiecare mar rondele de  1,5 -2 cm Pune 3 linguri de zahar intr-o tigaie la topit iar cand incepe sa se...Citeste continuarea

Tort de zmeura cu ciocolata in...

Postat de: Dedicut in Torturi

Blat : Mai intai pregatim toate ingredientele,  masuram cantitatile si ungem cu unt  cuva aparatului Philips Multicooker. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le...Citeste continuarea

Tortellini de casa umplute cu ficat...

Postat de: aalliinnaa07 in Tortellini

Aluatul: Pentru aluat amestecam toate ingredientele si framantam aluatul 20 de minute pe masa de lucru pe care am tapetato cu faina pana acesta devine elastic. Aluatul il dam prin masina...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu scarita afumata

Postat de: merisor67 in Porc

Mai intai punem un vas cu putina apa pe foc, iar cand atinge punctul de fierbere, scufundam in ea scarita portionata si spalata si o lasam cateva minute, pentru a scapa de afumatura de deasupra,...Citeste continuarea

Tocanita papricata de pui cu tarhon

Postat de: mihaelar63 in Pui

Puiul curratat , spalat si portionat se sareaza si se prajeste usor in ulei intr-o cratita incapatoare . Dupa ce se evapora apa ceeste lasata de carne siaceasta incepe sa prinda crusta se...Citeste continuarea

Tarta inima

Postat de: andra001 in Mancare copii

Pentru aceasta reteta faceti mai intai aluatul de tarta, mixand untul cu zaharul si galbenusurile, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina si la sfarsit laptele. Aluatul se...Citeste continuarea

Trigoane cu caise si ricota

Postat de: papabundetot in Prajituri

Caisele le-am spalat si apoi le-am taiat in felii mici,le-am pus intr-o cratita impreuna cu apa de flori de portocal,florile de lavanda si zaharul si le-am lasat pe foc pana cand au fiert si s-a...Citeste continuarea

Tarta cu boabe de naut si cascaval

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Calim cubuletele de morcov in ulei 5 minute. Adaugam apoi usturoiul verde taiat rondele, calim alte 5 minute apoi punem boabele de naut din conserva scurse , condimentam dupa gust, adaugam...Citeste continuarea

Tarta cu cirese si crema de branza

Postat de: Criss in Prajituri

Pentru crusta, se amesteca faina cu zaharul pudra si se adauga cubuletele de unt rece. Cu degetele se amesteca untul cu faina, astfel incat sa capete un aspect faramicios. Se adauga coaja rasa de...Citeste continuarea

Tort Fantastic

Postat de: Adele in Dulciuri

Intr-un vas batem ouale cu zaharul si ulei pana devin spuma,adaugam faina si praful de copt, continuam sa amestecam dupa care punem in tava si dam la cuptor pentru 15-20 de minute la 180°....Citeste continuarea

Tarta cu capsuni si ciocolata alba

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Incepem cu umplutura:  Spalam capsunile, le indeparatam coditele apoi le taiem in 4-6 bucati, depinde cat sunt de mari. Le punem intr-o cratita, presaram zaharul, semintele de la pastaia de...Citeste continuarea

Tort bavareza de capsuni

Postat de: sufletista in Torturi

Blat - intr-un vas mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma, adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa, adaugam galbenusurile si apa, amestecam cu o lingura sau paleta,...Citeste continuarea

Tarte cu vişine,zmeură şi...

Postat de: diaconta in Dulciuri

Faina am amestecat-o cu un praf de sare si zaharul.,am pus apoi restul ingredientelor. Smântâna am adaugat-o la urma pâna am obtinut consistenta dorita. Trebuie sa rezulte...Citeste continuarea

Tort cu ciocolată,mentă şi vişine

Postat de: diaconta in Torturi

Am pregatit mai întâi blatul pentru tort.Un blat foarte simplu,o reteta pe care v-o recomand si o folosesc mereu la torturi. De data aceasta l-am facut cu cacao,ca sa se...Citeste continuarea

Tort cu capsuni si frisca

Postat de: sufletista in Torturi

Blat -mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul,si zaharul vanilat si mixam pana se topeste,adaugam galbenusurile pe rand,mixand bine dupa fiecare,adaugam treptat uleiul,la final...Citeste continuarea

Tort Cherry-ricotta

Postat de: Luckycake in Torturi

Incepem prin a face blatul: ouale le batem cu zaharul si sarea pana si-au triplat volumul, apoi adaugam uleiul,mai amestecam sa se incorporeze, apoi cu o spatula adaugam faina , amestecam usor...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu fructe

Postat de: pusikmea in Prajituri

Tiramisu reţetă cu fructe Mixam galbenusurile cu zaharul, apoi punem sa fiarba la bain - marie pana cand nu se mai simte zaharul. Separat mixam albusurile cu un praf de sare. apoi...Citeste continuarea

Tort fluture

Postat de: andra001 in Torturi

Pentru blat: Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma cu un pic de sare. Freaca galbenusurile cu zaharul si adauga, treptat, apa. Pune si praful de copt, esenta de lamaie si...Citeste continuarea

Tort 6 ani

Postat de: andra001 in Torturi

Pentru forma rotunda: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu cele 2 linguri de apa rece apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana ce se face bezea....Citeste continuarea

Tort de lamaie

Postat de: Petrina in Torturi

Pentru blat: se bat ouale cu zaharul pana se omogenizeaza si capata textura cremoasa, apoi adaugam faina cu praful de copt, uleiul, laptele, zeama si coaja de lamaie si omogenizam. Punem intr-o...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni si mandarine

Postat de: AlexandraOrdean in Torturi

Pregatim blatul pentru tarta. Separam albusele de galbenuse. Mixam albusele spuma tare cu 4 linguri de zahar. Adaugam galbenusele frecate cu praful de copt si la final adaugam coaja rasa...Citeste continuarea

Trandafiri cu branza dulce si cirese

Postat de: papabundetot in Prajituri

Am decongelat aluatul dar nu chiar de tot,doar cat sa fie usor de manevrat, dar sa nu fie foarte moale. Intr-un castron am pus branza, ouale, zaharul, nucosara, vanilia, coaja de lamaie si am...Citeste continuarea

Tort de ciocolata si portocala

Postat de: timea in Torturi

Crema:  amestecam frisca lichida neindulcita cu zaharul si punem pe foc pana da in clocot. Luam de pe foc si adaugam ciocolata bucatele si amestecam pana se topeste ciocolata. Dupa ce s-a...Citeste continuarea

Trandafiri din orez cu lapte si...

Postat de: TAB1TA in Mancare copii

In vasul aparatului se pune orezul, zaharul si laptele. Se seteaza programul Rice 40 de minute. Se taie piersicile bucatele mici si se adauga spre sfarsit impreuna cu aromele. Dupa...Citeste continuarea

Tort fluturaş

Postat de: andra001 in Torturi

Baţi spumă gălbenuşurile cu 4 linguri de apă, 150 gr zahăr si zahărul vanilat. Baţi albuşurile spumă cu restul de zahăr până se întăresc. Amesteci făina cu amidonul,...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: simona72 in Prajituri

Aluatul l-am facut la masina de paine: am pus laptele, zaharul si untul intr-o craticioara si le-am pus pe foc pana s-a topit untul. Daca s-a incins prea tare lasati sa se mai raceasca pana devine...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]