A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tortellini cu ciuperci si carnaciori

Postat de: mihaelar63 in Tortellini

Intr-o oala mare puneti 2 l  apa si sare  . Cand aceasta fierbe adugati pastele , amestecand, sa nu se prinda . Fierbeti respectand instructiunile si le scurgeti de apa ....Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie si bezea...

Postat de: Elena_Daria in Torturi

Blat: separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Dupa ce s-au intarit, adaugam cate o lingura de zahar si continuam sa mixam pana obtinem o...Citeste continuarea

Taci si inghite!

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Mamaliguta : Punem la fiert intr-o cratita apa cu sare si unt ; Lasam pana apa incepe sa clocoteasca , dam focul mic , adaugam incet , incet malai , amestecand bine cu un tel ; Cand incepe sa...Citeste continuarea

Tort cu cremă de cacao si gem de...

Postat de: botcrina in Torturi

Pentru blat separăm ouăle: gălbenuşurile le amestecăm cu praful de copt stins cu zeama de lămâie, iar albuşurile le batem până obţinem o spumă tare. Încorporăm cele...Citeste continuarea

Tort Sifflé

Postat de: tarasmariana in Torturi

Preparerea blatului :  Se pune un ou intr-un bol, se adauga zaharul si se bate bine cu mixerul. Se adauga uleiul si smantana. Se mai bate un pic faina, praful de copt si...Citeste continuarea

Tarta frageda cu capsuni

Postat de: privatelaura in Prajituri

Pregatim aluatul cu o zi inainte. Untul moale il mixam cu praful de sare si zaharul. Adaugam oul si mixam in continuare pana se incorporeaza oul. Adaugam faina si amestecam cu o spatula. Vom...Citeste continuarea

Tort Stracciatella

Postat de: Ela68 in Torturi

1. Pentru blat, se pun la foc mic laptele condensat cu ciocolata rupta bucatele, sarea,zaharul si untul pana se omogenizeaza. Se lasa la racit. 2. Se adauga iaurtul si ouale pe rand, lichiorul,...Citeste continuarea

Tochitura cu mamaliga si oua

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

              Carnea de porc se taie cubulete si se caleste.Carnatiul si kaizerul se taie feliute si se caleste cu carnea.Adaugam...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: Criss in Prajituri

Pentru crusta , se amesteca faina cu zaharul pudra si se adauga cubuletele de unt rece. Cu degetele se amesteca untul cu faina, astfel incat sa capete un aspect faramicios. Se adauga coaja rasa...Citeste continuarea

Tarta cu capsune

Postat de: JulyCris in Prajituri

Spalam capsunele si le indepartam coditele. Le taiem in patru. Le punem intr-o craticioara impreuna cu zaharul si le punem pe foc. La mine au lasat destul suc, am scos cam 150 de ml. Lasam sa...Citeste continuarea

Tort Mousse de ciocolata umplut cu...

Postat de: doralinda72 in Torturi

Prepararea cremei : intr-o craticioara puneti laptele si smantana si puneti pe foc impreuna cu vanilia(o taiati pe lung si cu ajutorul cutitului, scoateti samburii). Amestecam separat zaharul cu...Citeste continuarea

Tort Joy

Postat de: Luckycake in Torturi

Ouale le batem cu un mixer impreuna cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul, minim 5 minute, adaugam untul topit , laptele caldut , amestecam bine apoi punem faina amestecata cu praful de copt...Citeste continuarea

Tort cu spuma de capsuni

Postat de: Elena_Daria in Torturi

Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu praful de sare si le lasam de-o parte. Galbenusurile le mixam cu zaharul pana obtinem o compozitie spumoasa....Citeste continuarea

Tort inima

Postat de: doralinda72 in Torturi

Ptr pandispan, bateti ouale cu zaharul si sarea pana se ingroasa compozitia si va avea o culoare galbuie ca lamaia. Amestecati faina cu cacao si puneti cate putin in compozitia de oua amestecand...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si rom

Postat de: Elena_Daria in Torturi

Foi: Intr-un vas punem ouale, zaharul, praful de sare si amestecam bine. Adaugam apoi laptele, uleiul si amestecam bine. Adaugam apoi bicarbonatul stins cu otet, amestecam si...Citeste continuarea

Tort cu ricotta si mousse de fructe...

Postat de: Xandrinne in Torturi

Pentru blat mixam ouale cu zaharul si esenta de vanilie (si un praf de sare), timp de 20 de minute. Incorporam faina cernuta impreuna cu cacaua, amestecand usor cu lingura de lemn, de jos in...Citeste continuarea

Tarta cu crema de ciocolata

Postat de: caroline in Prajituri

Incepem cu prepararea cremei deoarece va trebui lasata mai mult timp la frigider. Ciocolata o rupem bucati si o topim la flacara foarte mica impreuna cu laptele.Amestecam continuu.Cand...Citeste continuarea

Tort cu trei ciocolate

Postat de: delia64 in Torturi

Blatul din biscuiti Macinam biscuitii. Topim untul si amestecam cu biscuitii pe foc cateva minute pama se omogenizeaza. Intr-o tava cu peretii detasabili asezam blatul de biscuiti si il...Citeste continuarea

Tort cu crema de iaurt si ness -...

Postat de: TAB1TA in Torturi

Preparare blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Cand s-au intarit astfel incat atunci cand intoarcen castronul cu fundul in jos sa nu mai curga. Se adauga...Citeste continuarea

Tarta Tatin cu mere si capsuni

Postat de: papabundetot in Prajituri

Merele le-am curatat de coaja si de cotor si apoi le-am taiat in felii nu foarte subtiri,capsunile le-am taiat tot felii.In tava de tarta am pus pentru 1 portie 100 gr unt,175 gr zahar,2 plicuri...Citeste continuarea

Tartine cu pasta de ton

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

- Preparam pasta de ton: scurgem tonul din ulei si il faramitam bine cu furculita. Aduagam ceapa razuita dupa gust , sare, piper alb proaspat macinat,patrunjel verde tocat,l putina zeama de...Citeste continuarea

Tort cu rodie si crema de mascarpone

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat 1. Preîncalzești cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separi albușurile de gălbenușuri. 3. Mixezi gălbenușurile cu 60 de g zahăr până când cresc de două...Citeste continuarea

Tort cu bilute de branza si cocos

Postat de: daniela_16 in Torturi

Bilutele:Mixam branza de vaci cu zaharul si adaugam pe rand galbenusurile,nuca de cocos si amidonul si formam bilute pe care la asezam intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt....Citeste continuarea

Tarta cu fructe de padure

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Punem fructele de padure congelate intr-o cratita, impreuna cu zaharul si lasam la foc mediu pana incepe sa fiarba. Adaugam apoi amidonul desfacut in lingura de apa si omogenizam rapid....Citeste continuarea

Tort capsuni

Postat de: dantes in Torturi

Blatul Se separa albusurile de galbenusuri si se bate spuma cu zaharul adaugat treptat, apoi se adauga treptat apa,uleiul,galbenusurile de ou si faina amestecata cu praful de copt se amesteca...Citeste continuarea

Tarta cu branza si spanac

Postat de: diana_k in Aperitive / Garnituri

Faina se amesteca cu drojdia, apa calduta, apoi se aduaga sarea si uleiul. Se framanta aluatul si se lasa la odihnit. Intre timp se pune o oala cu apa pe foc, cand incepe sa fiarba apa se...Citeste continuarea

Tortulet cu banane si iaurt

Postat de: Adele in Dulciuri

Intr-un vas batem ouale cu zahar si ulei pana devin spuma,adaugam iaurtul si o bananana (pe care o facem piure). Amestecam bine dupa care adaugam faina si praful de copt. Pregatim o tava...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni si crema de vanilie

Postat de: Criss in Prajituri

Pentru crusta, se framanta un aluat elastic si nelipicios, care se inveleste in folie alimentara si se pune in frigider cel putin o ora. Se scoate apoi, se intinde o foaie rotunda, care se pune...Citeste continuarea

Tarta sarata cu zucchini

Postat de: nadea68 in Aperitive / Garnituri

Scoatem aluatul foietaj din frigider si-l tinem la temperatura camerei.intre-timp pregatim umplutura.Intr-un castron punem ricotta,ouale,prosciutto patrunjelul taiat fin si amestecam.Daca e nevoie...Citeste continuarea

Tort cu mascarpone,zmeura si blat umed

Postat de: baby_ktalyna in Torturi

Blat C acaoa se va opari cu apa, adaugam untul taiat cuburi, mixam compozitia la viteza mica. Treptat adaugam zaharul, laptele, ouale unul cate unul si faina cernuta impreuna cu praful de...Citeste continuarea

Turte nedospite(Cococi)

Postat de: comanligia in Piine

Am pus intr-un castron faina cernuta. Am adaugat sare si apoi apa cat cuprinde,am framantat bine si am mai adaugat apa daca a fost necesar pana nu se mai lipeste coca de mana. Am rupt bucati...Citeste continuarea

Tort cu blat de lamaie si crema de...

Postat de: deyutzky in Torturi

Blat: Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga pe rand galbenusurile si se amesteca incet cu un tel pana cand se incorporeaza in spuma de...Citeste continuarea

Tort cu crema de cafea si brandy

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Albusurile batute spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile cu zaharul le mixam pana se topeste zaharul,adaugam faina si cacaoa cernute.Omogenizam bine si apoi adaugam...Citeste continuarea

Tarta cu rubarba

Postat de: andaoana in Prajituri

Biscuitii ii macinam sau ii zdrobim bine . Untul il topim si turnam peste biscuiti si amestecam bine . Intr-o tava de tarta punem biscuitii amestecati cu untul si ii presam astfel incat sa obtinem...Citeste continuarea

Tarta delfin cu capsuni si banane

Postat de: comanligia in Prajituri

Am separat albusurile de galbenusuri si le-am batut spuma cu cu un praf de sare,apoi am adaugat zaharul. Cand au devenit tari am pus galbenusurile si am incorporat bine cu mixerul. Am...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci

Postat de: caroline in Paste

Curatam si spalam ciupercile.Separam palariile de picioruse si le tocam . Usturoiul si ceapa le spalam si le tocam marunt.Le calim intr-o tigaie unde am incins uleiul. Adaugam apoi...Citeste continuarea

Tort Padurea Neagra

Postat de: andreea91 in Torturi

Blatul  Am batut zaharul cu ouale si zaharul vanilat pana ce si-au dublat volumul, adaugam uleiul si amestecam bine pana devine lucios. Adaugam faina putin cate putin si amestecam foarte...Citeste continuarea

Tort de sarlota

Postat de: Giana in Torturi

Gelatina se pune intr-o cratita cu apa si se lasa 15 minute sa se hidrateze. Se pune cratita la foc mic, se adauga zaharul, laptele praf, ouale, vanilia si se amesteca cu un tel pana ajunge in...Citeste continuarea

Tort cu spuma de capsuni

Postat de: Mokuska in Torturi

Blatul si sosul eu am pregatit inainte cu o zi.  Blat : Ouale (la temperatura camerei) le batem cu zaharul, pana obtinem o crema fina de culoare deschisa (cu mixerul am batut 10 minute)....Citeste continuarea

Tort cu nuca

Postat de: ela in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le mixam cu un praf de sare cateva minute. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare pana se intaresc, apoi adaugam treptat zaharul si mixam...Citeste continuarea

Tarta de ciocolata

Postat de: Anastasia in Prajituri

Mixati zaharul cu ouale si sarea 10 minute. Adaugati putina crema de ou in untul topit cu ciocolata, il incorporati cu un tel apoi turnati aceasta compozitie la crema ramasa, o incorporati...Citeste continuarea

Tarta cu loboda

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Curatam loboda de pe cotoare, spalam frunzele in mai multe ape si le taiem fasii. Calim loboda (cca.10 minute) in ulei cu sare, piper si usturoi granulat, la final adaugam gris sa absoarba...Citeste continuarea

Tocanita de legume cu carne de pui

Postat de: pity19 in Pui

L egumele: Clatim legumele in jet de apa rece. Morcovul il curatam de coaja si il taiem felii rotunde, ardeii ii scobim de seminte si ii taiem bucatele marisoare, cartofii ii curatam de...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanlie si capsuni

Postat de: gabrielasfechis in Torturi

Se separa albusul de galbenus. Albusurile impreuna cu sarea se bat bine cu mixerul pana se formeaza o compozitie spumoasa. Apoi se adauga zaharul si se mixeaza. Galbenusurile de ou se pun toate...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: Dana26 in Prajituri

Mixam untul cu zaharul, adaugam ouale, mixam, adaugam faina cu lingura si invartim pana se formeaza aluatul Intindem aluatul intr-o tava si dam la cuptorul preincalzit 20-30 min (200grade)...Citeste continuarea

Tocanita de oaie

Postat de: aishaflory in Oaie

Intr-o oala sub presiune puneti putin ulei, ceapa si o caliti citeva minute pana se inmoaie, apoi adaugati carne si o prajiti putin. Se adauga pasta de tomate si apa, dupa care puneti sare, piper,...Citeste continuarea

Tarta cu afine

Postat de: lacralacry in Prajituri

Separam galbenusurile de albus si frecam galbenusurile cu zaharul, pana devin o crema. Turnam uleiul si laptele pe rand fiecare, amestecand continuu si adaugam coaja rasa de la o lamaie. Separat...Citeste continuarea

Tarta cu crema de branza si jeleu...

Postat de: gusti in Aperitive / Garnituri

Ingredientele pentru aluat se mixeaza la robotul de bucatarie Assistent Electrolux :), apoi se pune aluatul in folie de plastic si se lasa la frigider cateva ore. Se taie doua hartii de copt de...Citeste continuarea

Tagliatele Pad Thai

Postat de: Lia1 in Spaghete

1. In apa clocotita + 1 praf de sare (1 litru) se fierb timp de 5 minute tagliatelele, se clatesc putin sub jet de apa rece si se lasa la scurs. 2. Se amesteca sosul de soia cu zeama de lamaie,...Citeste continuarea

Tarta cu crema de vanilie

Postat de: aliliana in Prajituri

Intai preparam crema: ouale cu zaharul, zaharul vanilat, faina, un praf de sare se amesteca in uscat. Dupa omogenizarea completa se adauga laptele rece, se amesteca si se pune pe foc. Se mesteca...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]