A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort "Iepurasii ciocoholici"

Postat de: miha in Torturi

Blat: Nuca, zaharul si apa se pun la foc mic. Se fierb pana se ingroasa si incepe sa miroase a nuca prajita :) Apoi se adauga cacaoa si pesmetul de biscuit. Se amesteca bine si se lasa la...Citeste continuarea

Tortulet cu blat de savarina

Postat de: ala_oancea in Torturi

Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se incorporeaza galbenusurile, apoi pesmetul si faina. O parte din aluat l-am turnat in formele de briose si am facut sase savarine. Restul de aluat se...Citeste continuarea

TORT DE CAPSUNI CU FISTIC

Postat de: Roda in Torturi

u (12 felii/1 ora) 1.Se taie 2 hartii de copt cu diametrul de 26 cm.Se preincalzeste cuptorul la 100*C. 2.Se prepara blatul:albusurile de ou se bat spuma cu putina sare si cu sucul de...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: luminita20_2006 in Dulciuri

Bati margarina / unt spuma si adaugi zaharul si galbenusurile, Separat bati albusurile apoi incorporez in prima compozitiea, se adauga faina, praful de copt si zaharul vanilat. Tava de tarta...Citeste continuarea

Trunchi de copac

Postat de: yammy in Prajituri

-Se separa ouale.Galbenusurile, zaharul, zaharul vaniliat si coaja de lamaie se bat intr-un castron pana la dizolvarea zaharului. Se adauga untul si se mai amesteca pana devine o crema consistenta...Citeste continuarea

Turte ca la bunica

Postat de: Sabina in Pizza

Facem un aluat din toate ingredientele de mai sus si il lasam la dospit jumatate de ora. Impartim aluat in bucatele mai mici pe care le intindem. Coacem pe ambele parti turtele noastre intr-o...Citeste continuarea

Tarta cu mascarpone

Postat de: Sabina in Prajituri

Pregatim baltul pentru inceput: batem albusurile spuma impreuna cu zaharul si un praf de sare. Galbenusurile le amestecam cu lingura de ulei, adaugam zaharul vanilat si coaja de lamaie. Peste...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata si frisca

Postat de: miha in Dulciuri

Aluatul il punem in tava de tarta si-l intepam din loc in loc cu furculita. Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit...Citeste continuarea

Tort ciocolatos

Postat de: yammy in Torturi

-se mixeaza oul cu zaharul -se adauga uleiul, laptele, si gemul -se amesteca -apoi se adauga bicarbonatul, faiana si cacaoa -se mixeaza bine -compozitia se pune in tava unsa cu ulei si...Citeste continuarea

Tarta Alpina cu mere

Postat de: yammy in Prajituri

-intr-un castron punem ouale, zaharul si un varf de cutit de sare -le mixam pana devin crema -adaugam untul topit -apoi treptat faina amestecata cu praful de copt si laptele -aluatul nu va...Citeste continuarea

Trigoane crocante

Postat de: yammy in Prajituri

-amestecam margarina rece cu faina -pana rezulta un aluat -adaugam zaharul, ouale, scortisoara, coaja de lamaie si praful de copt -framantam si dam alauatul la frigider 30 min -dupa 30 min...Citeste continuarea

TORT DE SUNCA CU OUA

Postat de: Roda in Aperitive / Garnituri

1.Se curata marul de coaja , se taie in doua , se scot semintele si se taie cubulete.La fel se taie  si parizerul, castraveciorii, ouale fierte,cartofii si morcovii fierti.Toate ingredientele...Citeste continuarea

Tarta cu mac si fructe

Postat de: ala_oancea in Prajituri

Se amesteca ingredientele de aluat si se framanta.Din coca obtinuta oprim un sfert, si restul se pune intr-o tava rodunda de tarta unsa cu unt. Pentru umplutura se amesteca plicul de budinca cu...Citeste continuarea

Tarte cu visine

Postat de: Bunica in Prajituri

Se freaca margarina cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul,vanilia,faina.Se pune faina cat pentru un aluat vartos.  Se imparte aluatul in 32 de...Citeste continuarea

Tort capsunica

Postat de: luminita20_2006 in Torturi

Blatul: se separa galbenusurie de albus. Albusul se bate spuma se aduaga zahar si se bate din nou pana obtinem o bezea, apoi adaugam galbenusurile cate unul si la urma faina la fel cate o...Citeste continuarea

Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

Postat de: miha in Dulciuri

Untul moale il frecam bine cu zaharul,pana devine ca o crema.Adaugam iaurtul si ciocolata topita,omogenizam. Faina o amestecam cu praful de copt si punem cate un putin, amestecind continuu si...Citeste continuarea

Tarta cu caise

Postat de: miha in Dulciuri

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul si se mixeaza in continuare pana la incorporare. Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste acest amestec alternand cu laptele. Aluatul...Citeste continuarea

TORT DE SPANAC

Postat de: Roda in Torturi

1.Se pregateste aluatul din faina, sare, ulei si apa.Din coca se fac 12 bucati egale,care se pun pe un servet curat ,presarat cu faina si se lasa timp de 1 ora. 2.Intr-o forma de tort cu...Citeste continuarea

Tort " Lapte de pasare"

Postat de: luminita20_2006 in Torturi

blat: se bat albusurile spuma cu zaharul se adauga galbenusurile si la urma se adauga faina. Se coace la foc mediu 30 min. crema: gelatina se dizolva cu 150 ml apa calda si se lasa 30 min....Citeste continuarea

tort simplu "naty"

Postat de: luminita20_2006 in Torturi

blat: Se separa galbenusurile de albus. Albusurile se bat spuma cand sa intarit adaugam zaharul in ploaie dupa ce sa incorporat zaharul adaugam galbenusurile cate unul, apoi faina la fel .....Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Amestecam faina cu margarina rece! Adaugam zaharul si zaharul vanilat, framantam sa se incorporeze si lasam la rece 2 ore. Dupa ceea se intinde o foaie si se pune intr-o forma de tarta( eu am...Citeste continuarea

Tocanita siciliana cu vinete

Postat de: ala_oancea in Mancaruri de post

Se prajesc vinetele in ulei de masline, adaugand oregano. Dupa ce vinetele s-au inmuiat usor adaugati ceapa, usturoiul si patrunjelul. Daca vi se pare prea uscat mai puteti adauga ulei de...Citeste continuarea

Tocanita cu carne de vitel

Postat de: adriana65 in Vita

  Ceapa, usturoiul si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei, un minut, la foc mic; se adauga carnea taiata in bucati mici si se amesteca. Cand s-a schimbat culoarea la carne se adauga...Citeste continuarea

Tort exotic

Postat de: Roda in Torturi

1.Se separa ouale.Albusurile se bat spuma cu 3 linguri de apa rece.Se adauga, in ploaie, 100g. zahar, apoi galbenusurile ,faina amestecata cu praful de copt si amidonul alimentar. 2.Se...Citeste continuarea

Tort de pere

Postat de: Roda in Torturi

1.Albusurile se bat spuma cu 3 linguri apa rece si se adauga treptat, in ploaie, 130g.zahar, galbenusurile,amidonul alimentar, cacaoa, faina amestecata cu praful de copt si cernute impreuna....Citeste continuarea

Tort coronita cu capsuni

Postat de: ala_oancea in Torturi

Se freaca ouale cu untul moale, apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o compozitie cremoasa. Se adauga vinul, apoi faina si se mixeaza bine. Se toarna compozitia in forma unsa si...Citeste continuarea

Tort Prison Break

Postat de: Bucataras in Torturi

Blatul: Bate ouale cu zaharul si zaharul vanilat, pana ce acesta se topeste. Adauga faina cernuta si amestecata cu praful de copt, imbogateste cu aromele de coaja de lamaie si portocala...Citeste continuarea

Tarta cu fructe a la Anisoara

Postat de: Bucataras in Prajituri

Inainte de a prepara acest aluat e necesar ca toate produsele sa fie foarte reci. intr-un vas se amesteca cu o lingura de lemn foarte minutios untul cu zaharul pudra, se adauga cite putin ouale ,...Citeste continuarea

Tort Castel

Postat de: Bucataras in Torturi

Blatul din 15 oua+15 linguri de zahar+15 linguri de faina+cca 2 pliculete de praf de copt+ esenta de vanilie la fiole. Am batut 1 litru de frisca Hulala si am lasat-o deoparte....Citeste continuarea

Tort diplomat

Postat de: luminita20_2006 in Torturi

Se amesteca ouale cu zaharul si laptele si se pun la foc mic amestecand in continuu. Dupa ce da in clocot, punem gelatina care a fost dizolvata cu un pic de compot de ananas, apoi se lasa la...Citeste continuarea

Tiramisu Ice Cake

Postat de: miha in Dulciuri

Se tapeteaza o tava de cozonac cu folie alimentara. Se prepara cafea folosind aproximativ 400 ml de apa. Se racoreste putin si se aromeaza cu conic (daca doriti puteti pune si 85g zahar)....Citeste continuarea

Tort cu crema de branza

Postat de: Oana in Torturi

Blatul tortului este pandispanul cu suc de portocale , toate cantitatile fiind reduse la jumatate. Avem nevoie de o punga de visine congelate, pe care le lasam la dezghetat intr-o sita. Cand...Citeste continuarea

Tort Jaffa

Postat de: Roda in Torturi

1.Se separa ouale.Albusurile se bat spuma cu mixerul, se adauga 1 pachetel de zahar vanilinat si 80g.zahar,apoi, unul cate unul ,galbenusurile, faina amestecata cu amidonul alimentar  si date...Citeste continuarea

Tochitura cu mamaliguta

Postat de: Oana in Porc

Ficatul, carnea de porc si puiul le taiem cubulete, carnaciorii rondele. Ceapa si ardeiul gras le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei. Punem apoi carnea de porc si o lasam putin la...Citeste continuarea

Tort sah

Postat de: Oana in Torturi

Blatul se face cu o zi inainte sau seara si il lasam la racit pana dimineata, asta ca sa-l putem taia frumos, sa nu se sfarame. Reteta blatului este pandispanul cu suc de portocale. Sa ne...Citeste continuarea

Tort trenulet

Postat de: Oana in Torturi

Am pregatit doua checuri, cu compozitia de la pandipan cu suc de portocale . In jumatate de compozitie am pus 3 linguri cu cacao si au rezultat un chec galben si unul maro. Sarbatoritul ma...Citeste continuarea

Tort ursulet

Postat de: Oana in Torturi

Blatul de la tortulet a fost pandispanul cu suc de portocale . In forma detasabila de tort am pus merele curatate de coaja si taiate felii, peste ele am presarat zaharul si scortisoara si...Citeste continuarea

Tort masinuta

Postat de: Oana in Torturi

Daca mai are rost sa zic, blatul tortului este acelasi pandispan cu suc de portocale :)). De data acesta l-am copt intr-o forma dreptunghiulara, 20/30 si am copt doua blaturi. Iata si...Citeste continuarea

Tort de migdale

Postat de: Roda in Torturi

1.Se prepara blatul de tort:se preincalzeste cuptorul la 180*C.Se unge cu unt si se infaineaza forma de tort cu diametrul de 22 cm. Pentru blat, se amesteca ouale cu zaharul si putina sare.Se...Citeste continuarea

Tort de mere cu macese

Postat de: Roda in Torturi

1.Se prepara aluatul de linzer:se amesteca faina cu zaharul,cu praful de vanilie,cu untul rece si cu galbenusul de ou.Se amesteca bine , se aduna ca o minge, se inveleste in folie de aluminiu si...Citeste continuarea

Tort de somon afumat

Postat de: Roda in Aperitive / Garnituri

(4 portii;25'+3h.) 1.Se amesteca branza topita cu branza mascarpone, se adauga sare, piper alb proaspat macinat si 1/2 din  sucul de lamaie. 2.Daca painea este proaspata, i se taie...Citeste continuarea

Tort cu pepene galben a la Adela

Postat de: Bucataras in Torturi

1. se opresc 200 gr pepene cu carne galbena, din restul de pepeni se scot bile si se pun la marinat stropite cu rom 30 min; 2. blatul inferior se unge cu 2 lg gem. se amesteca branza de vaci cu...Citeste continuarea

TORTILLA SPANIOLA!

Postat de: gusti in Aperitive / Garnituri

Preparare: am taiat cartofii rondele subtiri si ceapa la fel, iar ouale le-am pus separat intr-un vas si le-am batut ca pentru omleta. Intr-o tigaie am turnat ulei de...Citeste continuarea

Tortuletul robotelului din Star...

Postat de: Bucataras in Torturi

Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul, se mixeaza pana se topeste. Se adauga incet si pe rand galbenusurile si apoi faina. Se pune intr-o tava dreptunghiulara cu hartie de copt si se da...Citeste continuarea

Tort “Medovik” a la Natalia

Postat de: Bucataras in Torturi

Intr-un ibric se bat impreuna ouale, zaharul, margarina si mierea. Se pune la bain-marie si se amesteca pina incepe sa fiarba apa, iar zaharul din compozitie s-a topit. Se adauga bicarbonatul, se...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: gusti in Torturi

Se face un aluat din 500 gr zahar amestecat cu untul, un galbenus si faina, se coace pe jumatate intr-o forma de tort. Se pun deasupra merele inabusite cu 250 gr zahar si se mai lasa putin la...Citeste continuarea

Tortilla española, de la Alex din...

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Bineînțeles că știți: înainte de a începe, spălați-vă bine pe mâini. Curățați cartofii și ceapa. Cartofi se taie în felii tip chips, nici prea subțiri,...Citeste continuarea

Tort cu blat de cacao si mousse de...

Postat de: Bucataras in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,ca pentru bezea,impreuna cu zaharul si praful de sare.Galbenusurile le amestecam cu uleiul, ca la maioneza si le adaugam peste albusuri....Citeste continuarea

Tort Minnie pregatit cu dragoste de...

Postat de: Bucataras in Torturi

Acest tort l-am realizat din 2 blaturi, unul intreg care este capul si din celalalt blat am decupat urechile si funda. Blatul este simplu: 4 oua ,100ml.lapte,100ml. ulei, 250 gr.faina, 250...Citeste continuarea

Tort Meringue

Postat de: floricik90 in Torturi

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul pudra cate putin, praful de sare si zeama de lamaie si se mai bat pana ce albusurile raman tari. Este bine ca ultimile 5-10 min sa fie batute pe baie de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]