A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

TORT CU CREMA DE CIOCOLATA, ROM SI...

Postat de: Lily_Musat in Torturi

BLATUL: Se amesteca cu mixerul albusurile cu zaharul pana se fac spuma, se adauga galbenusurile pe rand, faina in ploaie,  si dupa ce se bat bine la sfarsit se pune  uleiul, apoi se...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: miha in Prajituri

Se amesteca intr-un vas branza, laptele, uleiul, sarea si zaharul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult,...Citeste continuarea

Tort cu visine si crema fina de unt...

Postat de: adriana65 in Torturi

Pentru blat topiti untul si lasati-l sa se raceasca. Intre timp bateti o spuma din oua si zahar. Faina se amesteca cu amidonul si praful de copt si le cerneti apoi deasupra spumei de oua,...Citeste continuarea

TORT KODRIT KADIR

Postat de: Sabina in Torturi

Pentru blat amestecam intr-un vas oul zaharul, laptele, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao cu ness. Amestecam bine. Pentru caramel batem ouale cu zaharul, apoi...Citeste continuarea

Tarta de cirese

Postat de: sandytza in Prajituri

Se separa ouale.Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana isi schimba culoarea. Se adauga praful de copt stins cu otet, untul si laptele. Se...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie si zmeura

Postat de: leoflori in Torturi

Blatul :  Se freaca galbenusurile cu zaharul adaugand din cand in cand cate o lingura cu apa, pana cand se obtine o crema de consistenta unei alifii. Faina se amesteca (si cu cacao...Citeste continuarea

TIRAMISU CU ZMEURA

Postat de: Roda in Prajituri

Apetisanta, usoara,o versiune adaptata dupa Tiramisu reteta originala 1.Se separa ouale.Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pana cand compozitia se albeste.Se adauga mascarpone si se...Citeste continuarea

TARTA CU BRANZA DE CAPRA SI...

Postat de: Roda in Aperitive / Garnituri

1.Intr-un bol , se acopera strugurii cu apa si se lasa sa se umfle. 2.Se taie branza de capra si caisele uscate in bucatele. 3.Intr-un castron, se amesteca bucatile de branza cu caisele...Citeste continuarea

Tort cu inghetata de ciocolata

Postat de: miha in Torturi

Blat: Punem totul la robot si mixam pana obtinem pesmetul de biscuit.Intr-o tava cu inel detasabil,turnam pesmetul de biscuit si cu fundul unui pahar tasam bine pana se formeaza blatul bine...Citeste continuarea

Tarta cu branza dulce si fructe de...

Postat de: leoflori in Prajituri

Blatu l:  Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, se infasoara in folie si se lasa la frigider 30 minute.Apoi intindem o foaie subtire si o punem in forma de tarta de 26 cm. Se...Citeste continuarea

Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta

Postat de: sandytza in Ficat

Se prajeste ceapa in ulei, se adauga boiaua si apoi ficateii. Se adauga apa cat sa se acopere si un pic de sare. Se lasa la fiert completand intruna de apa sa nu scada prea mult. Cand ficateii...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu mamaliguta

Postat de: sandytza in Pui

Se prajeste ceapa taiata marunt ,in ulei dupa care se adauga boiaua. Se adauga pulpele de pui si se intorc pe o parte si pe alta in ulei.Se adauga apa cat sa acopere carnea , se adauga...Citeste continuarea

Turkey Burger

Postat de: kryky_55 in Mancaruri cu carne

Framantati bine carnea cu paprika,sare,piper putin oregano si usturoiul pisat. Adaugati pesmetu ,oul si supa de pui si framantati bine,bine (aproximativ 5-10 minute). Din compozitia...Citeste continuarea

Tort " Black & White" Michael Jackson

Postat de: leoflori in Torturi

BLATUL : Frecam untul spuma cu zaharul. Adaugam ouale pe rand si mixam cca 3 minute. Punem faina(care a fost amestecata inainte cu praful de...Citeste continuarea

TARTA CU LAMAIE

Postat de: Roda in Prajituri

1.Se freca untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o compozitie spumoasa.Se  adauga ouale batute, se amesteca si se  pune faina.Aluatul se framanta , apoi se lasa sa se...Citeste continuarea

TORT DE FRUCTE "CARLA"

Postat de: Roda in Torturi

(12 felii/70') 1.Se freaca ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Faina se amesteca cu praful de copt si amidonul alimentar,cu cacaoa,apoi se incorporeaza, treptat , in compozitia de oua.Se...Citeste continuarea

Tort merengue cu crema de lamaie

Postat de: miha in Torturi

Se bat abusurile spuma tare si lucioasa.Apoi se adauga zaharul treptat si esenta de vanilie. In tava tapetata cu hartie de copt se intinde un strat de aproximativ jumatate de cm de bezea.Se...Citeste continuarea

Tochitura

Postat de: kryky_55 in Porc

Taiati ceapa si ardeiul marunt si le caliti cu putin ulei,cand ceapa devine aurie puneti carnea taiata cubulete,puneti pasta de tomate ,condimentati bine si apoi puneti o cana cu apa calda(apa sa...Citeste continuarea

TORT ALB CU BANANE

Postat de: Roda in Torturi

1.Se amesteca galbenusurile cu zaharul ,cu 2 linguri apa fierbinte si cu coaja de lamaie.Se adauga albusurile batute spuma,faina si praful de copt.Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara...Citeste continuarea

TARTA CU CAPSUNI

Postat de: Roda in Prajituri

1.Se bat albusurile spuma ,se adauga treptat zaharul si sucul de lamaie,se bat in continuare  pana se obtine o bezea.Se incorporeaza galbenusurile ,faina amestecata cu praful de copt,apa si...Citeste continuarea

Tigari cu nuci

Postat de: boscodina in Prajituri

Se amesteca ingredientele pentru sirop si se pun la fiert, 20 de minute la foc mic. Devine un sirop legat ce trebuie racit insa. Se face siropul preferabil cu cateva ore inainte si se tine in...Citeste continuarea

Tiramisu

Postat de: sandytza in Prajituri

Tiramisu reteta adaptata dupa reteta originala Se prepara cafeaua , daca are zat se strecoara ,se adauga esenta de rom si se lasa la racit. Se separa galbenusurile de albusuri....Citeste continuarea

Tortilla de cartofi cu ton si maioneza

Postat de: sandytza in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii s se taie cubulete nu foarte mici dar subtiri. Se pun la prajit intr-o tigaie cu mult ulei. Se adauga ceapa taiata bucatele si se lasa sa se prajeasca impreuna in ulei...Citeste continuarea

Tort Egiptean

Postat de: Lily_Musat in Torturi

Se fac patru foi si 2 creme.Crema de vanilie si crema de frisca cu zahar ars si alune. Macinam alunele si nucile. Cum facem foile: Batem albusurile spuma apoi adaugam zaharul si...Citeste continuarea

Tort Iepurasul Diplomat

Postat de: Lily_Musat in Torturi

Eu am vrut sa fac un tort mare de 2 kg si am folosit multa frisca. Pregatim piscoturile mai intai. Le taiem bucatele cu cutitul. Le aranjam in forma de tort cu pereti detasabili pe fundul...Citeste continuarea

Tort cu mousse de ciocolata

Postat de: sandytza in Torturi

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul iar albusurile se bat spuma. Se adauga cacaoa, praful de copt si faina la galbenusuri si se freaca bine pana devine o crema...Citeste continuarea

Tartine cu jambon

Postat de: ala_oancea in Aperitive / Garnituri

Am asezat feliile de paine in tava si le-am dat putin la cuptor. Intre timp am preparat sosul, maruntind bine la robot rosiile decojite, usturoiul si ardeiul taiate bucati si restul...Citeste continuarea

Tort diplomat cu fructe exotice

Postat de: Lily_Musat in Torturi

Se pune intr-o cratita pe foc laptele, zaharul si oul si se firb pana se incheaga putin,se ia de pe foc, se amesteca cu gelatin, iar cand se raceste bine se adauga frisca, vanilia si fructele...Citeste continuarea

Turta de icre

Postat de: Lily_Musat in Aperitive / Garnituri

Icrele le batem cu mixerul cca 3 minute, impreuna cu ingredientele. Pregatim o cratita mica tapetata cu hartie de copt si le bagam la cuptor la temperatura de 200 grade pentru 25-30 minute....Citeste continuarea

Tarta Dartz

Postat de: Lily_Musat in Prajituri

Amestecam faina cu cacao si o punem peste compozitie. Intr-o tava de cuptor punem hartie de copt si incingem cuptorul in prealabil la 200 grade. Lasam blatul sa se coaca 40 minute, dupa care il...Citeste continuarea

Tort Medena

Postat de: leoflori in Torturi

  Rulada  :Amestecam albusurile cu zaharul si mixam pana se fac bat, apoi adaugam galbenusurile pe rand si la urma faina amestecata dinainte cu praf de copt. Turnam in tava...Citeste continuarea

Tort cu zmeura si branza

Postat de: boscodina in Torturi

Se amesteca ingredientele blatului , pana devin o pasta omogena. Se aseaza pe fundul unei tavi cu peretii detasabili si se niveleaza. Componentele cremei se bat pana devin o crema spumoasa. Se...Citeste continuarea

Tort cu 3 feluri de mousse de...

Postat de: leoflori in Torturi

Pt. blat : amestec migdalele/nucile macinate praf, cu 60 gr. zahar pudra + cacao. Bat albusurile spuma cu 40 gr.zahar pudra + vf.sare. Se toarna amestecul de migdale/nuci peste albusurile batute...Citeste continuarea

Tarta de capsuni

Postat de: Lily_Musat in Prajituri

  Se amesteca ingredientele pentru blat cu mixerul pana se dizolva zaharul. Intr-o forma cu peretii detasabili pe care o ungem cu margarina si o presaram cu faina punem...Citeste continuarea

Tort Frankfurter Krone

Postat de: Lily_Musat in Torturi

Batem cu mixerul ouale si zaharul pana se face crema. Adaugam uleiul putin cate putin, apoi adaugam visinata. Faina o amestecam cu praful de copt si o punem in compozitie. Amestecam bine....Citeste continuarea

Tocanita studenteasca

Postat de: luminita20_2006 in Mancaruri cu carne

S ecretul la aceasta tocanita....nu este secret....pui ce ai.. Cartofii se cutara se spala si se taie cuburi mari, morcovul cubulete la fel si ceapa la fel. Carnatii se taie felii si se pun la...Citeste continuarea

Tort inimos cu frisca si ciocolata

Postat de: miha in Torturi

Pentru blat am folosit ingredietele de la prajitura Krem a la krem . Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul, ca la bezea. Apoi se adauga cate un galbenus si se bate...Citeste continuarea

Tzatziki

Postat de: Bucataras in Sosuri

Curatati castravetii de coaja si taiati-i in sferturi. Cu ajutorul unei lingurite scoateti semintele. Tocati castravetii in bucati de 2,5 cm. Puneti bucatile intr-o strecuratoare si presaratile cu...Citeste continuarea

Tort cu capsuni

Postat de: adriana65 in Torturi

Pentru blat, albusurile se bat spuma cu 2 linguri de apa, zaharul tos si cu zaharul vanilat. Se adauga galbenusurile. Am mai dat o tura cu mixerul. Am adaugat ingredientele solide: faina...Citeste continuarea

Tort cu finetti

Postat de: luminita20_2006 in Torturi

Blat: se bat albusurile spuma se adauga zaharul, pana cand se face bezea.  Apoi se adauga galbenusurile, unul cate unul si dupa ce s-au incorporat se adauga faina, la fel cate o lingura....Citeste continuarea

Tarta cu branza si mac

Postat de: yammy in Prajituri

Pt aluat: -se amesteca toate ingredientele, se framanta -aluatul rezultat se da la rece 30 min -se intinde in tava de copt si se inteapa cu furculita Umplutura: -macul macinat si laptele se...Citeste continuarea

Tort de cafea

Postat de: Sabina in Torturi

Macinam migdalele. Batem spuma untul cu zaharul. Separam galbenusurile de albusuri, incorporam galbenusurile in masa de unt. Topim in bain-marie ciocolata si incorporam 2 linguri de cafeaua....Citeste continuarea

TORT CU CAPSUNI

Postat de: ramo_cata in Torturi

Am pregatit crema de capsuni cam asa: am fiert laptele.intr-un bol am pus budinca,8 linguri de zahar si 3 linguri de faina ,le-am amestecat apoi am adaugat putin lapte rece si am amestecat cu...Citeste continuarea

Tarta cu fructe de sezon

Postat de: yammy in Prajituri

-Se freaca ouale cu zaharul, se adauga treptat laptele, uleiul, aromele, bicarbonatul si faina. -Se omogenizeaza compozitia si se toarna in tava pregatita cu hartie de copt. Deasupra aluatului,...Citeste continuarea

Tort frantuzesc

Postat de: miha in Torturi

Blat: Se cerne faina intr-un vas,se face o gropita la mijloc,in care se adauga zaharul pudra,untul topit si racit,galbenusul,sarea,zaharul vanilat si bicarbonatul. Se framanta un aluat...Citeste continuarea

Turta dulce crescuta

Postat de: Sabina in Prajituri

Caramelizam trei linguri de zahar, peste care adaugam o ceasca de apa, asteaptam pana se topeste zaharul caramel si lasam deoparte la racit. Cele 5 galbenusuri de ou se bat cu zaharul pana acesta...Citeste continuarea

Treccia ripiena sarata

Postat de: ala_oancea in Pizza

Se dizolva drojdia cu o lingurita de zahar si cu putina apa calduta. Varsam drojdia peste faina, adaugam untul la temperatura camerei, restul de zaharul, sarea si restul de apa. Dupa 5...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: ala_oancea in Dulciuri

Se face o compozitie amestecand toate ingredientele. Se lasa sa stea o ora, dupa care se intinde o foaie nu prea subtire si se decupeaza dupa preferinta. Se aseaza in tava pe hartie de copt si...Citeste continuarea

Tort cu capsuni si iaurt

Postat de: ala_oancea in Torturi

Se bate untul cu 150 gr zahar, se adauga ouale, faina, praful de copt si laptele. Se aseaza aluatul intr-o forma si se coace pentru 35 de minute. Intre timp se bate frisca lichida, se adauga...Citeste continuarea

Tarta cu nuca si ciocolata

Postat de: ala_oancea in Prajituri

Se mixeaza untul cu zaharul, se adauga oul, iar apoi faina si bicarbonatul. Se framanta bine si se intinde 2/3 din aluat in forma de tarta. Pentru umplutura, nucile se taie bucatele si se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]