A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tarta cu prune

Postat de: maria_claudia in Dulciuri

pregatim blatul: mixam ouale impreuna cu zaharul si untul, adaugam zaharul vanilat si esenta de rom , apoi faina amestecata cu praful de copt. Compozitia rezultata se rastoarna intr-o tava ptr...Citeste continuarea

Tartine cu ciuperci

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Ciupercile taiate in bucati mici,se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc pana ce se inmoaie. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, se adauga usturoiul tocat fin si vinul. Se...Citeste continuarea

Tort "Death By Chocolate"

Postat de: postavaru in Torturi

Blatul: Se topeste untul si se adauga ciocolata bucatele. se lasa sa se topeasca, la foc mic. Se mizeaza ouale cu zaharul si praful de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga faina si...Citeste continuarea

Tort de mere cu nuca

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Merele le curatam de coaja,le scoatem cotorul si le taiem in doua. intr-o cratita rotunda punem cele 5 linguri de zahar pentru caramel. o punem pe foc ,facem caramelul si il distribuim...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si mascarpone

Postat de: miha in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se bat in continuare pana devin lucioase, ca la bezea. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul si esenta de rom, apoi...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: adasev12 in Torturi

intai se pregatesc merele: se curata si se taie in jumatati, scotandu-se cotoarele cu grija sa nu se rupa. se ia o tava sau un vas unde se va coace tortul, se caramelizeaza 4-5 lg de zahar si se...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci si piept de...

Postat de: Adinacarla in Mancaruri cu carne

Tocanita: Am cutatat ceapa si am taiat-o solzisori. ardeiul rosu l-am taiat pe acelasi principiu. Intr-o tigaie cu putin ulei de masline am pus ceapa si ardeiul presarand sare si piper....Citeste continuarea

Tarta fluturash

Postat de: Corina33 in Prajituri

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mai bate pana se topeste. Se incorporeza amestecand incet galbenusurile si apoi faina amestecata cu praful de copt. Se toarna...Citeste continuarea

Tortul ciobanului

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

In primul rand ungem vasul pe care il vom baga in cuptor cu unt. Imediat dupa ce facem mamaliga luam si punem un strat in vas. Ca sa o putem aranja mai simplu punem un cub mic de unt si...Citeste continuarea

Tocanita multicolora

Postat de: bitza in Porc

carnea feliata se sareaza si se pipereaza si se rumeneste in 2 linguri de ulei pe ambele parti.Ceapa tocata marunt,morcovul cubulete si ardeii se pun in cratita peste carne si se inabuse 5...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si nuca(à la Miha)

Postat de: corina241 in Torturi

Blatul de cacao :Albusurile le batem separat,adaugam zaharul dupa ce acestea s-au intarit si batem in continuare pana se topeste zaharul.Galbenusurile le amestecam cu uleiul in alt...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: gugugh in Torturi

Merele se curata de coaja si seminte si se lasa intregi sau jumatati -dupa preferinta Se pun merele intr.o cratita cu cele 150 gr zahar si untul taiat cubulete. Se dau la cuptor pana zaharul...Citeste continuarea

Tocana de august

Postat de: jurnalulanei in Mancaruri de legume

le-am tăiat cubuleţe, solzişori sau rondele, le-am aruncat în wok,l e-am lăsat să fiarbă pe aragaz cam 15 minute, după care le-am mutat în cuptor aproximativ 40 de minute şi...Citeste continuarea

Ton la grill cu pasta de unt

Postat de: jurnalulanei in Ton

Tonul se decongeleaza,se curata, se spala bine, se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se pune pe gratar. Pasta de unt presupune: doua linguri de unt, sare, piper, ceapa verde si zeama de...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi, cu gogonele...

Postat de: Ina in Mancaruri de post

Cartofii se curata de coaja,  se spala si se taie felii potrivite care se rumenesc in putin ulei incins ( eu am folosit de palmier si i-am prajit in cratita cu gril, pentru a nu obtine o...Citeste continuarea

Tartine cu macrou afumat

Postat de: alinutza1983 in Aperitive / Garnituri

1. se curata macroul de oase si de pielita, apoi intr-un bol incapator se zdrobeste cu ajutorul unei furculite. 2. Se curata de coaja cartofii fierti in prealabil si se dau prin razatoarea...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: silvi0ara in Torturi

Blat: Cuptorul se incinge la 180gC.Se bate mai intai untul spuma cu 100g zahar.Se inglobeaza pe rand ouale,apoi praful de sare,coaja de lamaie si vanilia.Se amesteca faina cu amidonul si...Citeste continuarea

Tort cu mousse de iaurt si mousse...

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, apa, uleiul, faina, praful de...Citeste continuarea

Tort cu frisca si ciocolata

Postat de: nico_nico in Torturi

Pentru blat se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu putina sare.Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat si praful de copt si bicarbonatul dizolvate in zeama de lamaie,apoi...Citeste continuarea

Tort cu fructe

Postat de: nico_nico in Torturi

Pentru blat se separa ouale. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga uleiul in fir ca la maioneza si la sfarsit faina si praful de copt...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă adaptata

Postat de: vanilla in Torturi

 Tiramisu reţetă adaptata Prima si prima data..ca sa iasa un tiramisu ca la mama lui acas`  trebuie sa faci sosul zabaglione... Nimic mai simplu...Freci galbenusurile cu...Citeste continuarea

Tabouleh:Salata cu cuscus

Postat de: mitinita in Salate

Se fierbe apa si se adauga peste cuscus. Se lasa 5 minute dupa care se amesteca cu furculita. Se repeta procesul peste un minut si tot asa pana cuscusul se separa. Amesteca toata...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: postavaru in Prajituri

Se curata merele, se taie pe jumatate si se scot samburii Intr-o tava rotunda sau o cratita se caramelizeaza cele 6 linguri de zahar. Zaharul caramel se intinde pe fundul tavii si putin pe...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu galuste

Postat de: Sidy in Pui

Puiul se spala bine si se transeaza in bucati potrivite.Legumele spalate se feliaza si ele si se calesc in ulei. Se adauga carnea, pasta de gogosari, sare si piper si o cana mare cu apa care sa...Citeste continuarea

Tocanita de pipote

Postat de: iulianatanase in Pui

Eu aveam pipotele inghetate si asa ca le-am pus cu putin delicat in oala cu presiune,cu apa numai cat sa le acopere.Le-am fiert cca.20 min.In timp ce fierbeau ,am curatat ceapa si morcovul,le-am...Citeste continuarea

Tarta cu ton ,ceapa,ardei si branza.

Postat de: iulianatanase in Ton

Preincalziti cuptorul la 180 grade. In timp ce cuptorul se incalzeste pregatiti foietajul.eu l-am taiat cu foarfeca de bucatarie un pic mai mare decat forma de tarta si l-am asezat in forma cu...Citeste continuarea

Tarta cu crema ganache si dulceata...

Postat de: gugugh in Prajituri

Blatul: Faina, untul, margarina, se omogenizeaza bine, dar fara sa se insiste prea mult, apoi se adauga zaharul si oul. La sfarsit adaugam apa rece si se framanta aluatul pana devine o bila...Citeste continuarea

Tort Dobos

Postat de: nico_nico in Prajituri

Pentru foi separi ouale. Galbenusurile se mixeaza cu 6 linguri zahar, zaharul vanilat si 4 linguri de apa si praful de copt. Albusurile se bat spuma tare cu 4 linguri apa si un praf de sare si...Citeste continuarea

Tort cu fructe si frisca

Postat de: nico_nico in Torturi

Pentru blat se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu 5 linguri zahar, iar galbenusurile se mixeaza cu celelalte 5 linguri de zahar pana devine o crema spumoasa. Se amesteca albusurile cu...Citeste continuarea

Tocanita de pui

Postat de: Irina in Pui

Am taiat pieptul de pui in cubulete, am tocat ceapa, cartoful l-am taiat felii, iar ardeiul rosu fasii. Puiul l-am inabusit putin in ulei, am adaugat ceapa, cartoful, ardeiul rosu si cel iute....Citeste continuarea

Tarta cu ton

Postat de: gugugh in Peste

Foietajul se scoate din frigider si se la sa la temperatura camerei. Cuptorul se preincalzeste la 220 grade. Ardeiul si rosiile se taie marunt si se calesc cateva minute. Maslinele se taie...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu frisca

Postat de: gugugh in Torturi

Tiramisu reţetă cu frisca Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca lichida trebuie sa stea la frigider cel putin cateva ore...Citeste continuarea

Tortulet Eliza

Postat de: Corina33 in Torturi

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se bat pana se obtine o spuma lipicioasa. Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul apoi se adauga incet la albusuri. Faina se...Citeste continuarea

Tort cu nuca prajita si frisca

Postat de: nadina73 in Torturi

Blat. Se amesteca 4 galbenusuri cu zaharul iar la interval de 2-3 minute se pune cate 1 lingura de apa rece si se amesteca bine pana se face crema.Separat se amesteca faina (cernuta )cu nuca...Citeste continuarea

Tarta cu piersici

Postat de: housy in Prajituri

  -albusurile se bat spuma cu praful de sare -galbenusurile se bat cu zaharul, si zaharul vanilat pana iese o crema -intr-un bol se pune faina, praful de copt, amoniul pentru...Citeste continuarea

Tort lapte de pasare

Postat de: gaby_d in Torturi

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Le mixam spuma, adaugam zaharul , apoi galbenusurile, pe rand, faina amestecata cu praful de copt, cacaua iar la final uleiul si apa. Turnati...Citeste continuarea

Tort cu frisca , ananas si capsuni

Postat de: flori99 in Torturi

CUM PREPARĂM BLATUL : Gălbenuşurile se separă de albuşuri şi frişca se bate. Zeama din compotul de ananas se amestecă cu 100 g zahăr şi cu conţinutul sticluţei de rom.  Se...Citeste continuarea

Tarta cu salam

Postat de: ony in Pizza

eu am mai avut un foietaj de la placinta,in congelator,l-am intins in tava am pus cateva feliute de mozzarela si cateva de salam,am bagat la cuptor,apoi la final am uns cu putin suc de rosii,sa-l...Citeste continuarea

Tochitura cu mamaliguta

Postat de: nadina73 in Mancaruri cu carne

Se spala bine costita si se taie in bucati(daca nu e taiata) Pulpa de porc se taie in cubulete,la fel si pieptul de pui. Se pune ulei intr-o cratita se incinge bine dupa care se pun bucatile...Citeste continuarea

Tarta cu ton

Postat de: ony in Ton

Pui foietajul in tava,apoi din oua ,lapte,faina si ulei faci un aluat in care pui maslinele,ardeiul,tonul,rosiile tocate marunt,potrivesti de sare si piper si rastorni peste foietaj;bagi la...Citeste continuarea

Tort bust

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, apa, uleiul, faina, praful de...Citeste continuarea

Tarta de ceapa

Postat de: lacrimioara in Pizza

Se taie ceapa marunt se pune la calit cu cartoful ras pe razatoare se caleste in unt. Intre timp batem ouale ca la omleta, se adauga faina, smantana sau laptele. Dupa ce s-a calit ceapa cu...Citeste continuarea

Tartine acrisoare

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Frecam branza bine cu o furculita, adaugam untul ,sare si piper(dupa gust) si omogenizam . La urma adaugam marar verde tocat marunt. Astfel obtinem crema de branza. Punem o tigaie de teflon la...Citeste continuarea

Tort Lilik

Postat de: lilik in Torturi

Blatul: punem ouale,zaharul,vanilia si apa intr-un vas mai mare si batem cu mixerul timp de cca 15-20 de min pana se umfla bine, apoi adaugam faina cernuta si amestecam cu o lingura de lemn...Citeste continuarea

Tochitura moldoveneasca

Postat de: maria_claudia in Porc

Se prajeste carnea impreuna cu carnatii. Pregatim mamaliga, mujdeiul de usturoi si ochiurile. Se serveste cu branza de oi framantata sau cas. Citeste continuarea

Tedi si clatitute cu morcovas

Postat de: epurasha2bb in Mancare copii

Am data pe razatoare morcovul fara coaja, la fel si marul.Din sucul lor impreuna cu sucul de la portocala stoarsa bine , cu picaturile de lamaie si lingurita de miere am facut sucul...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si nuca

Postat de: miha in Torturi

Blat: Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare. Cand si-au dublat volumul se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana compozitia devine ca o crema si aproape ca si-a triplat...Citeste continuarea

Tocana cu carne de vita si carnati...

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

ceapa si ardeii se curata si se spala . Ceapa taiata cuburi , gogosarii taiati fasii se calesc in putin ulei . se adauga carnea de vita in prealabil spalata si taiata cuburi + boiaua de ardei ....Citeste continuarea

Tort de pandispan cu crema de ness

Postat de: alinutza1983 in Torturi

Blatul pentru acest tort este unul simplu, adica cel de pandispan ( pe care eu il ador: ) ). Singura diferenta ar consta in cele 8 linguri de apa (care face aluatul mai pufos si il ajuta sa...Citeste continuarea

Tocanita din piept de pui si gogosari

Postat de: medioto59 in Pui

Indepartam pielita de pe pieptul de pui apoi spalam si taiem bucati potrivite(eu unul din piepti l-am dezosat iar pe celalalt nu). Punem intr-o tigaie putin ulei ,lasam la incins iar apoi punem...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]