Tocanita multicolora

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 28 Oct 2010 | 4117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc(muschi,pulpa fara os)
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 2 rosii decojite/rosii in bulion/rosii pregatite pentru iarna
  • sare,piper
  • 1 lingura faina
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita multicolora:

carnea feliata se sareaza si se pipereaza si se rumeneste in 2 linguri de ulei pe ambele parti.Ceapa tocata marunt,morcovul cubulete si ardeii se pun in cratita peste carne si se inabuse 5 min,apoi se adauga apa,cat sa acopere totul,rosiile tocate si usturoiul.
Se pune capacul si se fierbe pana se inmoaie legumele.Faina se desface in 1-2 linguri de apa si se toarna in fir subtire in tocanita,amestecand energic.Se mai lasa 5 min pe foc si se trage deoparte.Se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita multicolora" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu carne de porc