A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu ricotta si zmeura

Postat de: miremirc in Torturi

  Pentru blat : mixam intr-un bol untul moale cu zaharul pudra si zaharul vanilat, apoi adaugam pe rand cele doua galbenusuri.   Albusurile le batem spuma cu cele 50 g de zahar...Citeste continuarea

Taietei chinezesti cu creveti

Postat de: Sylvia in Fructe de mare

Preparare: Se calesc in putin ulei de masline, crevetii cu fasolea verde si prazul. Adaugam apoi putin sos soia, ghimbir si ciupercile ( ale mele au fost rehidratate si am adaugat si putina apa...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: Julie in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Se mixeaza galbenusurile cu zaharul. Se desface amidonul in putin lapte. Se topeste ciocolata la baie de aburi. Intr-un vas pe foc, se pune laptele si se...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecel si ciuperci

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Pentru a prepara blatul amestecam toate ingredientele, apoi il lasam sa creasca. Cat timp acesta sta la dospit, curatam dovleceii de coaja, ii feliem si, ii saram un pic. Ii lasam 15 minute sa...Citeste continuarea

Tort cu piersici

Postat de: adinaciosescu in Torturi

Tai blatul rece pe doua parti,intinzi un strat de crema,asezi fructele taiate,ungi blatul cu gem de piersici pe partea care va acoperii fructele. Procedezi la fel cu cealalta foaie. Imbraci...Citeste continuarea

Tort cu nectarine si crema de zahar...

Postat de: madi_marin in Torturi

Se caramelizeaza cele 8 linguri de zahar cu cateva picaturi de apa. cand am obtinut un caramel clar si deschis la culoare il turnam intr-o cratita nu foarte mare, dar inalta. Lasams a se raceasca...Citeste continuarea

Tort Noire

Postat de: deyutzky in Torturi

Biscuitii ii zdrobim, topim 350 grame de unt...apoi amestecam untul topit cu biscuitii. Intr-o tava de chec si in una de tarta( sau orice tava doriti) punem folie alimentara apoi adaugam...Citeste continuarea

Tort Felicia

Postat de: diaconta in Torturi

Blat: Untul,zaharul,cacaua,cafeaua si laptele se pun intr-un vas pe foc si se lasa sa dea doua -trei clocote. Stafidele le punem la inmuiat cu putin rom. Se lasa la racit.Se...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu ness

Postat de: RuxyRux in Prajituri

 Tiramisu reţetă cu ness Cele 7 galbenusuri impreuna cu 200 gr zahar le  punem pe baie de aburi unde amestecam pentru circa 10 minute pana incepe sa spumeze (se ingroasa un pic)...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si branza sarata

Postat de: anaiss in Aperitive / Garnituri

Pregatim blatul:  Intr-un castron se framanta untul cu faina, sarea si galbenusul pana se formeaza un aluat (nu trebuie framantat mult, doar cat sa se incorporeze toate). Se formeaza...Citeste continuarea

Tort HELLO KITTY

Postat de: dana1986 in Dulciuri

SE FAC TREI BLATURI. Se separa albusurile de galbenusuri. Zaharul se amasteca si se pune jumatate peste galbenusuri iar jumatate peste albusuri. Putina sare la alubusuri si putina la...Citeste continuarea

Tort de inghetata cu banane

Postat de: sufletista in Dulciuri

Ouale cu zaharul se mixeaza bine pana ce acesta se topeste,se adauga amidonul si se omogenizeaza. Laptele se incalzeste,se adauga crema, se amesteca,se pune  la foc mic cca 5...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu blat

Postat de: sufletista in Dulciuri

Tiramisu reţetă cu blat Praful pentru blat,ouale,untul,laptele se pun intr-un vas si se amesteca cu mixerul la viteza mica cateva secunde si apoi timp de 3 min la viteza mare Compozitia...Citeste continuarea

Tarta cu mere (2)

Postat de: postavaru in Dulciuri

Pentru umplutura: Curatam merele si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Punem merele intr-un vas pe foc si adaugam zaharul. Lasam pe foc, amestecand din cand in cand, pana scade toata...Citeste continuarea

Tian de legume

Postat de: Julie in Mancaruri de legume

Dovlecelul si vanata se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Vanata poate fi lasata si cu tot cu coaja. Rosiile se taie in felii mai groase. Ceapa se taie pestisori. Usturoiul se taie...Citeste continuarea

Tarta cu zmeura

Postat de: Julie in Prajituri

Blat : Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina si la sfarsit laptele. Aluatul se strange usor cu mainile, se pune in folie alimentara...Citeste continuarea

Tarta cu branza si ardei

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Pregatim blatul: In vasul de framantat punem faina cernuta , apoi mascarpone si apa, apoi si smantana si incepem sa framantam pana incorporam bine ingredientele si obtinem un aluat din care...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu ceapa

Postat de: bitza in Pui

Puiul se proportioneaza si se condimenteaza. Se prajeste in ulei incins,pe ambele parti,apoi se scot si se pastreaza la cald. Ceapa se toaca potrivit,morcovul si ardeiul cubulete. Se calesc...Citeste continuarea

Tarta cu ardei gras si rosii

Postat de: laylalala in Aperitive / Garnituri

1.        Incinge cuptorul la 220 ° C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de tarta de aprox. 23 cm diametru. 2....Citeste continuarea

Tort cu mascarpone si visine

Postat de: ela in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul treptat, incorporam pe rand galbenusurile, esenta, cacaoa si faina, amestecand de jos in sus. Punem...Citeste continuarea

Tochitura olteneasca

Postat de: ArianaBala in Porc

Taiem carnea in cubulete si costita o taiem feliute subtiri. punem uleiul intr-o tigaie si prajim carnea alaturi de cateva rondele de ceapa. Dupa ce cubuletele sunt rumenite bine, le scoatem pe o...Citeste continuarea

Tocanita de pipote si inimioare cu...

Postat de: ArianaBala in Pui

Curatam inimioarele si pipotele, si le punem la fiert in putina apa cu o lingurita de sare si o lingurita de otet, pana se fierb pe jumatate. Punem untul intr-o tigaie mai mare( gen wok). Cand...Citeste continuarea

Tort de inghetata

Postat de: sufletista in Dulciuri

BLAT Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se adauga zaharul si se mixeaza bine,se adauga galbenusul.Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua  si se cerne peste albusuri....Citeste continuarea

Tort cu crema de nuca de cocos verde

Postat de: Sidy in Torturi

Se face un pandispan din primele cinci ingrediente si se pune la copt in cuptorul dinainte incalzit.( albusurile se bat spuma , galbenusurile se bat cu zaharul si zaharul vanilat pina isi...Citeste continuarea

Tort de menta si ciocolata

Postat de: RuxyRux in Torturi

Am inmuiat caju pentru o ora. Am pus la blender toate ingredientele si am mixat cat sa iasa o crema mai grosuta si totusi fluida. Intr-un inel culinar am turnat compozitia si am dat la...Citeste continuarea

Tocanita cu carne de porc

Postat de: Ubulika in Porc

Se calesc cepele si ardeiul. Peste ei se pune carnea bucatele. Lasam cateva minute, punem vegeta, boiaua si piperul, apoi stingem cu apa cat sa acopere carnea. Se lasa la foc mic in jur de 50...Citeste continuarea

Tort diplomat

Postat de: Ana_Maria269 in Torturi

  Cele 5 galbenusuri se pun la fiert cu laptele si cu zaharul.Cand au ajuns la punctul de fierbere se mai tin 10 min.pe foc amestecand continuu Amestecul se lasa la racit. Gelatina se...Citeste continuarea

Tort de absolvire

Postat de: luminita20_2006 in Torturi

Blat : se bat ouale bine cu zaharul apoi se adauga, iaurtul, uleiul, faina amestecata cu praf de copt, cacao. Se amesteca bine si se toarna in tava de copt . Se da la cuptor 25-35 min. Se face...Citeste continuarea

Tort fluturas aniversar

Postat de: corina241 in Torturi

blatu l:Albusurile se bat spuma,adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea lucioasa.treptam incorporam si galbenusurile pe care le-am frecat ,in prealabil cu uleiul.Apoi turnam faina,impreuna...Citeste continuarea

Tarta de biscuiti cu crema de branza

Postat de: sufletista in Prajituri

tragem biscuitii prin masina de tocat, ii amestecam cu untul  topit si 2 linguri de zahar tapetam o tava cu pereti detasabili cu folie alimentara adaugam biscuitii si cu o lingura ii...Citeste continuarea

Tarta cu branza

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

am tras covrigii prin masina de tocat carne am topit untul si am amestecat cu covrigeii, se adauga sare dupa gust am batut ouale cu un praf de sare, am adaugat branza data prin razatoare,...Citeste continuarea

Tort aniversar Mickey Mousse

Postat de: playboygirl in Torturi

ingredientele pt blat se tripleaza. Avem nevoie de 3 torturi:unul mare si doua micute. Se separa albusul de galbenus. Se bate foarte bine albusul cu telul, pana se intareste ca o crema. Apoi...Citeste continuarea

Tort Lacul lebedelor

Postat de: marieta in Torturi

blatul: Se separa ouale se bate albusul cu un praf de sare apoi se pune praful de copt. Se bate in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile se freaca separat cu apa, uleiul si...Citeste continuarea

Tort laptop

Postat de: cec in Torturi

foaie biscuit Untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de vanilie. Se adauga ingredientele uscate. Se framanta aluatul si se da la frigider pentru 15 minute, apoi se intinde o...Citeste continuarea

Tarta cu crema de vanilie si caise

Postat de: alice_ciobanu in Prajituri

Am facut mai intai aluatul de tarta. Am combinat faina cu oul, untul rece, un praf de sare , laptele si cele 50 gr de zahar si am framintat putintel pana am obtinut un aluat, o bila pe care am...Citeste continuarea

Tocanita cu inimi si pipote

Postat de: MotanLaOale in Pui

Pipotele si inimile se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt (la robot). Ardeii se spala, se curata si se toaca. Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa, inimile...Citeste continuarea

Tort masinuta

Postat de: cec in Torturi

blat negresa Pt acest tort am folosit un blat si jumatate. Am frecat galbenusurile cu zahar si apoi am adugat ulei ca la maioneza, apoi apa. Separat am amestecat faina cernuta cu praful de...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu migdale si...

Postat de: susu in Torturi

Acoperiti fundul unei tavi rotunde detasabile cu diametrul de 20-25 cm cu o bucata de hartie pergament si apoi ungeti-o cu unt si tapetati-o cu faina. Eu am dat la cuptor nucile si migdalele...Citeste continuarea

Tarta cu fructe de padure si crema...

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Prajituri

Daca folosesti fructe congelate, vei avea nevoie si de un plic de tort gelee Dr. Oetker sau alta marca de jeleu transparent. Fructele le decongelezi din timp si le lasi sa se scurga intr-o sita...Citeste continuarea

Tort masina

Postat de: cec in Torturi

Pt acest tort am folosit un blat si jumatate. Am frecat galbenusurile cu zahar si apoi am adugat ulei ca la maioneza, apoi apa. Separat am amestecat faina cernuta cu praful de copt si cacaoa, apoi...Citeste continuarea

Tort cu capsuni

Postat de: jolygina in Torturi

Blatul de biscuiti Sfaramam biscuiti cu sucitorul sau putem sa-i bagam in blender, dupa care tocam rahatul cubulete mici si il topim cu untul pe foc. Cand s-a topit untul si rahatul ...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata

Postat de: sufletista in Torturi

BLAT: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza bine. Se adauga galbenusurile unul cate unul, coaja de lamaie, esenta, zaharul vanilat, faina...Citeste continuarea

Tort cu crema de branza, banane si...

Postat de: naomy in Torturi

BLAT: se sfarama biscuiti foarte marunt si se amesteca cu untul la temperatura camerei,turnam compozitia in forma de tort si o intindem peste toata suprafata cu ajutorul uni pahar mai lung pana...Citeste continuarea

Tort cu inghetata de piersici si...

Postat de: bitza in Torturi

Blat: Ouale se bat cu zaharul pana se topeste. Faina se amesteca cu cacaua si praful de copt  si se inglobeaza in compozitia umeda. Aluatul se toarna intr-o tava(22 cm) tapetata cu...Citeste continuarea

Tarhon in otet - pentru iarna si...

Postat de: alinutzika in Conserve

Se spala tarhonul si se aleg de pe tulpina doar frunzele.Inarmati-va cu putina rabdare, pentru ca faza aceasta o sa va ia ceva timp..:)) Daca vreti, il puteti taia marunt. Se pune intr-un borcan,...Citeste continuarea

Tarta cu surimi

Postat de: mimmi in Fructe de mare

Amestecam faina cu oul,uleiul,sare,otet si 3-4 linguri apa calduta. Framantam bine aluatul si il dal la frigider pentru 30 de minute. Intre timp pregatim umplutura: Batem ouale,adaugam...Citeste continuarea

Tort aniversar

Postat de: sufletista in Torturi

BLAT 1 -se separa albusurile si se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza bine. Se adauga galbenusurile unul cate unul, faina, esenta si se omogenizeaza. Se toarna in tava...Citeste continuarea

Tort cu blat de vanilie cu stafide...

Postat de: laylalala in Torturi

1. Incinge cuptorul la 180°C. Tapeteaza cu foiate de copt 3 tavi de copt a cate 15 cm diametru. 2. Pentru blat, pune la incalzit stafidele cu vermouthul pentru 2 min apoi lasa sa...Citeste continuarea

Tiramisu reteta cu visine

Postat de: Julie in Torturi

Tiramisu reteta cu visine Crema: Visinele se paseaza cu blenderul pana se obtine un piure fin. Se bate smantana cu zaharul pudra, adaugat treptat, pana se obtine frisca. Branza...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă reinterpretata

Postat de: mimmi in Dulciuri

Tiramisu reţetă reinterpretata Reteta de la inghetata o aveti aici:http://www.bucataras.ro/retete/inghetata-de-caise-23426.html Facem o cafea,tapetam o tava cu folie alimentara. Inmuiem...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]