Tochitura olteneasca

de ArianaBala in Porc, 28 Iul 2011 | 24782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g carne de porc
  • 150-200g kaizer
  • 8-10 ciuperci champignon
  • 1 arde gras
  • 3 cepe
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita ulei
  • patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura olteneasca:

Taiem carnea in cubulete si costita o taiem feliute subtiri. punem uleiul intr-o tigaie si prajim carnea alaturi de cateva rondele de ceapa. Dupa ce cubuletele sunt rumenite bine, le scoatem pe o farfurie si punem la prajit si feliile de kaizer.

Cand si kaizerul este gata prajit, il punem pe farfurie langa carne.
In uleiul in care am prajit carnea si kaizerul punem la calit ceapa. Cand ceapa devine aurie, punem si ciupercile peste, mai lasam cateva minute la calit si punem si ardeiul gras.

Peste legumele calite punem carnea si kaizerul si turnam sucul de rosii. Inabusim 10-15 minute la foc mic, dupa care adaugam si usturoiul zdrobit cu lama cutitului, sare si piper dupa gust si e gata tochitura noastra.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta, cu putin patrunjel presarat si eventual branza veche de oaie rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura olteneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]