A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort de ciocolată

Postat de: anomisana in Torturi

Mai întâi am aprins cuptorul să se încălzească. Am separat albuşurile de gălbenuşuri, apoi am încălzit crema de ciocolată la microunde, cât să devină...Citeste continuarea

Tort cu crema de frisca si visine

Postat de: mihaelab in Torturi

Amestecam ouale cu zaharul si cu zaharul vanilat pana se formeaza o crema,apoi adaugam uleiul si apa. Faina o amestecam cu praful de copt apoi o adaugam in ploaie peste compozitia din vas....Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci si rosii cherry

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Pregatim aluatul amestecand toate ingredientele. Va rezulta un aluat nelipicios pe care il invelim in folie alimentara si il dam la frigider 30 de minute. Ne ocupam apoi de umplutura. Taiem...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă reinterpretata

Postat de: Brindusa in Prajituri

Tiramisu reţetă reinterpretata Amesteca faina, sarea si praful de copt. Taie vanilia in doua, pe lungime si cu un cutit razuie semintele. Pune atat semintele cat si pastaia in lapte si...Citeste continuarea

Taietei soba cu ciuperci de lemn si...

Postat de: Brindusa in Pui

Taie ciupercile fasii. Indeparteaza codita, care este tare. Incalzeste uleiul, apoi pune usturoiul si amesteca de 2-3 ori. Adauga bucatelele de pui si gateste-le la foc mare, amestecand...Citeste continuarea

Tarta Tatin

Postat de: nico15 in Prajituri

Se curata merele de coaja, si se taie mai mare in sferturi sau in felii mai subtiri, eu am ales varianta a doua. Dupa ce am feliat merele le stropim cu zeama de lamaie sa nu se oxideze. Intr-o...Citeste continuarea

Tarta cu pere, foietaj si crema de...

Postat de: gaby_d in Prajituri

Pentru inceput decongelam foaia de aluat.Eu prefer s-o dezghet la temperatura frigiderului, nu a camerei, si o scot cand am nevoie de ea. Pe blatul infainat o intindem usor cu sucitorul apoi...Citeste continuarea

Tort

Postat de: brunetica in Torturi

Pentru inceput pregatim blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zagarul si il incorporam cu albusurile, adaugam faina cernuta si praful...Citeste continuarea

Tocanita de pipote de pui

Postat de: dena in Pui

Se curata bine pipotele de pui. Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se pune la calit in ulei. Dupa ce ceapa este calita se adauga ardeiul taiat cubulete si se calesc impreuna, dupa care...Citeste continuarea

Triunghiuri cu lamaie

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Intr-un bol se amesteca faina cu zaharul. Untul se taie cubulete si se amesteca cu degetele pana devine un aluat sfaramicios. Se pune intr-o tava cu hartie de copt acest aluat si se apasa bine...Citeste continuarea

Tort cu nuci si ciocolata

Postat de: alinutzika in Torturi

Se mixeaza untul cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile. Se adauga nucile, faina si praful de copt. Albusurile se bat spuma si se adauga peste compozitia de mai sus. Topim ciocolata la...Citeste continuarea

Tarta cu crema mascarpone si aroma...

Postat de: adasev12 in Prajituri

Faina se  amesteca cu untul rece, taiat cubulete, cu mana. Se adauga apoi zaharul, oul, iaurtul si coaja de lamaie. Se amesteca bine toate si se face o coca, se infoliaza si se da la frigider...Citeste continuarea

Tort de mere cu crema caramel

Postat de: Criss in Torturi

Caramelizam cele 8 linguri de zahar si tapetam cu acest caramel cratita.( Folosim aceeasi cratita veche si uzata, dar pe care nu ne induram s-o aruncam pentru ca nu-i asa, e buna si ea la ceva....Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: Brindusa in Prajituri

In cuva robotului (sau se poate amesteca cu mana) pune faina, untul, sarea si 3 linguri de apa rece Amesteca putin. Daca nu se formeaza o bila de coca mai adauga cate o lingura de apa. Nu...Citeste continuarea

Tarta cu mere caramelizate

Postat de: rodica_m in Prajituri

Punem faina intr-un bol, adaugam untul taiat cubulete si tinut in prealabil la temperatura camerei, adaugam smantana, apoi zaharul si oul, esenta de vanilie si framantam un aluat tare, daca mai...Citeste continuarea

Tort de lamaie

Postat de: RuxyRux in Torturi

Se incinge cuptorul la 180 grade. Se unge forma de tort cu ulei se pune si foaie de copt. La mixer se amesteca untul si zaharul pana devin o spuma usoara aerata( in jur de 3 min). Se adauga...Citeste continuarea

Tort cu frisca, cafea si piscoturi

Postat de: alinalaura0793 in Torturi

Prima oara se prepara cafeaua. Dupa ce cafeaua este gata se adauga zahar ca sa fie suficient de dulce. Intr-un bol se toarna frisca lichida si se mixeaza pana devine suficient de tare. Pe...Citeste continuarea

Tocanita de pui

Postat de: mimmi in Pui

Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei,adaugam boia dupa gust si completam cu apa pana la jumatate. Se spala bine pulpele de pui si se pun la fiert in apa,se adauga piper si sare dupa...Citeste continuarea

Tocana de vitel cu cartofi

Postat de: MIUTA in Vita

Se pune la calit in ulei ceapa taiata fin. La cateva minute se adauga gogosarul taiat cubulete. Se pun 2 linguri pasta de ardei,carnea spalata si taiata,apa,sare si piper. Se lasa sa...Citeste continuarea

Tort diplomat

Postat de: alinalaura0793 in Torturi

CREMA Cele 5 galbenusuri se freaca cu 250 gr zahar.apoi adaugam si zaharul vanilat ,250 ml lapte si coaja de la lamaia rasa. Se amesteca si se pune la fiert toata compozita timp de 5...Citeste continuarea

Tarta cu mere rustica

Postat de: Brindusa in Prajituri

Pentru crusta taie untul in bucati mici si amesteca-l cu faina, pana se obtine un amestec nisipos. Adauga zaharul si oul si mai amesteca putin. Pune si laptele si amesteca pana ce toate sunt...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecel si cas

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

Facem un aluat din ingredientele mai sus mentionate pe care il lasam la frigider cel putin jumatate de ora.  Se intinde foaia de aluat in vasul pentru tarte.Dovleceii feliati si prajiti se...Citeste continuarea

Tiramisu reteta originala

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Tiramisu reteta originala Preparam o cana si jumatate de cafea,insa nu puneti deloc zahar in ea. O turnati intr-un bolisor si o dati intr-un loc racoros ,pentru a se raci,dar aveti grija sa...Citeste continuarea

Tagliatelle cu nuci si gorgonzola

Postat de: mentasirozmarin in Paste

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj. Daca va plac "al dente" puteti sa reduceti timpul de fierbere cu un minut, pe care il veti recupera la...Citeste continuarea

Tort Diplomat

Postat de: pusikmea in Torturi

Intr-o oala punem ouale cu zaharul, apoi adaugam faina, putin cate putin apa, smantana, amestecam pana se omogenizeaza bine. Punem la foc mic si amestecam continuu, pentru a nu se prinde,...Citeste continuarea

Tajine de pui cu lamaie

Postat de: mentasirozmarin in Pui

Pentru inceput, am pregatit amestecul de condimente: piperul, ghimbirul, turmericul, boiaua, scortisoara, chimenul, sarea si sofranul - le-am amestecat pe toate intr-un castron si am tavalit prin...Citeste continuarea

Taitei de casa cu varza

Postat de: Kori in Paste

Am fiert taiteii mei de casa (din reteta anterioara) in apa cu sare aprox 15 minute. Cei din comert se fierb conform instructiunilor de pe pachet.  Am taiat varza fidelute cat de subtiri...Citeste continuarea

Taitei de casa

Postat de: Kori in Paste

Am facut un aluat din faina , oua si apa. L-am framantat putin si l-am lasat 15 minute sa se odihneasca (eu sau el, nu e sigur care are nevoie :))) Apoi, pe masa tapetata cu faina sa nu se prinda,...Citeste continuarea

Tocanita de curcan cu galuste

Postat de: Sidy in Curcan

Se taie ceapa marunt, se caleste pina devine sticloasa, se adauga pasta de ardei, piper, bucatelele de carne si patrunjel verde tocat( desi se spune ca patrunjelul se pune la sfirsit, eu pun 1/2...Citeste continuarea

Tort de toamna cu mere, nuci si...

Postat de: MyCookingLife in Torturi

Merele coapte: Zaharul se netezeste uniform in tava rotunda pentru tort. Merele se curata de coaja, se scoate mijlocul cu samburi, in asa fel incat sa ramana intregi. Merele se pun in...Citeste continuarea

Tort de clatite

Postat de: antici_gabytza in Dulciuri

Pregatim aluatul de clatite si incepem sa le coacem. Dupa ce am terminat de facut clatitele incepem sa asezam tortul. Asezam prima clatita, ungem cu dulceata, adaugam frisca, apoi iar clatita...Citeste continuarea

Tochitura cu mamaliguta

Postat de: SENO in Porc

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei,cand e aurie se adauga carnatii proaspeti si carnea de porc taiata bucatele,si se pune putina apa,sare si piper.Cand sant aproape facute se...Citeste continuarea

Tort cu mere si frisca(Apfel Torte...

Postat de: marieta in Torturi

Blatul: se separa ouale,2 albusuri se pun separat,celelalte 2 se bat cu un praf de sare. Separat galbenusurile se freaca bine cu 100g fructoza,1 vanilie,untul sau margarina,praful de...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu paine...

Postat de: marieta in Porc

tocanita : Carnea se spala si se taie in fasii,se pune la prajit,se adauga ceapa Se calesc sa-si schimbe culoarea putin,se adauga pasta de rosii,sare ,piper dupa gust si se adauga apa sa...Citeste continuarea

Terină de clătite cu pere şi sos...

Postat de: diaconta in Dulciuri

Se pregatesc clatitele dupa reteta clasica sau preferintele fiecaruia.Ar fi  necesare cam 10-12 clatite. Se curata perele si se taie bucati.Se pun doua linguri de zahar,se amesteca,se...Citeste continuarea

Tort cu ciocolată şi nuci

Postat de: madi_marin in Torturi

Pentru blat : se separă ouăle. Albuşurile se bat spumă tare cu un praf de sare , apoi se dau deoparte. Margarina se mixează cu zahărul, apoi se adaugă pe rând gălbenuşurile. Se...Citeste continuarea

Tarta cu pere

Postat de: aziz in Prajituri

 Pentru a obtine crusta amestecam ingredientele de mai sus si vom obtine un aluat ca plastelina pe care il impachetam in folie de plastic si-l dam la frigider intre 30 minute si o ora....Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci

Postat de: adasev12 in Paste

Mai intai se curata usturoiul si se pune  asa intreg la calit in ulei...se lasa sa se aureasca bine pe toate partile, ca uleiul sa ia aroma  de la usturoi apoi se scoate si se...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: Silvioara in Torturi

Intr-un castron se amesteca ouale cu zaharul, se adauga uleiul, iaurtul, mirodeniile, se omogenizeaza bine, apoi se pune faina cernuta impreuna cu praful de copt. Consistenta aluatului trebuie...Citeste continuarea

Tarta cu legume

Postat de: Ubulika in Aperitive / Garnituri

Punem la fiert cartofii in coaja,in apa cu sare .Cand sunt gata ii scoatem,decojim si ii taiem cubulete. Taiem salamul si ardeiul bucatele,rondele ceapa.Dam pe razatoarea mare branza. Batem...Citeste continuarea

Tarta cu praz si branza feta

Postat de: laylalala in Aperitive / Garnituri

1. Incinge cuptorul la 180 ° C. 2. Pentru aluat, bate untul cu ouale, sarea, salvia si praful de copt apoi incorporeaza faina. Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina...Citeste continuarea

Tortilla

Postat de: alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri

Curatati cartofii si taiatii in feliute subtiri, eu i-am taiat cam ca pentru clasicii cartofi prajiti pe care mai toti ii facem pe acasa. Adica nici prea subtiri, nici prea grosi. Incingeti...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata,cafea,frisca si...

Postat de: gaby_d in Torturi

Blat Separam albusurile de galbenusuri. Mixam bine bine albusurile cu sarea adaugand treptat zaharul. Mixam pana se topeste si obtinem o spuma pufoasa si lucioasa. Adaugam...Citeste continuarea

Tort cu crema de prune

Postat de: sufletista in Torturi

Galbenusurile le amestecam cu zaharul,faina,esenta de rom,laptele si punem la fiert amestecand continuu pana ce se ingroasa. Iaurtul se amesteca cu dulceata de prune, apoi se amesteca cu crema...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: sufletista in Prajituri

Amestecam untul cu faina si praful de sare pana devine un aluat sfaramicios. Adaugam galbenusul de ou si 2 linguri de apa, amestecam bine. Invelim coca cu o folie alimentara si dam la frigider 15...Citeste continuarea

Tort cu crema de trufe

Postat de: ana in Torturi

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri ,albusurile le batem spuma ,adaugam treptat cate o lingura de zahar si galbenusurile frecate cu ulei.Cu o lingura incorporam usor faina .Aluatul obtinut...Citeste continuarea

Torta Della Nonna (Omas Torten)

Postat de: marieta in Prajituri

Se face crema prima data pentru a avea timp sa se raceasca: se pune laptele la fiert. Ouale se bat bine cu fructoza, apoi se adauga faina. Se omogenizeaza si se pune cate putin lapte fierbinte...Citeste continuarea

Tort Charlene cu mure

Postat de: oana_pisicutza16 in Torturi

Blatul: Se procedeasa la fel la ambele blaturi. Se mixeaza galbenusurile cu apa, ulei, zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie, pana se topeste zaharul. Se adauga faina amestecata cu...Citeste continuarea

Tort Baiser cu prune

Postat de: cris2711 in Torturi

1.Laptele se pune la incalzit.Intr-o oala mica se pune 50 grame zahar la caramelizat.Se amesteca cu laptele ,se lasa sa fiarba usor iar apoi se lasa putin la racit.Se adauga 2 oua si zaharul...Citeste continuarea

Tort cu afine si frisca

Postat de: Criss in Torturi

Galbenusurile se amesteca cu zaharul, vanilia, apa si uleiul si se bat pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si albusurile batute spuma. Se coace...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]