Tocanita de pui

de mimmi in Pui, 17 Oct 2011 | 10230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare pui
  • apa
  • sare,piper,boia
  • frunze patrunjel
  • usturoi
  • lapte
  • 6 linguri faina
  • 1 ceapa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei,adaugam boia dupa gust si completam cu apa pana la jumatate.

Se spala bine pulpele de pui si se pun la fiert in apa,se adauga piper si sare dupa gust,cand pulpele sunt aproape fierte se pregateste ingrosala din faina si lapte.(trebuie sa fie ca o smantana curgatoare) Se adauga usturoiul pisat(dupa gust) si frunzele de patrunjel. Se da focul la minim si turnam incet ingrosala amestecand incontinuu pentru a nu se forma cocoloase. Se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute,timp in care trebuie sa nu uitam sa mestecam.

Se serveste cu mamaliguta si muratura.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]